Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...norvég (<#idiota><#merges2><#zavart2>) nélkül érdekesek lesznek a meccsek 😊))

Abdi ebben az évben már nem játszhat a bajnokságban.
Liban Abdinak, a Ferencváros támadó középpályásának ismét két hét pihenõt írt elõ dr. Berkes István, a Sportkórház fõorvosa – adta hírül a 100%Fradi.

Gunnersboy
Kamaterol elmondták hogy a csapatban a leggyorsabb játékos..DE attol hogy õ a leggyorsabb focizni még nemtud :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

a trinidadi kapusohoz képest csak jobb kapus nõtt fel bárhol a Kárpát-medencében...

én se értem az angolokat, ezt a sok noname, focizni képtelen légióst... akiket még az angol edzõ sem mer játszatni...

gee23
de gyerekek ez a Bamba Moussa a játékhoz teljesen Bamba.. nem való focipályára.. méterekre pattan tõle a labda... botrányos.. többi Fekete Párducról ne is beszéljünk! Ellenben a Megyeri az Biztos Pont a kapuban, szerintem! Zseniálisan védett és magabiztosnak tûnik!

nekem is, csodálkozom, h nem játszik folyamatosan <#eljen>

a Díaz nekem tetszett
Kaplan
Elég szánalmas meccs, iram meg.. Arról ne is beszéljünk. A grundon gyorsabb meccsek vannak. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
Deme kezdõ, õ a csk 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Holczer - Balog, Short, Baranyai, Sváb - Fitos, Moussa B., Deme, Kulcsár - Kamate, Pisanjuk.

gercse
igen sport1/2

Gunnersboy
tv adja a meccset?

nem értem hogy a Deme mit keres még a keretben... helyére nincs ifista, vagy bármi új? ... nem ha Deme kezdõ, az már gááz....

gee23
kimondottan a Short a legifjoncabb 😄DD

😮OOO az oké, hogy játszassuk a fiatalokat liga-kupában, de õk alig játszanak együtt, így elég necces meccs elé nézünk, megint :S

A Fradi az alábbi kerettel indul útnak Fehérvárra az esti, 19 órakor kezdõdõ Liga Kupa-mérkõzésre (a kezdõcsapatot a meccs elõtt ismerteti Bobby Davison vezetõedzõ):

Holczer, Megyeri, Wolfe, Diaz, Balog, Short, Heitler, Szalai, Kutasi, Baranyai, Fitos, Sváb, Deme, Kamate, Brettschneider, Pisanjuk, Kulcsár, Moussa

😮

Czvitkovics az Üllõi úton

A szurkolói pletykák a játékos esetleges érkezésérõl szóltak. A játékos 2004-ben már rövid ideig edzett az Üllõi úton, de akkor nem sikerült az Üllõi útra szerzõdnie. Czvitkovics neve az utóbbi hetekben szurkolói körökben ismét felmerült, mint lehetséges erõsítés. A pletykákat alátámaszthatja az a tény, hogy Czvitkovics a mai meccsünket is a helyszínen tekintette meg, akárcsak az elõzõ hazai találkozónkat. (ftcpe)

Gunnersboy
mondjuk nemértem hogy Pölöskei nevét a szavazásnál i-vel kitudják irni rendesen, de a meccsközvetitésnél meg pölöskey néven szerepel 😄

banok
Gólszerzõ(k): Morrison (27.), Tóth B. (42.), Pölöskey (64.)

nso.hu rulez

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
Kik lõtték a gólokat?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sb1
FTC-Baktalórántháza 3:0
Sima gyõzelem, már ideje volt egy ilyennek.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ICEMAN15
félidõben 2:0

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

www.smart-bus.hu

Õszi elõzetes (1899.hu)

nah jah, elég bizarrul hangzik...
kínai másodosztálytól érkezett elefántcsontparti....

mert bizony focizni nem tudnak valami jól...

Fabio Capello
na akkor gólszegény idõk várnak ránk, ha arra gondolok hogy a kínai-bantuknak kéne gólt lõniük...

az ftcpe-n az írják, hogy téltõl készülhet együtt a csapattal :S

Fabio Capello
franc... mennyit kell kihagynia elõreláthatólag?

John Cena
azaz!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Gunnersboy
Mint arról múlt héten beszámoltunk, elkerülhetetlenné vált Ferenczi István számára a mûtét.
Legeredményesebb játékosunk kedden fekszik kés alá a Sportkórházban, a beavatkozást Dr. Berkes István fõorvos végzi majd. Ferenczi hétfõn labor és egyéb vizsgálatokon vett részt a Sportkórházban, így gyakorlatilag felkészült arra, hogy kedden megmûtsék a térdét.

