23418
-
#15554 olvastam...
és komolyan mondom nem tudom kinek kéne hinni... nem vagyok meggyőzve arról hogy SRK csak szenvedő alany lenne stb... de nem tudom mit lehet elhinni... -
Grenzjager #15553 tyű ezt elb*tam, ide akartam betenni SRK véleményét az ügyről, hogy objektíven lássuk a helyzetet, semmi többért...
de ezt most az sg / ultra topikba tettem. -
Baelint #15552 Én ezt már nem bírom követni...
Pedig voltam FD-n, most az FFC fórumon, beszélgettem "bennfentesebb" emberekkel, eddig azt hittem, hogy viszonylag képben vagyok a klub körüli dolgokkal. Hát egy nagy lóf*szt. Mindenki mindenkinek ellentmond, cáfol, fenyeget, vádaskodik. Hányingerem van.
Viszont az FFC fórumára írta be valaki elkeseredetten, és mélységesen egyetértek vele, hogy Szőke is és SRK is vállon veregetheti magát. Az egymásnak feszülésükkel elérték azt, amit egyik szurkoló-ellenes vezetőségünk sem tudott: apró szeletekre osztották a Fradi-tábort.
Köszönjük meg mindenkinek, aki ebben részt vett. Szomorú. -
Grenzjager #15551 Berki és a szurkolók találkozása
"A valós történet tehát a mai eseményekről:
A szurkolói csoportok találkozóján megjelent a 2-es szektor. Az a 2-es szektor, akit ők az "új Fszsz" megalakítójaként tüntettek fel hazug módon. (erről a közleményük már több helyütt olvasható)
Először a székházba nem mertek bemenni állítólagos barátaik miatt az eddig mindenkit fenyegetők, pedig 30-40-en voltak. Pedig ott senki nem fenyegette őket, mi több nem is szóltak hozzájuk. De mindezek után még srk hívta durcásan Berkit, hogy milyen rossz nekik és menjen ki a Szögletbe egyeztetni... Amit egyébként Berki meg is tett. Majd - miután ezt Berki személyesen kérte és a Szögletben lévők el is fogadtak - a székházban lévő brigád átvonult a presszóba. Ekkor megint félbeszakítottnak tekintették a megbeszélést, hogy "így nem lehet, ez így nem jó...". Ekkor Liverpool Peti, Erdész Pisti, Birkás Tibi elkezdett velük üvöltözni. (Ugye a gonosz securitys brigád volt ott kizárólag szerintük... Persze. Aki ezeket a neveket Fradi szinten nem ismeri és szekuritiseknek tartja őket... Arról nincs mit mondani...)
És kérdőre vontak minden jelenlévőt, hogy miként gondolják, hogy fiatal srácokat fenyegetnek életveszélyesen és szétrombolnak mindent, ami Fradi, ami a Fradi tábor. A "fővezér" szólni sem mert, az ügyvivő úr remegett. Pedig tettlegesség nem történt. Most nem voltak olyan bátrak az urak, mint amikor az ultrákat meg az Fszsz-t kellett legyilkolással fenyegetni nap, mint nap.
Mindezt egyébként Berki is végignézte, és be is látta, hogy milyenek is a valódi erőviszonyok illetve ki milyen értékeket, érdekeket képvisel.
Ezzel vége is lett a történetnek, hazamentek a legények. És egyből billentyűzetet ragadtak, hogy telesírjanak szokásuknak megfelelően minden létező internetes fórumot a hazugságaikkal. Hogy lehet az, hogy egy eddig MINDENKIT halálosan megfenyegető valaki azért van felháborodva, mert valakiknek elege lett az ámokfutásából és visszaszóltak neki???
A történethez persze hozzátartozik, hogy a világon semmi mást nem akar ez a brigád a Fraditól, mint védelmi pénzt. Ahogy ők fogalmaztak "a nyugalom érdekében".
De szerencsére - ahogy hallani - mindezt nem csupán tőlem kell hallanotok, hanem az ott jelenlévő 2-es szektorosok is a nevüket adják mindehhez. Ahogy ők fogalmaztak, "meg fogják védeni a Fradi tábort"!"
Drukkerkocsmás hozzászólás. -
Grenzjager #15550 Ferencváros 2-es szektorának közleménye
A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai közül a 2-es szektor az egyik legrégebbi és legmeghatározóbb hool csoport.
Felháborodva tiltakozunk amiatt, hogy nevünkkel immár harmadik alkalommal visszaélve, a tegnapi nap egy néhány fős társaság saját magát az FSZSZ újbóli megalakítójaként tünteti fel.
