-
Grenzjager #15426 Üdv.
Ellentétben veled, sajnos(!) én már nem hiszek terveknek, és ígéreteknek, csak és kizárólag a produktumnak. Túl sok megvalósulatlan ígéret és terv volt. Ígérni én is tudok: ingyen belépő, ingyen sőr, bajnoki cím. Ennyi, nagyon könnyen ment, nem volt megterhelő. Csak ígéret semmi több.
Mert mondani és ígérni, valamint tervezni könnyű, csinálni is azonban már teljesen más.
Én őszintén bízom benne, hogy az új stadionnal tervvel kapcsolatban minden valóra válik. McCabe szerintem nem rossz ember, csak naiv, pl hogy berkiket még pozícióban hagy. S mondom, az építéssekkel kapcsolatban még nincs jogerőn semmi. Ez tény, nem szubjektív vélemény.
Ok, elhiszem azt is, hogy most nagyon jó a hangulat Máltán, jó a CSAPAT stb, meg verték a Gozót 8-1re.. Hajrá...
de túl sok nulla, noname elefántcsontparti, angol, meg jamaikai volt már itt, hogy higgyek egy szemsérülés miatt már visszavonult angol játékosnak. Majd 3 meccs után. Nem azt mondom, hogy rossz játékos, csak az hogy már nem bízom benne, és bennük. S ez nem azért van mert übernegatív vagyok, hanem azért mert 3 éven keresztül a csapat, a vezetőség szembeköpte a Ferencváros szurkolókat. S az északírrel is így vagyok. De kívánom, hogy legyen ő is jó játékos, és majd énekeljünk neki a lelátóról a We're not Brazil, we're Northern Ireland!!!! Az íreket különösen szeretem is, de majd ha bizonyít akkor zúgjon e dal, s remélem fog is számára.
A szurkoló kártyával kapcsolatban pedig csak annyi, hogy a Fradi vezetősége is ragaszkodjon a törvényes keretekhez. Várjunk meg az ombudsmani véleményt, egyelőre azonban több jogász szerint zavaros, valamint több helyen is törvénysértő lehet. Ok, voltak, vannak, s lesznek olyanok akiknél nemhogy szakad a cérna, hanem "durván szakad a cérna", de azért ne kezeljük az Albert Stadion mint a guantanamoi fogolytábor lenne.
S berki?
"A Class FM a Ferencváros tervezett új stadionja kapcsán versenyt hirdetett: a hallgatók maguk készíthetik el az új Fradi himnuszt, a győztes pályamű szerzője bérletet kap a régi és az új stadionban egyaránt.A kereskedelmi rádió reggeli adásában Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója is megszólalt."
berki a rádióban
azt pedig nem hagyjuk hogy egy nyomorult féreg eltörölje ezt a dalt !!!!!!!!
Mi nem vagyunk gyökértelenek, vannak tradíciók és szokások, amelyek közül vannak amelyek változnak, de vannak állandó dolgok is. berkiéknek az új volt - remélem emlékszel - ,hogy a Fradi színe: ZÖLD-FEHÉR és nem narancs.
A vezetőség továbbra sem azon van a fentiek szerint, hogy minél kevesen súrlódással és konfliktussal kommunikáljon a Ferencávros szurkolókkal.
berkigenyó úgy gondolta hogy olyan játékos aki újpestiként Ferencváros sálat éget, az nyugodtan felhúzhatja a Fradi mezt... SOHA!
S végezetül, te is tudod, az igazi balhék, sosem a stadionban voltak, hanem kint a Népligetben, aluljáróban. Az angol minta? :D:D:D:D: hahahah WestHam,Milwall? HOOLIGANS....
A.C.A.B.