Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Jaja
Megyek ki rá, remélem nem b csapattal jön majd ki a csapat a gyepre

FRADI - Haladás

csütörtök 17:45 Sport2 ÉLÕ

szerintem simán a hazaiba kell menni mindenkinek, ennyi, ha meg nem tetszik a váciaknak, akor húzhatnak õk oda ahova akarnak a mágussal együtt...

Mikor legutoljára Vácon jártam Fradi meccsen, akkor kardlapozás is járt a belépõ mellé... ahhoz képest ez már igazi vendégszeretet! <#hehe>

www.smart-bus.hu

😄DDddddd <#eljen>

Ahogy azt már megszokhattuk minden csapat rajtunk akar meggazdagodni.

A hétfõi Vác elleni mérkõzésre 2000 Forint ellenében válthatnak jegyet szurkolóink. A Vác jegyárait nem ismerjük, de gyanítjuk, hogy ennél jóval kevesebbet kell kifizetniük azoknak, akik máskor és más csapat szurkolójaként érkeznek a helyi stadionba. Egy példa a közelmúltból: 2007 áprilisában a Dózsa szurkolóknak 1500 Forint volt a belépõ, emellett a gyerekek vattacukrot, míg az elsõ 200 lila szimpatizáns egy korsó sört kapott a váci klubtól. Vattacukor ezúttal nem lesz, csak a váci csapatnak néz ki egy méretes cumi a pályán. (ftcpe)

banok
kösz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"A" kategóriás ülõhely (2-8., 10-16. szekt. 4-23. sor): 1 450 Ft

"B" kategóriás ülõhely (A-B-C szekt., 11-23. sor): 1 100 Ft

"C" kategóriás ülõhely (G-O szektorok 1-23. sor): 800 Ft

Nyugdíjas (9-es szektor 4-23 sor): 500 Ft

Sajtópáholy (2-4. sor 19-66 hely ): 4 500 Ft

Családi szektor: iskoláknak, családi jegy 1.450 (3 fõ, 1 felnõtt + 2 gyermek)

A jegypénztárak hétköznap 10 és 17 óra között tartanak nyitva.

- akkor az neked vagy "A" vagy "B"

banok
és nem kapu mögé? pl. a felezõvonalnál?
sry nem járok bajnokira.<#whatever>

Már árulják a jegyeket a váci meccsre és a kupamérkõzésre

Ma délutántól már kaphatóak a belépõk mindkét mérkõzésre. Ezen a héten hétköznap 10 és 17 óra között jegyet venni az Üllõi úton, szombaton 10 és 12 óra között lesz jegyárusítás. A váciak nyolcszáz belépõt biztosítanak elõvételben szurkolóinknak 2000 forintos egységáron.

Várhatóan hétfõn még a meccs napján is lesz jegyárusítás a helyszínen. A Haladás elleni kupameccsre természetesen a jövõ héten is folyik majd az árusítás, naponta 10 és 17 óra között. A belépõk ára megegyezik a bajnoki meccsekre szóló jegyárakkal. A Haladás-drukkerek Szombathelyen válthatják majd meg belépõiket.

-azaz a kapu mögé 800HUF a Hali ellen

banok
Fradi-Haladásra vajon mennyi lesz a jegy mert arra talán kimennék.

úgy tûnik, hogy mi továbbra is hétköznap játszunk, hogy nehogy már aki dolgozik, vagy aki vidéki Fradista, bármi esélyes is legyen meccsre járni...
Aztán 20szor vagyunk képernyõn, s ugyannyit kapunk mint a Makó.... LOL
Le a TV közvetítéssel!!!

2008-09-22 19:00 LABDARÚGÁS NB II, 7. forduló Vác-Újbuda LTC - FTC
2008-09-25 18:00 LABDARÚGÁS Magyar Kupa, 4. forduló FTC - Szombathelyi Haladás

Fabio Capello
alap, hogy rajta lesz a listán...

