• galmat
    amit én igazán sajnálok, és egyben csak próbálkozok megérteni, hogy itt Európában miért van ilyen indulat és gyűlölet sok helyen a szurkolótáborokban.

Lehet utálni Amerikát, ha gondolja az ember, de a sportban példát vehetnénk róluk.
    1. Amerikában ismeretlen fogalom a futball- vagy egyéb sport-) huliganizmus, pedig fanatikusok ott is vannak ám, akik legalább ugyanúgy lelkesek a csapataikért mint Európában. Még külön szektor sincs a vendégszurkolóknak, mégis mindenki békességben nézi a meccset.

Most komolyan, felnőtt józan emberek! A futball egy játék, a legkomolyabb, de a hétvégi meccsek csak szórakozás, kikapcsolódás, miért ütnéd meg az újpesti vagy mtk-s szurkolót? Ő is magyar, neki is családja van. A foci nem háború, max a pályán, aki ezt akar belőle csinálni az felelős azért ami ebből az ideológiából erőszakos, sértő cselekedet következik.

Én azért szeretnék kimenni a foci meccsre mert ez a sport a kedvencem, mert az életem nagy része a focié, és jó meccseket akarok látni, jó hangulatban, sok családdal a lelátón, és nem azt, hogy gyűlölködés megy, meg verekedések. A sport szeretetéért kéne járni meccsre.

Természetesen mindezek másik oldalán pedig kéne egy normális jogrendszer, és egy felelős kormány. Sajnos mindkettő jelenleg ezer sebből vérzik.

Békét és nyugalmat végre a magyar sportba! Tisztességes Kormányt és MLSZ-t! Ha már fradi fórum akkor: Erőt, Erkölcsöt, Egyetértést, 3 súlyos szó, jó lenne ha ezt a Fradi szurkolói és vezetői is végiggondolnák. Az, hogy pénteken tüntetni akarnak a stadion előtt megint mire jó??? A rendőrségnek egy újabb ürügy, a médiának egy újabb szenzációhajhász magyar focit lejárató hír, pár betört orr, előrelépés 0.

És vastagon hibás itt pályára beugró, verekedő szurkoló és rendet tartani nem tudó vezetőség is.