23418
-
barnuska000 #15755 soha nem fogom megérteni,hogy egy focimeccsnek miért tartozéka az eszetlen erőszak -
Grenzjager #15754 nos akkor egy csepp politika ami minket is érint erősen.
Miután megtörtént a komcsibukás, jön a Fidesz, s azt csiripelik hogy a "plázás" Demján a kormányváltáshoz kötötte szerepvállalását a Ferencvárosnál. A skót-szoknyásnak nincs oly sok pénze amit a Fradira szánna, így Demján szerepvállalása logikus.
(közben halkan megjegyzem az Újpestet a kormányváltás mentheti meg az NB2-től, annyira nincs lovéjuk. De ugye Róma óta tudjuk "cirkuszt és kenyeret a népnek". S így 4 "kirakat csapata" lesz hazánknak, a Loki, a Vidi, az Újpest és mi a Fradi.
Ahogy lelátót figyelem és hallgatom....
A 2es szektorhoz tartozó szecu, illetve maga a 2es már alig várja hogy megmentő szerepre törjön az ultrák szemszögéből. -
#15753 fotelfradista, pföjj :D -
#15752 mind ilyenek vagyunk:
-
karajjj #15751 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Solt #15750 :D:D:D:D -
Grenzjager #15749 :))))
vmi ilyesmi lehet? :)
-
#15748 te vagy a mintapéldány a fradista szurkolók számára, kellően pesszimista, kellően otthonülő, kellően kárörvendő ;) -
barnuska000 #15747 persze az Ftc szurkolók ártatlan bárányok voltak,ők csak bégettek -
#15746 had válaszoljak erre a kérdésre mukika hszéből egy töredékkel:
"provokálás kék részről..." -
barnuska000 #15745 mire jó ez a meccs utáni erőszak ?kedves fanatikusok közül valaki el bírja mondani? -
#15744 -
karajjj #15743 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15742 Nem-nem!:)
A pesti rendor olyan, mint videken a cigany! -
karajjj #15741 most már úgy kb kezdem érteni, Pesten a fradidrukker olyan a rendőröknek, mint itt borsodban a c.gány -
#15740 "Elindultunk hazafelé, már a stadion sarkánál voltunk, amikor az előttem menő sráchoz odalépett egy rendőr: “Iván (igen az UG-s) vagy?” A srác válaszolta, hogy igen és már vitték is a rendőrautóba. Ezt sokan észrevették és kérdőre vonták a rendőröket, aki úgy válaszoltak, hogy csak a kötőszó volt a b.zd meg és már jött is a könnygáz… Társaságomat már rég elvesztettem, így átsétáltam a villamos megállóba, de az ott várakozó villamosra már nem fértem fel. A villamos elment, jött még egy adag könnygáz, a tömeg átjött a megállóba. Néhány srác köveket dobott az út másik oldalán levő rendőrökre. Alakzatba verődtek és átrohantak a megállóba. Kis naivan azt gondoltam, hogy miért szaladjak, hisz nem követtem el semmit…
A mellettem kb. 10 méterre álló két srácot földre teperték és ütötték-rúgták őket. Átfutott az agyamon, hogy szólok, hogy hagyják abba, de már a képembe üvöltött egy 120kg-s rendőr: “Most dobálj, b.zd meg!” Megfordultam, kaptam egy ütést a derekamra, megpróbált elgáncsolni, de nem estem el és szerencsére nem jöttek utánam…
HANGSÚLYOZOM, hogy tényleg dobáltak kővel, de ők már régen elfutottak, a megállóban csak azok maradtak, akik nem csináltak semmi (a rend őreinek csak paraszti ésszel bele kellett volna gondolniuk: azért nem futok el előlük, mert nem csináltam semmit)… Voltunk vagy 30-an.
Megjött a villamos, felszálltunk, de a rendőrök továbbra is gumibotjukat lóbálva hergelték az embereket: “Gyere le, b.zd meg!” és stb. szavak kíséretében…
A Szögletnél már azt mondták, hogy felsőbb utasításra vitték el Ivánt…"- green10 fórumról
provokálás kék részről... kiálltak egymásért a srácok. petárda miatt kiemelni valakit? ismét csak ismételni tudom magam... más egyéb bajnokikon miért nem ilyen aktívak a kékek, rendezők, mlsz?
-
karajjj #15739 ez mi volt már megint? -
#15738 Elding mekkora golt lott!!!! -
Csesza #15737 Nyugodjék békében! -
#15736 R.I.P. -
#15735 hihetetlen nem akartam elhinni, minap még a digin mondta az okosságokat és most meg halott... durva -
#15734 Nyugodjék békében!
Őszinte, egyenes ember volt, mindig megmondta az igazat, és átlatta a problémákat, nem álomvilágban élt, mint sok "szakember" itthon, ami sokaknak nem tetszett, és emiatt nem is került olyan pozícióba amilyenbe kellett volna neki.. -
#15733 Nyugodj békében VARGAZOLI! :( -
IXEMGabeo #15732 részvétem Varga Zoltánnak olvasom a hírt és ledöbbentett:S még amikor néztem a MU-Bayern meccset utána nem tetszett a véleménye és el is kezdtem szidni h mennyire Manchester párti mostmár megbántam:S:( tudtam róla, h egy ikonja volt a Fradinak váratlan és sajnálatos a halála:( -
#15731 Nagyon sajnálom! :(
Sajnos, pont ő volt azon edzők egyike, aki megérdemelte volna a válogatott kispadját IS. Nagyon sajnálom, hogy anno ellehetenítették az edzői munkáját. Viszont ezer köszönet minden sikerért! -
#15730 Nyugodj békében, VargaZoli:( -
karajjj #15729 most értem haza, pont most olvastam, háth, én az ominózus nso-s nyilatkozata óta vártam, hogy mikor tesznek alá kispadot, sajnos már nem tudjuk meg, hogy mit alkotott volna ismét edzőként, pedig szerintem ő volt az aki átlátta az nb1 problémáit, hát ez most felfoghatatlan -
#15728 -
#15727 Basszus.. a minap még Digin elemzett.. Hihetetlen.
R.I.P -
#15726 Detto. -
Solt #15725 :((( Szóhoz sem jutok... -
#15724 Sajnos igen! Foci kozben osszeesett.:( -
#15723 RIP Varga Zoli :( -
Solt #15722 Ez komoly????? :(( Isten nyugosztalja!!! -
#15721 :( RIP -
#15720 Elhunyt Varga Zoli!:( -
#15719 URISTEN!!!! -
#15718 jó egy kicsit talán néha megremeg, de mikor védjen ha nem idén?
kell a rutinszerzés, idén meg már nincs hova odaérni -
#15717 kint élőben látszik rajta, hogy nem olyan magabiztos mostanában, tévén nem tudom ez mennyire jön át. -
barnuska000 #15716 hát ilyen nincs.mi jöhet még?lassan újra az nb kettő.mert gól az kevés,de durvaság az annál több.csak gratulálni tudok