• mukika
    fd-ről:

"Grini kint.

mindenét lefoglalva tartják most is, még a szobája faláról a képeket is a rendőrségen őrzik.
    a hivatalos verzió szerint - és több órás meghallgatást, videózást követően - összekeverték valakivel, így az eredetileg gyanúsítottként történő számbavétele tanúra módosult....
    ezért kellett egyszerre 3 fellelési helyére kiszállni a szervezett bűnözés elleniseknek, feltúrni a lakásokat, bedobozolni, lefoglalni mindent és fél napig őrizetben tartani őt...

de mint közben megtudtuk volt olyan Fradista társunk is, akivel szemben ugyanígy jártak el a mai (tegnapi) napon, holott kint sem volt a szombati mérkőzésen.

de lehet tovább tapsolni a "rendcsináláshoz" egyeseknek.
    meg írni az elhatárolódó kiáltványokat."

te meg mosolyogva írogatod, hogy már 3 embert elvittek a kékek. néha már megértem, miért üt fradista fradistát meccsen.

nem történt semmi igazából szombaton, se kint, se bent. nem halt meg senki. nem sérült meg senki. 2 eltörött szék, 10 ember a kerítésen, 3 görögtűz, 50 kiabáló ember, 1 felgyújtott ruhadarab (nem! nem a stadiont gyújtották fel!!!). más csapatoknál durvább dolgok történtek hétvégén (az az elmúlt 1-2 évben) és ennyi azok elfejtve. !!!600!!! rendőr volt kint szombaton a meccs napján. 50 bemegy és rendet tesz, ha nagyon akarnak, és kész, probléma megoldva. nekik is jobb volt így, hogy félbeszakították a meccset. így most vadászhatnak bárkire. tiszta kommunizmus. külföldön az ilyeneket meg sem említik, csak megoldják a problémát. oké nem intelligens megoldást választottak a 16osban, de nem kéne ennyire felfújni.

részemről viszont ennyi befejeztem, utoljára írtam ezt le. elfelejtettem miért nem írtam ide sok ideig, és adtam le a házigazda jogokat. minden tisztelettel pedig véleményedet legközelebb bármilyen meccsen elmondhatod bárkinek a kapu mögött is akár. ugyanúgy pofán ver mintha a 16osban lennél. de inkább a nyugdíjas csürhézős oldalt ajánlom, ott partnerekre találsz és habzó szájjal kiabálhattok tovább.

és még egy friss balázs idézet:

"ja, a kedvencem. remélem nemsokára újra előjön.

a szurkolónak csak az a dolga, hogy szurkoljon. és minek a stadionba politika?

tavaszra (tavaszra? mit beszélek, egy hónap múlva...) megint csoportos amnézia lesz itt mindenkinél (még azoknál is akik hallották a hírt), hogy Draskovics (azt, hogy ő politikus, ugye nem vitatja senki?) utasítása alapján politikai rendőrség, titkosszolgálati eszközökkel nyomoz, állít elő, közösséget, tábort akar rombolni, pénzt, eszközöket nem kímélve.

de nehogy politizálj (te szurkoló, nem Draskovicsnak mondják, ááá), mert akkor "bizonyos, örök elégedetlen, szereptévesztésben lévő csoporthoz" tartozó vagy.

egynémely szurkolótársunk sajnos semmivel sem jobb, mint a most regnáló diktatúraszolgák.
    csak miután elvileg mi egy vérből valók vagyunk, ez sokkal elkeserítőbb, frusztrálóbb.

Kedves Magyarország, fel kéne ébredni!"

és egy normális cikk Rémkoppantók - hál-istennek van ilyen is.