• Grenzjager
    Stormy elég rendesen kapott fenyegetést
    Seven Side-t hogy elverték a Fradista hooliganok személyesen láttam párszor...

s lehet ha két út maradt nekik, behódolnak vagy szétverik őket... s így akkor az az üzenet, uralkodj s vezérkedj a semmin annak a bizonyos embernek... de a Stormy ehhez nevét nem adja.

Kb, hogy "vagy beálltok mellém, vagy ellenem" s így maradt megszűnés.

Szerencsére (!!!) annyira nem látok rá bizonyos dolgokra...

De hogy mi lesz?
    Tábor?

Szervezett szurkolás hogyan? nyilván lesz...

de ugye itt most megérkezett valaki (nem az angolokra, vagy berkire gondolok), nem "kis" emberek, nem kevés hatalommal, erővel...

itt a végén még szponzorok is hátat fordíthatnak "nyomásra", vagy nevezhetjük "motivációnak" de akár "egészség állapot megőrzésnek" is...

itt már vannak dolgok amelyek túlmutatnak egyértelmű, "sima" hooligan dolgokon... nem kicsi pénz, nem kicsi hatalom...

Kik maradnak??? S akik maradnak akkor meghajolnak, vagy lehet csak elfogadják hogy "új szelek fújnak az Üllőin a lelátókon" (tehát behódolnak!) <--- erre mondjuk céloztam, de ennyire komoly dolgokra nem számítottam, tehát most a kiszámíthatatlanság tovább erősödött.

Ezzel egyik oldalt sem akarom bántani, próbálom objektíven nézni, de ez mégis csak egy szubjektív írás.

De most minden gondoltatom alátámasztja a Stormy közleménye:
    "A Ferencvárost csak feltétlenül, egyéb érdekeket azonban feltételekkel sem támogatunk. Sem önállóságunkból, sem elveinkből nem engedhetünk."

"elhatározásunk nincs összefüggésben a szurkolói kártya bevezetésével."
    hogy mi lesz a vége? .... ez egy jó kérdés...

Konkértan mi történik?

Zajlik durván a hatalomátvétel a lelátón...