Megyeri: megjött az engedély

Megérkezett Megyeri Balázs játékengedélye, így akár már a hét végi meccsen védhet - ha a szakmai stáb is úgy gondolja. Megérkezett Megyeri Balázs játékengedélye a Bristol Citytõl. A fiatal kapus így akár már a hétvégén pályára léphet a bajnokságban. Megyeri Angliából tért haza, és az elmúlt pénteken négyéves szerzõdést kötött klubunkkal. A kapusnak a Honvéd elleni Liga Kupa-találkozó után kínált szerzõdést az FTC. (ftc.hu)

Balog Zoltánt még teszteljük

Balog Zoltánt tovább teszteljük, a következõ ligakupa-meccsen is szerepet kaphat. A játékost megkereste információink szerint a Kispest és a Zalaegerszeg csapata is, de a védõ az Üllõi úton képzeli a jövõjét. A kiszivárgott hírek alapján Balogot további minimum egy hétig tesztelni kívánja Bobby Davison, így a Fehérvár elleni ligakupa-mérkõzésen is mint "próbajátékos" kap szerepet. (ftcpe.hu)

Dragó ígéri: négybõl négyet nyerünk!

Védõnk visszatér a csapatba, és nem akármilyen fogadalmat tett. - Holnap már a csapattal edzem, és pályára is lépek a hétvégén a jelen helyzet szerint - nyilatkozta honlapunknak Dragóner Attila. - Amióta nem játszom, sajnos a csapat nem nyert meccset, biztos vagyok benne, hogy a hétvégén véget ér a rossz sorozat, és elverjük a Baktalórántházát. Ég bennem a bizonyítási vágy, biztos vagyok abban, hogy hozzuk a hátralévõ négy meccset, és õszi bajnokok leszünk.

Fitos felépült
A középpályás Dragónerhez hasonlóan játékra jelentkezett.
Fitos László sérülés miatt hiányzott az elmúlt két meccsrõl, de hírek szerint holnaptól már õ is a csapattal edz, és pályára léphet a Baktalórántháza ellen. A többi sérültünk (Abdi, Bartha, Baranyai, Souare) is megpróbálkozik holnap a teljes értékû edzésmunkával, az õ esetleges hétvégi játékuk az elkövetkezõ napokban dõl el.
(ftcpe.hu)

Cardiff City

gee23
Gyepes? nincs csapata?

Kaplan
Megyeri már aláírt négy évre. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

télen valszeg visszajön s Fradinevelés, kapus, fiatal Megyeri, a védõként közé Gyepes Gábor jöhet vissza. Megsérült, de a Honvéd elleni ligakupameccses már játszott a védõ Balog Zoli, valszeg télen õ is aláír nyárig.

ott álltam a vonalnál, szerintem nagyon nem volt les
GTheo
Legalább a Bõcs sem nyert.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

maradt is az 1-1 :S

Williams -Wolfe, Fülöp, Csiszár, Szkukalek- Morrison, Deme, Bamba - Dramane, Shaw, Bartha

1-0 Igor szabadrúgásába Pölöskey csúsztatott bele

1-1 Debreceni érkezett a védõink közül, Binder tette elé a labdát kiugrása után, a hazaiak vezetõi szerint les volt, Bede szerint nem: gólt ítélt.

2. félidõ 21. perc.
Moussa megkapta 2. sárgalapját, egyik figyelmeztetés sem volt jogos.

:S most itt tartunk

Gunnersboy
Félidöben vezettünk 1-0ra Pölöskei fejesével

2. félidöben egyenlitett a barcika
"
Egyenlített a hazai csapat. Binder elõl mentett szépen Csiszár, ám a lecsorgó labdát Debreceni helyezte a hálóba (1-1). "

aztán pedig Moussa 1 perc alatt kapott 2 sárgát, kiálitották

bravó.....

gercse
Nem hiszem, szombatit nem adnak soha, max ha hétfõn van

Adja valamelyik szenny a meccset? 😊

www.smart-bus.hu

:SSSS

ha nem láttam volna a meccset akkor azt mondanám, hogy elégedettek lehetünk, de így :C

Mor3llo
Ezt a rohadt igazságtalanságot :@@@ kispest sehol sem volt a pályán........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Félidõben 1-1. Downing szépen fejezte be.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
Balog Zoltán szerdán újra a Ferencváros mezében

Balog Zoltán és Megyeri Balázs személyében két próbajátékost is bevet a szerdai, Honvéd elleni Ligakupa-mérkõzésen Bobby Davison, a Ferencváros vezetõedzõje. Bár a két játékosnak nincs szerzõdése az Üllõi útiakkal, három Ligakupa-meccsre szóló ideiglenes játékengedéllyel rendelkeznek, így nincs akadálya a játékuknak.

pepsifoci.hu - A 100% Fradi tájékoztatása szerint a korábban a Fradit évekig szolgáló, legutóbb a dán Viborg együttesében játszó Balog és a Bristol Cityt otthagyó Megyeri Balázs is kezdõként lép majd pályára a Honvéd ellen. A zöld-fehérek hivatalos honlapja szerint a rutinos hátvéd korábban is viselt 78-as számú mezében játszhat majd.

Az egyébként ferencvárosi nevelésû Megyerire a kapusgondok enyhítése miatt lehet szüksége Bobby Davisonnak, hiszen Holczer Ádám régóta sérült, a trinidadi Williams pedig válogatottbeli elfoglaltságai miatt hiányozhat.

Tisztában vagyok a múltjával... a jelenét kérdõjeleztem meg! 😊 Jó játékos volt, de ettõl még hülye most. Nem lát! Legszebb példa az volt amikor kiakadt Tóth cseréje miatt, miközben sántikált a játékos... "Hááá mé hozta le???" Istenem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... 😄

www.smart-bus.hu