• mukika
    "Elindultunk hazafelé, már a stadion sarkánál voltunk, amikor az előttem menő sráchoz odalépett egy rendőr: “Iván (igen az UG-s) vagy?” A srác válaszolta, hogy igen és már vitték is a rendőrautóba. Ezt sokan észrevették és kérdőre vonták a rendőröket, aki úgy válaszoltak, hogy csak a kötőszó volt a b.zd meg és már jött is a könnygáz… Társaságomat már rég elvesztettem, így átsétáltam a villamos megállóba, de az ott várakozó villamosra már nem fértem fel. A villamos elment, jött még egy adag könnygáz, a tömeg átjött a megállóba. Néhány srác köveket dobott az út másik oldalán levő rendőrökre. Alakzatba verődtek és átrohantak a megállóba. Kis naivan azt gondoltam, hogy miért szaladjak, hisz nem követtem el semmit…
    A mellettem kb. 10 méterre álló két srácot földre teperték és ütötték-rúgták őket. Átfutott az agyamon, hogy szólok, hogy hagyják abba, de már a képembe üvöltött egy 120kg-s rendőr: “Most dobálj, b.zd meg!” Megfordultam, kaptam egy ütést a derekamra, megpróbált elgáncsolni, de nem estem el és szerencsére nem jöttek utánam…
    HANGSÚLYOZOM, hogy tényleg dobáltak kővel, de ők már régen elfutottak, a megállóban csak azok maradtak, akik nem csináltak semmi (a rend őreinek csak paraszti ésszel bele kellett volna gondolniuk: azért nem futok el előlük, mert nem csináltam semmit)… Voltunk vagy 30-an.
    Megjött a villamos, felszálltunk, de a rendőrök továbbra is gumibotjukat lóbálva hergelték az embereket: “Gyere le, b.zd meg!” és stb. szavak kíséretében…
    A Szögletnél már azt mondták, hogy felsőbb utasításra vitték el Ivánt…"- green10 fórumról

provokálás kék részről... kiálltak egymásért a srácok. petárda miatt kiemelni valakit? ismét csak ismételni tudom magam... más egyéb bajnokikon miért nem ilyen aktívak a kékek, rendezők, mlsz?