• Grenzjager
    "még épül-szépül, ez a Ferencváros"

nem kötekedek, de mi épül szépül?
    csak tervek vannak... azt én is tudok csinálni... jobbat is :)
    Az ÁNTSZ mellett fognak itt még nagyobb kutyák is felbelezni...

Ez SRK írása, de ebbe nem tudok belekötni:

"Hlad válasz | megnéz 2010.03.11 12:32:45 © (425792)
    ... a holokauszt is a regisztrálással kezdődött..."

"Hlad válasz | megnéz 2010.03.11 13:07:58 © (425823)
    Akkor kifejtem...

A náci Németországban,a gazdasági világválság közben,után bünbakot kerestek...Volt e alapjuk vagy sem ,ezen lehet gondolkodni...Ezek voltak a zsidok...

Az Ftc-nél a meg-nem-valositott igéretek után bünbakot kerestek...Volt e alapjuk vagy sem ,ezen lehet gondolkodni...Ezek voltak a szurkolok...

A válság a zsidok miatt volt,majd a szurkolok miatt nincs még stadionunk,akadémiánk,jo játékosaink,mert ugye sokba kerül a rendezés...

A zsidoktol el akarták venni a vagyonukat, a szurkoloktol is...A területet pl...

A végsö megoldás elött a zsidokat regisztrálták,hogy pontosan tudják kiket is kell megoldani...

A szurkolokat most regisztrálják,hogy pontosan tudják kiket is kell megoldani...

A zsidok nagyrészét megölték,vagyonukat elvették,de Németország azota nyögi a vezér hibáit...

A szurkolokat kivonják a stadionbol,vagyonuk is veszélyben van,de a Ferencváros évekig fogja nyögni a vezetöi (Berki,Szász,Téglás stb) hibáit...

S ne felejtsd,a végén Németország ketté volt szakitva,mert tul erös volt...Nem magukat szakitották,döntöttek felettük...

A szurkolok már most ketté vannak szakitva,mert tul erösek....Nem magukat szakitották,döntöttek felettük...

A két Németország között feszültséget generáltak,hidegháboru volt,de még igy is sok áldozattal...

A szurkolok között is feszültséget generáltak,hidegháboru van,s áldozatok is lesznek...

Kivéve,ha tanulunk a multbol,s összeállunk..."

--------------------
    Se erő, se egység, se egyetértés: ez van jelenleg
    se tábor, se szervezett szurkolás
    se normális biztonságiak, se Fradista vezetés
    se csapat...

hányingerhez közeli állapot idéz a kilátás...

Megértem Capellot hogy ő sem érez indíttatást hogy a "kövi meccs" biztosa jó lesz...