• Grenzjager
    visszatérvén érdekességekre, főleg a szurkoló kártyával kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy SRK-nak s csak neki kizárólagosan igaza van, s szerencsére(!) rá se látok az ügyre pontosan, de ez ügyben kétségkívül nagyon helyes a meglátása SRK-nak, s több kérdést is felvet amelyek szintén roppant érdekesek berkire nézve.

Hlad 2010.03.02 10:39:03 © (424180)
    "Az tuti,hogy tovább nem akarjuk huzni ezt a fajta langyoskodást...

Ami viszont érdekes...

Az Rt és a securitáté csak ugy ontja magábol a szurk.kártya PR-t...Kell a rend...(meg elérte az 1 milliot a kártyások száma...)

Én csak azt nem értem,ha tényleg igy gondolják,akkor idegenben miért nem kiséri a tábort a securitáté?

Mielött valaki rávágná,hogy bármi rendbontás az ottani secu felelösége,halkan megjegyzem,igen sok büntetést kaptunk idegenbeli meccsek miatt...

Ami a vendégszektorban történil az a RT sara lesz...

Két verzio: lehet a securitáté tart attol,hohy a 15 biztonsági öre elfárad az uton...

A másik,hogy nem a rend miatt kell a szurk.kártya,hanem valami más miatt..."

Hlad 2010.03.02 11:04:31 © (424185)
    "Eddig...Na pont ez az érdekes... Most,hogy rohadt nagy hangsuly van a biztonságon, idegenben bármi lehet..."

Hlad 2010.03.05 10:34:22 © (424555)
    "Én nem akarom,hogy mellém álljon bárki is...Se az oldalleláto se az fszsz,se bármelyik ultra csoport...Söt,jelen pillanatban én állok melléjük pl. kártya ügyben,amit ök elutasitanak,én meg nem...Nekem nem a kártyával van gondom,hanem a tisztázatlan vonzatával,a kitiltásokkal...

Ha a secu egy megvadult pitbull,azaz ez nem Berki akcioja volt a tegnapi,akkor pl. kitiltás terén bármi megtörténhet...Eddig nem volt kártya,mégis volt kitiltás és 1.5millio követelés a secu részéröl...Mi lesz most,ha lesz kártya? Legalizálják a kitiltást,ami nem lenne probléma ha pl. a biroság tenné ezt,de a megvadult pitbull fogja...Arrol nem is beszélek,hogy könnyebb a 1.5milliot beszedni,ha megvan y vagy y szurkolo cime...Mert a nevekhez,cimekhez a secu hozzá fog férni,köztük a zsarolok is...

Amit irtam tehát nem azért tettem,hogy közületek bárki is mellém álljon,hanem azért, meghallgatva a másik oldalt,majd minket, tisztán lássatok...

Ez által meg fogjátok érteni,ha tehetetlenségünkben "mocskos szemét dolgot" teszünk...

Megértitek,de nem fogjátok elfogadni..."

Én korábban sem értettem, hogy minek kell az adatgyűjtés, mert a szurkolói kártya nem arról szól, hogy bármit is személyi igazolvánnyal igazolom személyi azonosságom, hanem többről. SRK drukkerkocsmai írását olvasva azonban több szempontból próbálom figyelni a témát.