• Gunnersboy
    - Nagyon jól érzem magam a Fradiban – mondta az Üllői129-nek Anthony Elding. Jók a körülmények szuperek az edzések, nagyon elégedett vagyok. Óriási klubhoz szerződtem ezt már most érzem, nagyon nagy a felhajtás körülöttünk, én bevallom ezt élvezem. Szeretem a kihívásokat és a Ferencváros ez számomra. Jólesik, hogy még a szurkolók is ismerik a pályafutásomat, nem gondoltam volna, hogy ennek is utánanéznek majd. Nem idegenként fogadtak, hanem barátként, bevallom nagyon várom, hogy egy-egy gól után együtt ünnepeljünk, egy-egy meccsen együtt lélegezzünk. Sok jót hallottam a Fradi szurkolóiról, tudom, hogy fanatikusak, tudom csak a győzelem számít náluk. Elmondhatatlanul várom az Újpest elleni februári meccset. Tudom a lila színt nem szeretik az Üllői úton és azt is, hogy a két csapat között óriási rivalizálás. Én gyermekkorom óta Leeds United szurkoló vagyok, gondolom a Fradi-Újpest ellentét olyan lehet mint a Leeds-Manchester United párharc. A szívem most már a Fradié is, át akarom érezni mit jelent ez a klub, mit jelent Fradistának lenni erre jó próba lesz az Újpest elleni meccs. Nekem a Fradi a magyar Leeds, nem akarok csalódást okozni.