A 2-es szektor sem a múltban, sem a jelenben, s a jövőben sem adja nevét, tevékenységét olyan cselekményekhez, amelyek a hool csoportok szerepzavarát vetítik ki. Mélységesen elítéljük mindazokat, akik a Ferencváros szurkolóit fenyegetik, s céljuk az önös érdekeken alapuló kizárólagos rombolás.
2-es szektor nevében: Birkás Tibor, Erdész Pisti, Liverpool Peti, Hypós Sanyi, Jozsó, Gyenes Feri, Szőke Feri
Budapest, 2010-03-04.
-
Grenzjager #15549 ...s kb ami felett megpróbálja átvenni az irányítást az adott személy, - szerintem aki Fradista már tudja kiről van szó - az megszűnik...
de attól még kint lesznek meccsen, szurkolnak, Fradi sál, Zöld-fehér meg magyar zászlók...
de az ultra, nem hooligan
és az ultra rafkós, meg nem hülye, és nem az erőszakot tiszteli.
-
Grenzjager #15548 Stormy elég rendesen kapott fenyegetést
Seven Side-t hogy elverték a Fradista hooliganok személyesen láttam párszor...
s lehet ha két út maradt nekik, behódolnak vagy szétverik őket... s így akkor az az üzenet, uralkodj s vezérkedj a semmin annak a bizonyos embernek... de a Stormy ehhez nevét nem adja.
Kb, hogy "vagy beálltok mellém, vagy ellenem" s így maradt megszűnés.
Szerencsére (!!!) annyira nem látok rá bizonyos dolgokra...
De hogy mi lesz?
Tábor?
Szervezett szurkolás hogyan? nyilván lesz...
de ugye itt most megérkezett valaki (nem az angolokra, vagy berkire gondolok), nem "kis" emberek, nem kevés hatalommal, erővel...
itt a végén még szponzorok is hátat fordíthatnak "nyomásra", vagy nevezhetjük "motivációnak" de akár "egészség állapot megőrzésnek" is...
itt már vannak dolgok amelyek túlmutatnak egyértelmű, "sima" hooligan dolgokon... nem kicsi pénz, nem kicsi hatalom...
Kik maradnak??? S akik maradnak akkor meghajolnak, vagy lehet csak elfogadják hogy "új szelek fújnak az Üllőin a lelátókon" (tehát behódolnak!) <--- erre mondjuk céloztam, de ennyire komoly dolgokra nem számítottam, tehát most a kiszámíthatatlanság tovább erősödött.
Ezzel egyik oldalt sem akarom bántani, próbálom objektíven nézni, de ez mégis csak egy szubjektív írás.
De most minden gondoltatom alátámasztja a Stormy közleménye:
"A Ferencvárost csak feltétlenül, egyéb érdekeket azonban feltételekkel sem támogatunk. Sem önállóságunkból, sem elveinkből nem engedhetünk."
"elhatározásunk nincs összefüggésben a szurkolói kártya bevezetésével."
hogy mi lesz a vége? .... ez egy jó kérdés...
Konkértan mi történik?
Zajlik durván a hatalomátvétel a lelátón... -
#15547 Ez fasza mikor olvastam délelőtt a stormyt nem nagyon tudtam mit reagálni... Ezek után a seven side is várható volt, mint ahogy gondolom ezek után jön a többi is szép sorban. Még mindig nem igazán értem hogy mi megy a háttérben (pedig eléggé rajta voltam a dolgon), de az biztos hogy 'egyesek' elérték a céljukat. jelenleg ott tartunk hogy se csapat se egység! Pedig ez utóbbi amiben leginkább az erőnk volt...