Elég nagy az esélye, mint ahogy annak is, hogy az arcbõrön az 1 négyzetcentiméterre esõ borvirágok száma is meglehetõsen magas lesz! Sok-sok megbízható bólogató elvtárs... jó munkás emberek! <#idiota>

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
simán

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gee23
esélyes szerintetek is hogy Mészöly neve ott lesz ? 😊

fsgh
Ma tartották az FTC Pártolói Egyesület kontra Magyar Labdarúgó Szövetség per másodfokú tárgyalását a Fõvárosi Ítélõtábla II. kerületi termében. A per tárgya az volt, hogy az MLSZ közérdekû adatot ellátó szerv-e, és ha így van, miért nem hozza nyilvánosságra a licenszadó bizottság névsorát.

Az elsõfokon eljáró bíróság már áprilisban a pert indító pártolói egyesületnek adott igazat, és arra kötelezte az MLSZ vezetését, hogy adja ki a Fradit az élvonalból kizáró licenszadó bizottság névsorát, mert az nyilvános adat.

A fellebbezés után másodfokon sem semmisítették meg az elsõfokú ítélet, azaz az MLSZ-nek 15 napon belül ki kell adnia a 2006-ban eljáró személyek névsorát.

A bíró az indoklásában kifejtette, hogy mivel az MLSZ közfeladatot lát el , közpénzekkel is gazdálkodik, ezért a megbízásából tevékenykedõ licencadó bizottság névsora nyilvános adatnak minõsül.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Most komolyan nincs meg, hogy viccnek szánta?
fsgh
Bazz pont ezt dumáltuk a haverokkal a meccs után hogy az ujságok hogy hozzák majd le😄 pl: "Döntetlen szagú mérkõzésen nyert a Fradi" meg ilyenek😄 és bejött, nem szívbajosak ezek az ujságírók...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
😄😄😄:😄😄😄

hát igen, szégyen hogy az uccsó kilenc percben nem találtunk be... NSO gratulálok...

a mai NS:

"Ezzel el is lõtték a puskaporukat a hazaiak,az utolsó 9 percben már képtelenek voltak a hálóba találni" ...s maradt a 8-1

ezek hülyék

fsgh
Második félidõn kint voltam😄 Kibaxott nagy volt!!!!

nah, új hálót kell varratni xd

SZÉP VOLT FIÚK!!!

gabber_saviola
aztakurta 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
mi alázás van már itt 😊 ?
kiváncsi vagyok Davison mit mond majd ezután a meccs után 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ha a Furkó lenne az edzõjük, akkor ez nem történt volna meg! 😊)))

www.smart-bus.hu

Kaplan
Kész, a Szolnok összezuhant +2 NB II-es évre. Szerencsétlenek...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
8-1nél ez a legnagyobb problémád?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

engem mindenki kilök? 😄

Mor3llo
ABDI MEKKORA 😄DDD 8 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
Abdiiiiiii 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szopki 😄

Gunnersboy
héééét 😄

Mor3llo
Ferenczi...mit mûvel ez a srác 😄
Tudják a skacok hogyan tegyenek széppé egy ilyen csúnya esõs hétfõi napot!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Pityuuuuuuuuuu 😄DDDdddd

6-1

Gunnersboy
6-1 😄

McFrost
lesz 10

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
ááááá 😊
5-1

Pityuuuuuu

nagyon szép volt 😊

5-1

Dragónert leszidhatnák már egy kicsit... rengeteg ostoba szabálytalanságot csinál...

Ellenfél kapusa 0

Közben 4-1! Palika... 😄

www.smart-bus.hu

duplaPALI!!!

4-1 😊

3-1

Pityu nem bírt megmaradni gól nélkül 😄

Bamba eddig kellemes meglepetés 😊

Mor3llo
Tóth Bence eddig 1 gól 1 gólpassz...😄

csak hozzanak még össze pár gólt 😊

Jó látni, hogy így bírják egymást... elõbb a Tóth ugrott Bobby nyakába, most a "Pali" nyomott egy csókot a Tóth fejére! 😊)

www.smart-bus.hu

mondjuk Szkukalek nemtudom mi a rákot csinál ezen a meccsen?! olyan megoldásai vannak, hogy lezsibbad tõle az arcom :S

PALÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ 😄

2-1

1-1 a semmibõl :S