Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
maradt a 2gólos gyõzelem
nem volt valami nagy meccs, de simán hoztuk a kötelezõt <#eljen>#eljen>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ashmore és Shaw
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
/ne mondd, hogy nem szóltam elõre/
Szeptember 7. (vasárnap)
18:00 - FTC-Jászberény (NB II-es bajnoki, Albert-stadion)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hétfõ 18:45 Sport2 ÉLÕ
ha pénz, akkor megy ez 😊
Gólszerzõk: Abdi (7. p., 41. p.), Lamine (16. p.), Moussa (19. p.), Dramane (29. p., 31. p., 50. p.), Bartha (66. p.), Diaz (85. p.)
xd
www.smart-bus.hu
BUDA > miskolc.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ha túljutunk a Leányfalun akkor a következõ körben a Szigetszentmiklós vár...
- Bundesliga Fan
Mikor mûtenek?
- Ezt pontosan még nem tudom, hiszen szerdán még Berkes fõorvos úr is megvizsgál a Sportkórházban. Kedden már Lejkó doktor is megnézte a térdemet, sajnos jó hírekkel nem tudott szolgálni.
Emlékszel rá, hogy hogyan történt az eset?
- Éjjel ezerszer visszapörgettem az eseményeket, és megbántam, hogy 5-0-s vezetésnél belementem egy ilyen kétes szituációba. Szerettem volna megszerezni egy labdát, igyekeztem harcosan közbelépni, de sajnos letapadt az egyik lábam, ez volt a legnagyobb gond.
Az elsõ hírek szerint a visszavonuláson törted a fejed.
- Az elsõ gondoltam valóban ez volt. A feleségem, mint oly sokszor, most is mellettem van, és az õ hatására most már optimistábban látom a dolgokat. A "második" gondolatom már az, hogy nem szabad feladni, mindenféleképpen megpróbálkozok a visszatéréssel. Meglátjuk, hogy hogyan sikerül majd a rehabilitáció, de amíg megvan az esély, hogy újra játszhassak, addig hiszek ebben. Sajnos az elsõ diagnózisok szerint legalább féléves kényszerpihenõ várhat rám. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, szerencsére érzem, hogy sokan vannak mellettem, õk is erõt adnak ahhoz, hogy ne adjam fel.
HAJRÁ PETI!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
sokak szerint vége is a pályafutásának
elsõ és oldalsó szalagszakadás<#confused>#confused>
PSN: hun_tigoo
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen eredményes játékkal szolgáltuk ki a szurkolóinkat, de ugyanakkor csalódott vagyok a bekapott gól miatt. Néha nagyon nehéz olyan mérkõzést játszani, ahol ilyen hamar emberhátrányba kerül ellenfelünk, a Békéscsaba hozzáállása szimpatikus volt, de hangsúlyozom, morcos vagyok, nem kellett volna gólt kapnunk.
Nem tudok sokat jelenleg Lipcsei sérülésérõl, hamarosan kórházba viszik, megröntgenezik, holnap lesz meg az eredmény. Nagy fájdalmat érez a lábában, holnap reggelre többet tudunk majd. Reméli, hogy ez a csapat igazi arca, múlt héten az elsõ 45 perc volt katasztrófális, remélem ez az elsõ, és az utolsó ilyen alkalom is volt. Majd az idõ megadja rá a választ. Ferenczi csapattársai is legalább ekkora dícséretet érdemelnek mint õ, hiszen a helyzeteket csak az õ segítségükkel lehet gólra váltani, így senkit nem szeretnék külön kiemelni. Nem értek egyet azzal, hogy gond lenne kapusposzton. Nincs több tervezett igazolás, 38 fõbõl áll az elsõ csapat kerete. Minden mérkõzés után csak a következõre figyelünk, holnap le fogok ülni a stábbal, és eldöntjük, kinek adunk lehetõséget a Magyar Kupa mérkõzésen.
remélem Lipcsei Petinek nincs komolyabb baja :S
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
6-1
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
6-1