-
Rendben, nyugat-európa már ezt is megoldotta. Huliganizmus sincs már ott tudjuk. Sőt a kerítések is kolbászból vannak...
Oké legyen kártya, de akkor legyen egységesen kártya mindenhol, egyszerre. Mert nem, így nem vagyok hajlandó kiváltani. Rajtunk akarnak példát statuálni... mert a Fradi így a Fradi úgy.
Ez az egész azért van, mert berepült x darab szék a pályára... semmi több. Voltak rendőrök, voltak biztonságiak, tegyenek, rendet azért vannak. Minden másik magyar klubnál sokkal nagyobb balhék voltak az elmúlt 1-2 évben. Semmi nem történt. Nem volt ekkora vízhangja. De miért? Miért kell most kicseszni egy egész országgal? Idegenben szurkolói kártya? Oké lehet regisztrálni neten, de utána ugyanúgy be kell menni a klubházba adategyeztetésre... Persze aki évente 1-2 meccsre megy, el vidéken az majd feljön pestre és beregisztrál. Helyette inkább majd mennek hazaiba, hogy fogják ellenőrizni? Mit tudnak ellene tenni? Semmit.
Ősszel kaptuk a büntetéseket sorba, fáklyázás itthon, fáklyázás idegenben, zsidózás itt, zsidózás ott… Zalaegerszegen mi volt? Huhogás, illetve a sok-sok fáklya miatt állt a játék. Azta állatok ők is. Mutogassuk őket is a tévében.
Berki féléknek pedig nem vagyok hajlandó kiadni a személyes adataimat. Ősszel az ominózus irdatlan felháborító Ftc-Dvtk meccs után, olyan embereknél kopogtatott a rendőrség, akiknek köze nem volt semmihez. Kint sem voltak a meccsen. Házkutatás, lefoglalás, 24-72 óra. És miért? Mert őket ismerték, őket be tudták azonosítani. Ezek után mi lesz? Valamelyik szektorban hangosan fingik valaki, másnap mindenkit bevisznek? Hiszen tudni fogják, ki hol van, mit csinál… Vécé mellé hugyozol neked annyi? Jó lehet, kicsit túlzok, de a falat tudnám kaparni.
Kicsit én is úgy érzem, hogy szemen köptek. Ha senki nem váltotta ki volna a kártyát, nem lenne talán most ez. Meggondolta volna a vezetőség a kártyamentes szektorokat, illetve idegenbe is kártya kell jelszavat. Mindegy biztos jó hangulat lesz. Csürhéző, okoskodó oldallelátó bizonyíthat. Hajrá! Külső és belső viszályokkal sikerült tönkretenni, megerőszakolni egy családot. Ennek aztán tényleg Come Back lett a vége.