Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
26x magyar válogatott ('75-82 között, amikor nem Torghellék futkorásztak a válogatottban, hanem..), magyar bajnok és kupagyõztes a Vasas csapatával.
Elvileg ezért van ott mint SZAKkommentátor. Amúgy énse csípem, sõt...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem elég, hogy szarul játszottunk, még ez az agyhalott Zombori is szétszedte az idegrendszerem! Annyira ostoba az az ember... komolyan nem értem mi a szart keres még ott... egyszerûen nem fogja fel, hogy mi történik a pályán... rettenetesen idegesítõ tud lenni... 😞(

www.smart-bus.hu

hát látszott hogy ha a 2 csapatkapitány nincs a pályán akkor nincs ki kordában tartsa õket és irányítsa õket. (Shaw és Lipcsei)

Matthew Prosac
mármint Come BLack! Éljenek a légiósok -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Come BL
ack Fradi...<#shakehead>
Valahogy éreztem hogy a kulcsemberek nélkül nem gyõz a csapat..

elvettek 90 percet az életembõl :S

Oncsi
Senki nmtud beadni,Tóth sokat vállalt....Morrison mega rokonai nagyon gyengék !! megiont 2 pont a hátrány !!! Télen kell minõségi játékos és elküldeni innnen a keret felét !!!Zsivoczky is egy nulla !!!Pölöskei ..szintén.. !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
K*urva gyenge ...

FTC-MTK II

17:15 ÉLÕ Sport2 (Holnap)

gercse
gyáj---> ban

-szánalmas vagyok-
www.youtube.com/zsozsi80
pár retro felvétel...

www.1899.hu

ICEMAN15
Srácok! Most milyen játékosokkal állunk fel ha fél kezdõcsapat kidölt????<#confused>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

gercse
nem probléma, emberi dolog hibázni 😉

gabber_saviola
sosem stíröltem csajokat Fradimeccsen...oda mindig is a szép játék miatt mentem <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
ennyit a matek szakról😄😄
Amugy nagyot akartam mondnani,de elkurtam és beégtem😄😄
Szal 90fok😄

Kaplan
<#idiota>:SAD:ASD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
90 fokkal, 180-nak nem lenne sok értelme 😄

McFrost
Ez a gabber szektor lesz, ahol a sunákat nyálazza meccs helyett😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Oncsi
Most akkor el lesz forgatva 180fokkal ugye?

gabber_saviola
O szektorból? <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
kívülrõl így nézhet majd ki:

Így van... reméljük nem lapul bohóc a fiókban...

www.smart-bus.hu

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Azt gondolom, ha a Fradinál beindul a szekér, akkor a többi klubnak is észbe kell kapnia, ha oda akarnak érni valamit.
Másik része: talán a külföldi pénzeszsákok is észreveszik klubjainkat!

Ámen! 😊

www.smart-bus.hu

McFrost
A magyar focinak csak jót tesz egy ilyen gazdag tulaj.
Legyen NB1-es a Fradi, legyen sok nézõ, legyen szép pálya és adjon lökést az itthoni vegetációnak!

www.smart-bus.hu

GTheo
Most átnéztük itthon a Focis cuccokat, zászlókat, mezeket, a Centenáriumi Bükszegi mezem mellé van egy centenáriumkor aláírt Fradi zászló 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Oncsi
1. Ferencvárosi TC 9 7 1 1 32–8 +24 22
2. Bõcs KSC 9 7 1 1 26–8 +18 22
3. DVSC II-DEAC 9 6 1 2 19–12 +7 19
4. Ceglédi VSE 9 5 2 2 14–12 +2 17
5. Kazincbarcika 9 4 2 3 15–13 +2 14
6. MTK Budapest II 9 4 1 4 14–18 –4 13
7. BKV Elõre SC 9 3 4 2 12–11 +1 13
8. Vác-Újbuda 9 3 2 4 22–20 +2 11
9. Vecsés FC 9 3 2 4 20–18 +2 11
10. Makó FC 9 3 2 4 17–17 0 11
11. Szolnoki 9 3 2 4 14–21 –7 11
12. Baktalórántháza9 3 1 5 9–18 –9 10
13. Békéscsaba 9 3 1 5 15–27 –12 10
14. ESMTK 9 2 1 6 16–19 –3 7
15. Jászberényi SE 9 2 1 6 14–18 –4 7
16. Tököl 9 2 – 7 14–33 –19 6

jah mondjuk elõször a gólkülönbség számít :/

egymás elleni eredménnyel õk vezetik

kikapott a bõcs a lokitól, vezetjük bajnokságot<#mf1><#taps>

:C

Abdi lõtte a gólunkat

sb1
Cegléd-FTC 1:1 Sajnos nem játszottunk valami jól, igaz, a 71. perctõl kezdve emberhátrányban voltunk, de ezt a találkozót már elõtte meg kellett volna nyerni...Mindegy, mostantól tényleg csak a gyõzelem számít eredménynek. Hajrá Fradi!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mor3llo
"Továbbá kérünk minden olyan Fradistát aki a jelen helyzetben is elutazik Ceglédre, ha teheti hozzon magával akkora összeget, amelyet reálisnak tartana kifizetni egy másodosztályú bajnoki mérkõzés megtekintéséért, és dobja azt be az erre a célra a helyszínen elõkészített adománygyûjtõ dobozba. Az itt összegyûlt felajánlásokat a Bethesda Gyermekkórháznak továbbítjuk. "

Csúnya-csúnya fradi szurkolók, ugyebár ? ...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tök elfelejtettem a meccset :S

Ligakupa: Simán vertük a Baktát
<2008-10-01 17:31>
Csapatunk 3-0-ra nyert Baktalórántházán, a Ligakupa 1. fordulójában.
-100% Fradi- A mérkõzés elejétõl mi irányítottunk, a vezetõ gólunkra a 19. percig kellett várni, amikor egy kipattanó után Szalai talált be. Ezt követõen is voltak lehetõségeink, de szünetig nem változott a mérkõzés állása.

