Grenzjager#15227
A Ferencváros mellett további 3 magyar NB I-es klub érdeklődik az ETO gólkirály csatára, Bajzát Péter iránt. A zöld-fehérek többször kijelentették, hogy Bajzát mellett Zoran Supicra és Völgyi Dánielre is számítanak, de konkrét ajánlatot még nem tettek a játékosokért.
- A Ferencvárossal többször is tárgyaltam a csatár ügyében - mondta honlapunknak, Kiss József, akit az ETO kizárólagosan azzal bízott meg, hogy egyeztessen az érkező és távozó játékosok ügyében a hazai és külföldi klubokkal egyaránt. - December közepén küldtem nekik egy levelet, amelyben arra kértem őket, hogy a sajtóban megjelent félreértések elkerülése végett küldjenek írásban egy konkrét ajánlatot. Azóta már kétszer is találkoztam a ferencvárosi vezetőkkel, szóban mindkétszer megerősítették, hogy továbbra is érdeklik őket a Bajzát-Völgyi-Supic trió, de a konkrét, írásbeli ajánlatuk továbbra sem érkezett meg.
A menedzser honlapunknak még elmondta, hogy Bajzát iránt Magyarországon a Ferencvároson kívül további három NB I-es csapat érdeklődik, külföldről pedig Görögországból, Oroszországból és Lengyelországból van ajánlata.
Bajzát kivásárlási árát a transfermarkt.de 625 ezer euróra saccolja. (nb1hu)