• Grenzjager
    Mert ebben K'országban soha nem volt visszaélés a személyes adatokkal ugye?

Mert a Ferencváros vezetőségének mi köze van a Fradihoz? ja igen Fradi sálat égető játékost igazolna, eltörölné a Fradi indulót, ne zöld-fehérbe játsszon a csapat ... ha már itt tartunk én jobban örülnék ha Budafokon vagy Nagytétényben lenne az új stadion is. S tulajdonképpen a csapat nevéhez sem kell ragaszkodni, mert ha teszem fel a Toyota fizet évente 100millát, akkor már fel lehetne venni a Toyota FC nevet is...

McCabe-t nem olvastam részletesem de kb annyi ha lesz balhé, akkor hátat fordít, ennyi. (S azért azt tudni kell hogy a bizti cégek nagyja maffia, rohadt nagy lovék mozognak a biztosítási ügyekben, s hogy ne legyen balhé, ahhoz az kell pl h a rivális "bizti cég" ne akarja lejáratni a jelenlegit, ennyi", plusz erre jönnek rá a szélsőséges huligánok. S azért ne felejtsd szavam, a lényeg a Pláza a Népligetben. Mert ez tényleg aranybánya: metró, nemzetközi és belföldi nagy forgalmú Volán pályaudvar. Nagyobb tanya lehetne ott mint a Westend, ezt kár kihagyni gazdasági szempontból.

A szurkolói kártya meg törvényesnek tűnik, (mint minden ebben az országban ami az elmúlt 3-5 évben ment a BKV-nál,MÁvnál az is az volt, csak most jöttek rá hogy nem az?). Az MLSz is bevezeti válogatott meccsekre, mondjuk ez nem érdekel, mert válogatott meccsen rég voltam, nem látom okát hogy kimenjek válogatott meccsre.

Mondjuk a Fszsz-nek azért volt benne szerepe hogy most nem narancssárgában játszunk, a szemét huligánoknak abban, hogy most nem Fradi sálat égető játékosok fognak játszani.

Pisont Istvánt nem hozzunk a Fradiba? Szabadon igazolható mint játékos... S lenne helye a Fradiban. Sőt csak itt van helye, de egy Váczi Dénes visszatérésével is megelégedek.

A másik gondolom az lesz, hogy ha valaki nem a kijelölt számozott ülőhelyre ül akkor az viperával leütik, s meccsen csak ülni lehessen, baseball sapka, kapucnis, galléros pulóver, garbó tilos. Mondjuk a garbót utálom :D

Az ultrákat meg kitiltják a stadionból? hiszen végülis mi szükség van egy Stormy Scampsre vagy Green Monstersre egy az Üllöi úton bejegyzett sport tevékenységet folytató gazdasági társaságnak?

...és akkor már csodaszépen fog 2-3 ezer drukker ülni és tapsolni az Urbán Flóri Stadionban, mert ugyan már, új szelek fújnak, új színek, új igazolások, új Fradi himnusz, akkor nyilván az új stadionhoz új név is kell, nem?

Szal úgy fest szurkolókártya lesz, ha szükségesnek érzem kiváltom akkor én is. Ezalatt azt értem, ha majd lesz olyan meccs, amin lesz szurkolás is, és a CSAPAT is játszani fog, zöld-fehérben, lehet majd a kapu mögött a KL szektorban énekelni a Fradi indulót, akkor.

<<<<< Against modern football!!! >>>>>