Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ezért van ott mint SZAKkommentátor. Amúgy énse csípem, sõt...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ack Fradi...<#shakehead>#shakehead>
Valahogy éreztem hogy a kulcsemberek nélkül nem gyõz a csapat..
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
17:15 ÉLÕ Sport2 (Holnap)
pár retro felvétel...
www.1899.hu
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amugy nagyot akartam mondnani,de elkurtam és beégtem😄😄
Szal 90fok😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

www.smart-bus.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Másik része: talán a külföldi pénzeszsákok is észreveszik klubjainkat!
www.smart-bus.hu
Legyen NB1-es a Fradi, legyen sok nézõ, legyen szép pálya és adjon lökést az itthoni vegetációnak!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2. Bõcs KSC 9 7 1 1 26–8 +18 22
3. DVSC II-DEAC 9 6 1 2 19–12 +7 19
4. Ceglédi VSE 9 5 2 2 14–12 +2 17
5. Kazincbarcika 9 4 2 3 15–13 +2 14
6. MTK Budapest II 9 4 1 4 14–18 –4 13
7. BKV Elõre SC 9 3 4 2 12–11 +1 13
8. Vác-Újbuda 9 3 2 4 22–20 +2 11
9. Vecsés FC 9 3 2 4 20–18 +2 11
10. Makó FC 9 3 2 4 17–17 0 11
11. Szolnoki 9 3 2 4 14–21 –7 11
12. Baktalórántháza9 3 1 5 9–18 –9 10
13. Békéscsaba 9 3 1 5 15–27 –12 10
14. ESMTK 9 2 1 6 16–19 –3 7
15. Jászberényi SE 9 2 1 6 14–18 –4 7
16. Tököl 9 2 – 7 14–33 –19 6
Abdi lõtte a gólunkat
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Csúnya-csúnya fradi szurkolók, ugyebár ? ...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ligakupa: Simán vertük a Baktát
<2008-10-01 17:31>2008-10-01 17:31>
Csapatunk 3-0-ra nyert Baktalórántházán, a Ligakupa 1. fordulójában.
-100% Fradi- A mérkõzés elejétõl mi irányítottunk, a vezetõ gólunkra a 19. percig kellett várni, amikor egy kipattanó után Szalai talált be. Ezt követõen is voltak lehetõségeink, de szünetig nem változott a mérkõzés állása.
A második félidõ elején Pölöskei veszélyeztetett,lövését Lamine elé ütötte a kapus, aki nem hibázott. A hajrában a csereként beállt Bartholomew 14 méteres lövéssel alakította ki a 3-0-s végeredményt.
Ligakupa, 1. forduló: Baktalórántháza- Ferencváros 0-3 (0-1)
Ferencváros: Williams - Fülöp, Souare , Baranyai, Kulcsár, - Szalai, Deme, Morrison, Lamine - Pölöskei, Downing
Cserék: Ashmore, Bartholomew, Pisanjuk, Vattai
Gólszerzõk: Szalai (19. p.), Lamine (51. p.), Bartholomew (85. p.)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Williams - Fülöp, Souare, Baranyai, Kulcsár - Szalai, Deme, Morrison, Lamine - Pölöskei, Downing.
A kispadon Szappanos, Bartholomew, Pisanjuk, Vattai, Heitler, Ashmore és Sváb ül.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Próbáljatok meg abban gondolkozni, hogy nem csak fekete és fehér vélemény létezik.
www.smart-bus.hu
Teljesen egyetértek Zenszkijjel, nem hiszem, hogy valakit is elvittek volna csak azért, mert kiment a meccsre, és buzdította volna a csapatát.
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
jó lesz a proliknak, el lesz õ ott...
ennyi erõvel a városszéli álomgyárba is igazolhatott volna...
Sajnos Laczkó Zsolt meccshiánnyal küzd, ezért nem jött létre a belgiumi szerzõdés. Ezt követõen döntöttünk úgy, hazatér, hogy újra formába lendülhessen. Több érdeklõdõ is volt itthonról, és végül a Vasas ajánlatát fogadtuk el.
na majd a mészölybébi imádni fogja... meg majd a lackó is ha már hónapokat csúszik a fizuja 😄😄
Ez van, ha derogál a Fradiért bármit is, akkor inkább soha
igazolásokkal meg a tetû Berki Krisztián foglalkozik (túlzó ez igehasznbálat)
Balog Zoli is a mai napig az Üllõin edz, nem talál csapatot, de próbajátékra, õ nem hajlandó... mondván jásztott már a Fradiban, keressék ki az angolok, hogy valójában mekora sztár.... -uffff
+ a menedzsere nemet mondott a kimeritö orvosi vizsgálatoknak is
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mondjuk eléggé minõsíti ez a Fradinak azt a részét amelyik az igazolásokkal foglalkozik, gondolom Hrutka :/