• Láma!
    Kicsit későn, de reagálok.

Ellentétben veled, és sokakkal, meggyőződésem hogy a stadion a látott tervek alapján, ha nem is pontosan igy, de hasonloan el fog készülni.

Az igazolások talán nem ismert nevek, talán alacsonyabb angol osztályból jöttek, viszont nem tudom olvastál-e az edzőtáborról beszámolókat.
    Egy amugy általában negativabb cikkező pl Stockley-ról írta hogy máris vezéregyénisége a csapatnak, irányítja nem csak a védelmet, de a középpályát is, felfut a támadásokkal és vissza is ér. Emellett kb 92' óta nem volt ilyen csapategység mint most.
    Elding, aki akárhanyadik osztályból jött, gólokat rugott, igen, edzőmeccsen, de ha falábú vagyok, akkor gyengék ellen sem rugom be.
    Doherty, lehet hogy sosem lesz többet válogatott, viszont egy gyengébb csapat ellen is figyelemre méltó eredmény a 46/44-es passzolási arány, illetve amikor már félidőben több mint 20 labdaszerzésnél jár.

Látod, így is lehet nézni a dolgokat, nem feltétlenül úgy hogy ezek honnan jöttek...
    Ha így nézzük, vajon Eindhovenben mit szóltak Dzsudzsákhoz? a Genoában Rudolfhoz és sorolhatnám...

A szurkolói kártya.
    Nem mehetsz be meccsre csak ha ilyened van. Ja kérem, nem kellett volna pár balfasznak hisztiznie és nem lenne szurkerkártya. (most ne gyere azzal hogy amiatt lett edzöváltás, stb, mert sosem fogjuk megtudni mi lett volna ha akkor nincs balhé).
    Az meg hogy leadod az adataid... nem kötelező, ahogy meccsre járni sem az. Az FTC (jogosan) védi a tulajdonát, ha én beengedek a lakásomba vad idegen embereket, akik eltörik családi porcelánt, aztán lelépnek az első kérdés az lesz "minek engedtél be olyanokat akiket nem ismersz? most baszhatod....".
    Én még nem regeltem, a jövö héten megyek, de nehezen hiszem hogy úgy kell adataimról nyilatkozni, hogy nem írok alá szerződést, amiben garantálják a bizalmasságot. Onnantol kezdve pedig perelhető az ügy, ha visszaélés van.
    Jah, hogy van mitől félni bizonyos embereknek? Hát tetszett volna régebben gondolkodni...