Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afrika válogatottunk nem remekel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nézi valaki a kupa meccset? Annyira szánalmas a színvonal... <#kuss>

www.smart-bus.hu

banok
nyertünk és ez a lényeg. <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ICEMAN15
Ha fele olyan jól játszanánk idegenben mint othon akkor minden meccse minimum 3 gól a kötelezõ 😊 😄

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ritka sz*r meccs volt....

Fabio Capello
Végre nincs bukdácsolás, simán hozzuk amit hozni kell. Csak így tovább,

HAJRÁ FRADI!

vége

maradt a 2gólos gyõzelem

nem volt valami nagy meccs, de simán hoztuk a kötelezõt <#eljen>

Mor3llo
Maradt a 2-0<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

60.perc 2-0 ide 😊

Ashmore és Shaw

gabber_saviola
nem kell a magyarázkodás 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

: ) írtam iwiwen is, remek lenne, de nem rajtam múlik, kiderül még: )
gabber_saviola
Takezó...csak rajtad múlik, hogy velünk tartasz-e 😄ddd
/ne mondd, hogy nem szóltam elõre/

Szeptember 7. (vasárnap)
18:00 - FTC-Jászberény (NB II-es bajnoki, Albert-stadion)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BKV Elõre - FERENCVÁROS

Hétfõ 18:45 Sport2 ÉLÕ

Sváb Dániel három évre kötelezte el magát a Ferencvároshoz. A 18 esztendõs, utánpótlás válogatott tehetség elsõsorban baloldali védõként és szélsõként bevethetõ.

ha pénz, akkor megy ez 😊

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

zaki
Ferencváros: Williams - Fülöp, Souare, Baranyai, Kulcsár - Bartha, Morrison, Moussa (Bartholomew 55. p.), Abdi (Downing 59. p.) - Lamine, Dramane (Diaz 55. p.)

Gólszerzõk: Abdi (7. p., 41. p.), Lamine (16. p.), Moussa (19. p.), Dramane (29. p., 31. p., 50. p.), Bartha (66. p.), Diaz (85. p.)

xd

gabber_saviola
0-9 😄dddddddddd

amúgy miért akarja az mlsz hogy minden meccsünk a fáyutcában legyen a prolik sporttelepén?

csaakkk a kispest😊)))

Én sírtam amikor elõször láttam! 😊)) Fõleg amikor behallatszik a kommentátor halk röhögése a háttérben! 😊)

www.smart-bus.hu

zaki
lol 😄DDDDDDD
még a riporter is sírva röhögött 😄

gabber_saviola
😄dddd

😄DDddddddddd Isten hozta, ott 😛

9csöves9
Ndjodo-Siófok 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nyugi, nem a Fradihoz jön vissza 😊

mondjuk Tóth Bencének az az igazi posztja, oda lehetne rakni, Abdi meg kimehetne Tóth helyére, bár, ha azt vesszük, hogy Tóth nagyon jól mozgott kint a szélen és hagyjuk ott, akkor term. Abdi

gabber_saviola
neeeeeeeee

zaki
Mátyus visszatér, átb@szták Cipruson.

gabber_saviola
Petit nem lehet pótolni, de Abdi megpróbálhatná szerintem is.

gee23
Ki pótolja Lipcseit? Abdi szerintem elég jó döntés lenne, nem gondoljátok? 10perc alatt elég jól mozgott, cselezett és pazar lasztit adott nemde?

Sorsoltak az MLSZ-ben, a Leányfalu várható legyõzése után a Szigetszentmiklós csapatával játszunk várhatóan szeptember 3-án. Az ellenfél csapatában játszik Csurka Zoltán, Rédei Milán, Csepregi Richárd, Nógrádi Árpád, Szabó Kálmán, a kispadon pedig Rubold Péter ül. A két csapat legutóbb júliusban találkozott edzõmérkõzésen, akkor 5-0-ra gyõztünk.

1e Ft lesz a Leányfalu elleni, a BKV ellen pedig majd 2.000Ft lesz egy nyamvadt jegy.. röhej... lehet h bojkott lesz

a Vasas pályán lesz a Magyar Kupa meccs

ha túljutunk a Leányfalun akkor a következõ körben a Szigetszentmiklós vár...

