• Grenzjager
    A Ferencváros korábbi játékosa, Limperger Zsolt mára már kissé eltávolodott a futballtól, de a zöld-fehéreknek még mindig szorít. A 22-szeres válogatott labdarúgó még nem tudja, hogy ma kilátogat-e az Albert-stadionba, ha nem, akkor televízión keresztül követi majd a derbit.
    - Az Újpest-Fradi meccsek mindegyike nagyon kedves a számomra - mondta Limperger -, de a legkedvesebb talán Nyilasi bemutatkozó mérkőzése volt a számomra, amikor öt nullra nyertünk az Újpest otthonában. Az utolsó derbim az ezerkilencszázkilencvenhatos volt, amikor három-egyre nyertünk. Hogy ma durvábbak az összecsapások? Már akkoriban sem kisasszonyok jártak a mérkőzésekre, sokszor nagyon kemény hangulat volt ezeken a találkozókon. Szerencsére még van egy-két tősgyökeres fradista még a csapatban, gondolok itt Lipcseire, Dragónerre, vagy éppen Balog Zolira, már nincsenek sokan... De én mindig is Fradi-drukker voltam, ha tíz külföldi játékos van a csapatban, én akkor is a Fradinak szorítok, csak kicsit szomorúbb vagyok. Remélem, eljön majd az az időszak, amikor magyar fiatalokra támaszkodik a klub, nem harmadosztályú külföldiekre. (nb1.hu)