Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Bõcs nyert 3-1re...nekünk is nyerni kelll !!!!!!!! Hajrá Fradi,mindent bele Srácok !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

nem hinném, hogy bajban lennének amúgy, tény mi nem vagyok a zágrábi BadBlueBoys, s Lazio drukkerek sem, Simon Tibor rohadék gyilkosai is vígan éldegélnek, s majd párnák között végzik.

Persze remélem igazad lesz, s menekülniük kell a Fidji szigetekre 😊

GTheo
Hétfõn kiadják azt a listát, amin rajta van, hogy kik zárták ki a Fradit.
Nem lennék ezek az emberek helyében...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nah, nehezen, de meglett

GTheo
Abdi igazán maradhatna... Õ a legjobb légiós.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hmmm már nyomtak 2 kapufát :o

Balog és Brettschneider katasztrófa
többi sem valami nagy etvász, talán csak Pisanjuk aki hajt

Kapic meg itt figyelget a stadionban, remélem esze ágában sincs vissza jönni :S

ha így folytatjuk a 2. félidõt akkor meglesz a meccs

fsgh
Országh Péter

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
1-1, Pisanjuk

Fabio Capello
Télleg nincs nehéz dolgunk, télleg.... :S

egyébként ebbõl látszik nagyon jól, ha nem játszik Ferenczi, meg vagyunk halva, nincs aki gólt lõjön...

pff 0-1

Abdi miért nem marad? 😮

Indul az igazolási szezon (ftcpe)

Az érkezõkrõl még nincsenek híreink, a távozókról már annál inkább szól a zuhanyhíradó. Értesüléseink szerint a télen több játékos távozik az Üllõi útról. Abdi, Bartholomew és Downing szinte biztosan nem nálunk kezdi meg a téli felkészülést, de Szalai Tamás és Deme Imre maradására is kevés az esély.
Több játékost valószínûleg kölcsönadunk.
Carlos Diaz, Igor Pisanjuk, valamint Bartha László is azon labdarúgók közé tartozik, akiket a klub nem akar elveszíteni, de az állandó játéklehetõség, illetve egy másik közeg, a szakmai stáb véleménye szerint hasznos lehet a három labdarúgónak.

kicsoda? 😊

fsgh
Nekem se azért kérdeztem😄

Nézem is majd. Osztály társam is lehet ott lesz a padon😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ott sincs keret :o

adnék Imikém, de nem jön be a honlap :S

amúgy megy 18:00 FTC - Kecskemét sport1 Élõ

fsgh
Keretet tudsz?

gee23
de vigyázz mert a mienk is C csapat 😄 Viszont mit szóltok FTCPE.n van hír hogy lehet Justin Haber lesz a kapusunk... a máltai hálóõr.. nem lenne rossz , de akkor minek hoztuk Megyerit ?

Holnap kecskemét ellen nem lesz nehéz dolguk. Kb ilyen C csapattal lesz a KTE😄
Mor3llo
na végre!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tóth Bence ismét az u20as válogatott keretében

gee23
na és most olvasom hogy nem játszhat T.B. Makó ellen 5,sárgája miatt.. akkor viszont gondok lesznek... elfogytak a szervezõ középpályások...

gee23
igen.. hát Shaw "helyzetén" kívül kapura veszélytelenek voltunk.. Pölöskey ha én lennék az edzõ , nálam kijátszotta volna magát a kezdõbõl.. nem tudta átvenni a labdát, körülményes, lassú, és nincs meg az alázat..egy labdáért nem indult el.. a 2 Színes bõrû játékos hozta a kötelezõt..ahogy szokták, gyengék voltak. Ha nincs Tóth Bencénk sehol se lennénk jelenleg, na meg Persze Dragi nagyon jó napot fogott ki szerencsére.. Szóval ez így nem lesz jó!! ERÕsíteni kell minden posztra! HAJRÁ FRADI!

hát ez nehéz szülés volt :/

de a lényeg megvan :p

majdnem meglett! 😄

www.smart-bus.hu

89.percben kapunk majd egy gólt és 1-1 -.-

Ez a két okos miért nem fogja fel, hogy pont azok sérültek akiknek fazont kéne szabniuk a játékunkban? Kezdenek idegesítõek lenni...

www.smart-bus.hu

Nb1es meccset láthatunk a Sport 2-n!^^
Igen, igen, igen... 😊)

www.smart-bus.hu

Palííííííííííííííííííííííííííííí

<#eljen>

Jaja... én szeretem az ilyen meccseket, de azért remélem sérülés nem lesz egyik oldalon sem...

A háttér "zajok" zene füleimnek! 😄

www.smart-bus.hu

szó szerint

az elsõ becsúszásnál azt hittem, hogy eltörik Morrison(?) lába

Jó kemény kis meccs eddig... 😊

www.smart-bus.hu

Fülöp jobb szélen és a Lamine - Morrison középsõ középpálya duó elég labilisnak tûnik :S

Williams- Fülöp, Dragó, CSiszár, Szkuki - Zsivó, Lamine, Morrison, Tóth B. - Shaw, Pölöskey.

én is úgy tudom :/

ezt viszont sajnálom, hogy nincs ott keretben, mert sztem sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint Holczer mint Williams :S

GTheo
Van már játékengedélye, én úgy tudom.

gee23
vagy még nincs játékengedélye?

gee23
Gyerekek.. HOl van MEGYERI??? NINCS AZ UTAZÓ KERETBEN?? MERT?????????

Gunnersboy
botlott a bõcs, ezt ki kell használni, szerintem nyerünk 2 góllal

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gee23
sajnos olyan érzéseim vannak, hogy nem sikerül 3pontot szereznünk debrecenben....ti hogy vagytok ezzel ?

aktuális, s a reakció csak növekedni fog a hivatalos lépés hiányában...

(FTC-MTK2)

<#eljen><#eljen>

Oncsi
Szolnok - Bõcs 1-0 <#wow1><#eljen><#crazya>
Nyernünk kell !!!<#gun>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Kaplan
Ha egy jó tippet akarsz tõlem, akkor szerintem ne reklámozz. 😊

Erre az egész herce-hurcára semmit nem mondok, szánalmas.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

1. Sportklub azt állítja, hogy veszélyben érezték magukat azért állt le a közvetítés; aztán pedig azt mondták, hogy azért "a mivel valaki, vagy valakik kitépte a közvetítõkocsi távkábelének fali csatlakozóját"

érdekess

2. aztán az is érdekes lesz, hogy a Román médiahatóság kinek ad igazat, mivel a Sportklub õ hozzájuk tartozik
kíváncsi leszek erre, hogy a románok, hogy állnak ehhez a trianoni kérdéshez a mi szemszögünkbõl?! nah vajon? 😊

<#wow2><#wow2><#wow2><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent>

ha megtörtént minden amit õk kértek akkor muszáj lett volna közvetítsenek, igaz úgy is muszáj lett volna ha minden zászló és transzparens kinn marad

így elég nagy kártérítést lehet követelni a tõlük!!!

:SSSSSSSsssssssssss