Gyógyulást Peti!!!

- Bundesliga Fan

Lipcsei: Nem adom fel!

Mikor mûtenek?

- Ezt pontosan még nem tudom, hiszen szerdán még Berkes fõorvos úr is megvizsgál a Sportkórházban. Kedden már Lejkó doktor is megnézte a térdemet, sajnos jó hírekkel nem tudott szolgálni.

Emlékszel rá, hogy hogyan történt az eset?

- Éjjel ezerszer visszapörgettem az eseményeket, és megbántam, hogy 5-0-s vezetésnél belementem egy ilyen kétes szituációba. Szerettem volna megszerezni egy labdát, igyekeztem harcosan közbelépni, de sajnos letapadt az egyik lábam, ez volt a legnagyobb gond.

Az elsõ hírek szerint a visszavonuláson törted a fejed.

- Az elsõ gondoltam valóban ez volt. A feleségem, mint oly sokszor, most is mellettem van, és az õ hatására most már optimistábban látom a dolgokat. A "második" gondolatom már az, hogy nem szabad feladni, mindenféleképpen megpróbálkozok a visszatéréssel. Meglátjuk, hogy hogyan sikerül majd a rehabilitáció, de amíg megvan az esély, hogy újra játszhassak, addig hiszek ebben. Sajnos az elsõ diagnózisok szerint legalább féléves kényszerpihenõ várhat rám. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, szerencsére érzem, hogy sokan vannak mellettem, õk is erõt adnak ahhoz, hogy ne adjam fel.

HAJRÁ PETI!!!

Mor3llo
<#zavart2><#rinya>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
<#rinya>

bazzzz :CCCC

PS3Fun
Lipcsei elõreláthatólag 6-7hónap kiesés...
sokak szerint vége is a pályafutásának
elsõ és oldalsó szalagszakadás<#confused>

PSN: hun_tigoo

gabber_saviola
<#idiota>

én is :SS

- Bundesliga Fan

Aki egy kicsit is ért a focihoz, az észreveszi a tehetséget Holczerben és Fitosban.

- Bundesliga Fan

Bobby Davison:

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen eredményes játékkal szolgáltuk ki a szurkolóinkat, de ugyanakkor csalódott vagyok a bekapott gól miatt. Néha nagyon nehéz olyan mérkõzést játszani, ahol ilyen hamar emberhátrányba kerül ellenfelünk, a Békéscsaba hozzáállása szimpatikus volt, de hangsúlyozom, morcos vagyok, nem kellett volna gólt kapnunk.

Nem tudok sokat jelenleg Lipcsei sérülésérõl, hamarosan kórházba viszik, megröntgenezik, holnap lesz meg az eredmény. Nagy fájdalmat érez a lábában, holnap reggelre többet tudunk majd. Reméli, hogy ez a csapat igazi arca, múlt héten az elsõ 45 perc volt katasztrófális, remélem ez az elsõ, és az utolsó ilyen alkalom is volt. Majd az idõ megadja rá a választ. Ferenczi csapattársai is legalább ekkora dícséretet érdemelnek mint õ, hiszen a helyzeteket csak az õ segítségükkel lehet gólra váltani, így senkit nem szeretnék külön kiemelni. Nem értek egyet azzal, hogy gond lenne kapusposzton. Nincs több tervezett igazolás, 38 fõbõl áll az elsõ csapat kerete. Minden mérkõzés után csak a következõre figyelünk, holnap le fogok ülni a stábbal, és eldöntjük, kinek adunk lehetõséget a Magyar Kupa mérkõzésen.

remélem Lipcsei Petinek nincs komolyabb baja :S

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Holczer és Fitos játéka nagyon nem tetszik nekem

vége

6-1

<#worship><#worship><#worship>

Mor3llo
Ejj, az ilyeneket be kellene fejezni 😛

Mor3llo
Nah, Palika csak megvan az 😄

nah SHAW, megérdemelte

6-1