Egerszegi túra... Sztem jó lesz... -
#15546 Seven Side is megszűnt -
#15545 Megszűnt a Stormy
Grenz, valami bővebb infó van? -
#15544 1. Videoton 16 11 3 2 38–19 +19 36
2. DVSC 16 11 1 4 32–21 +11 34
3. Újpest 16 9 2 5 25–21 +4 29
4. Győri 16 8 5 3 21–10 +11 29
5. ZTE 15 8 2 5 29–24 +5 26
6. MTK 16 7 5 4 28–18 +10 26
7. Kaposvár 16 7 4 5 24–21 +3 25
8. Pápa 16 7 2 7 24–20 +4 23
9. Paks 15 5 5 5 16–18 –2 20
10.FRADI 16 5 5 6 19–22 –3 20
11.Vasas 16 6 1 9 25–39 –14 19
12.Haladás 16 4 3 9 22–32 –10 15
13.K.mét 16 4 2 10 27–37 –10 14
14.Kispest 16 3 5 8 16–23 –7 14
15.Ny.háza 16 3 4 9 22–34 –12 13
16.DVTK 16 3 3 10 19–28 –9 12
Gólarányunkon van mit javítani:) de lényeg a 3 pont. . .! -
#15543 Győrben kézislányaink másodikok lettek a Magyar-kupa négyes döntőn. Szombaton a Békéscsabát verték meg, nagyot küzdve, Ma viszont a győrrel szemben maradtak alúl (tisztes helytállás...). Taps nekik (mert ők tényleg megérdemlik) !!! -
Grenzjager #15542 ROMANTIKUS ERŐSZAK - ARYAN GREENS :)))) -
Solt #15541 :D :D -
#15540 Át kell nézni az ilyeneken, azért van a nulla közepén is lyuk :D, ezt tudom ajánlani. :) -
barnuska000 #15539 biztos sokat ittál -
barnuska000 #15538 mi bajod a nevemmel -
Solt #15537 Nem! Ezt már én is kértem tőled egyszer... szartál rá... most 1:1! -
barnuska000 #15536 magyarázd el légyszíves -
Solt #15535 És nézd... nem érti... érted, ő nem ért engem! :D No, de nem hiába... nem elég, hogy barnuska, még 000 is... ez van! :D -
barnuska000 #15534 nem értelek -
#15533 -
Solt #15532 -
#15531 Sebők Vili :DD -
barnuska000 #15530 és ez fáj?
jól tették
-
Solt #15529 És akkor még egy kis pletyka is... tegnap éjszaka a Ferenczi, Molnár Balázs, Kenesei trió ( Sebők Vili hamar lelépett :D ) megtalálható volt egy éjszakai szórakozó helyen a Dunán... nem voltak szomjasak! :D -
#15528 és mivel kikaptak így egy riválisunkon hoztunk 3 pontot a tabellán, így már csak 9 pontra a dobogó -
Solt #15527 Tehát az újpest 3 gólos veresége nem érinti a Fradit? Érdekes álláspont... Én nem azt mondom, hogy napokon át ezen kell rágódni, de mint hír, úgy érzem ide való... nem csupán a vereségük, mert az túlzott örömöt nem okoz... de mivel mi nyertünk, ők meg kaptak hármat otthon, úgy érzem ez így kombinálva említésre méltó esemény...
A real topik meg abszolúte nem érdekel... -
barnuska000 #15526 szerintem meg nem rossz dolog ez a lakcímkártyás valami.aki nem bír magával azt azonosítják -
karajjj #15525 azért ez nem gyenge :D -
Grenzjager #15524 FTC - Haladás (1899.hu) Pár száz rendőr akkor is kell ha zárt kapus a meccs!! Reszkess Fradista!! ÉN VAGYOK A HATALOM, ELNYOMLAK HA AKAROM :D:D:D :D:D:D
ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB ACAB -
Grenzjager #15523 ez még jó, hogy zárt kapus volt, mert irgalmatlan bénák voltunk. Nulla játék... szerencsék, hogy Halmosit leszámítva az újpest-barát-halisok is töketlen bénák...
Az új igazolások is nagyon ernyák voltak... eszméletlenek...
Az MLSz meg megköveteli hogy legyen X papírú edzőnk, akinek meg kell a padon ülni mert utánpótlás edző is... tipikus mlsz... káosz, anarchia...
FTC - lilabarát szombathelyiek -
karajjj #15522 mert a csapatok topikjában nem a riválissal szokás foglalkozni, volt már ebből cirkusz a Real topikjában is, mikor beírtuk, hogy kikapott a Barca, dejó... -
Solt #15521 Mit? Nem írhatom ide, hogy a legnagyobb riválisunk kikapott? Miért? -
karajjj #15520 ezt ne ide... -
Solt #15519 És kikaptak a lilák is... 0:3... ezt a Balajcza gyereket nem mi igazoltuk nekik? :D Botrány az a csóka... -
#15518 -
Gabe18 #15517 Hát kiküzdöttük.Nem semmi egy helyzettel 2-1-re hozni egy meccset...
Na mindegy,hátha lesz még jobb is.Lényeg a 3 pont. -
#15516 az egész csapat nem egy gyorsvonat, fokozni kell a tempót mindenképp -
Gabe18 #15515 Egy éppen hogy megadható 11-esel 1-1.Mindenesetre nagyon karcsú ez a produkció megint.Ez a Stockley olyan lassan játszik hogy elalszik rajta az ember.