A második félidõ elején Pölöskei veszélyeztetett,lövését Lamine elé ütötte a kapus, aki nem hibázott. A hajrában a csereként beállt Bartholomew 14 méteres lövéssel alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Ligakupa, 1. forduló: Baktalórántháza- Ferencváros 0-3 (0-1)

Ferencváros: Williams - Fülöp, Souare , Baranyai, Kulcsár, - Szalai, Deme, Morrison, Lamine - Pölöskei, Downing

Cserék: Ashmore, Bartholomew, Pisanjuk, Vattai

Gólszerzõk: Szalai (19. p.), Lamine (51. p.), Bartholomew (85. p.)

<#eljen><#eljen><#eljen>

Fabio Capello
szeretem ezt a sok magyar nevet <#idiota>

Gunnersboy
A kezdõ:
Williams - Fülöp, Souare, Baranyai, Kulcsár - Szalai, Deme, Morrison, Lamine - Pölöskei, Downing.

A kispadon Szappanos, Bartholomew, Pisanjuk, Vattai, Heitler, Ashmore és Sváb ül.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gee23
1-0 ra vezetünk baktalórántházán !

Én tõlem azt csinálsz Zenszkijjel amit akarsz, a Te dolgod, de az a leegyszerûsített változat, az a szintén egyoldalú nézõpont amit elõadott, az kb azt a szintet képviseli, mint akik a balhé miatt járnak meccsre. A cigány és festõ változat kommentálásába inkább bele sem megyek...

Próbáljatok meg abban gondolkozni, hogy nem csak fekete és fehér vélemény létezik.

www.smart-bus.hu

Ez volt ám a válasz.
Teljesen egyetértek Zenszkijjel, nem hiszem, hogy valakit is elvittek volna csak azért, mert kiment a meccsre, és buzdította volna a csapatát.
Húúúha... Te biztos ebben a naprendszerben élsz? Vannak gondok a helyzet felismerõ képességeiddel!

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Csak egy kérdésem van. Minek kell ugatni a rendõrnek? Szted nincs már ki a tökük azzal, hogy idióta randalírozni vágyó fiatalok beugatnak nekik 12 órás szolgálatokban ha esik, ha fúj? Ez persze nem jogosít fel senkit, hogy így összeverjék, ami elítélendõ. Amúgy meg mit kell kötekedni a cigányokkal is fölöslegesen, a világot úgyse lehet megváltoztatni és nem is nekünk fradi drukkereknek a dolgunk az, hogy csodát tegyünk, sõt igazságot osszunk. Nem tudom te mit dolgozol, de mondjuk mittomén szobafestõ vagy és mész be a fehér munkaruhádba dolgozni, amikor pár hülyegyerek csak azért mert szobafestõ vagy beugat neked, hogy faxopó, kötsög, rohadjá meg etcetera etcetera, egy idõ után neked is eldurrana az agyad...A rednõrök ráadásul magyar egyenruhát, magyar nemzeti címerrel viselnek és a hazát "képviselik" akárhogyan is és ti a nagy hazafiak ezeknek szólnak be...Gratulálok.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Így jár aki nem a tudása alapján, hanem pénzért akar minden áron külföldre szerzõdni...

www.smart-bus.hu

..de az is lehet hogy a lackó csak attól félt, hogy a még a kínai másodosztályból hozott afrikaiakkal sem veszi fel a versenyt.... ugye krónikus meccshiány...

akkor lackóról ennyi..
jó lesz a proliknak, el lesz õ ott...
ennyi erõvel a városszéli álomgyárba is igazolhatott volna...

Sajnos Laczkó Zsolt meccshiánnyal küzd, ezért nem jött létre a belgiumi szerzõdés. Ezt követõen döntöttünk úgy, hazatér, hogy újra formába lendülhessen. Több érdeklõdõ is volt itthonról, és végül a Vasas ajánlatát fogadtuk el.

na majd a mészölybébi imádni fogja... meg majd a lackó is ha már hónapokat csúszik a fizuja 😄😄
Ez van, ha derogál a Fradiért bármit is, akkor inkább soha

igazolásokkal meg a tetû Berki Krisztián foglalkozik (túlzó ez igehasznbálat)

Balog Zoli is a mai napig az Üllõin edz, nem talál csapatot, de próbajátékra, õ nem hajlandó... mondván jásztott már a Fradiban, keressék ki az angolok, hogy valójában mekora sztár.... -uffff

Gunnersboy
NSO-n a hirnél a hozzászolásokban olvastam olyat hogy nemvolt hajnaldó a fradiba probajátékra jönni, hanem kérdezzék meg a leicester edzõit milyen teljesitményre képes....

+ a menedzsere nemet mondott a kimeritö orvosi vizsgálatoknak is

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

pffff....

mondjuk eléggé minõsíti ez a Fradinak azt a részét amelyik az igazolásokkal foglalkozik, gondolom Hrutka :/

gabber_saviola
neeeeeeeeeeeeee, buksi mi a f@szt csinálsz? <#sir>