• Láma!
    akkor tisztázzunk valamit szerintem.
    lentebb talán írtam már, leírom megint. Minden tiszteletem a kapu mögötti szurkolóké, tartozzanak bármelyik csoporthoz, mert amilyen konszolidáción átmentek az elmult években, az dicséretes. velük az ég világon semmi bajom, sőt!

akikkel baj van, és akiken példát kéne statuálni, az a diósgyör elleni meccsen a XVI-osban levők. rájuk egyszerűen nincs szükség. szurkolásra van, pont arra ami a kapu mögött megy.
    szóval igen, valóban ugy gondolom, hogy semmi keresnivalója ezeknek a barmoknak ott. Lehet jönni most azzal hogy mert ök hoolok és mennek mindenhova europában (és végigtombolják az utat...) és a fradi az életük. lehet, de rajtuk kívül még tizezreknek az, olyanoknak akik már akkor a fradinak szurkoltak amikor ezek a hoolok azt sem tudták merre van izrael... (most se tennék rá sok pénzt hogy tudják...)
    tehát még egyszer, ök NEM KELLENEK a fradinak!
    európában nem a hirét vitték a csapatnak hanem hirhedté tették, ahogy teszik itthon is. most ujra azzal van tele minden hogy a fradisták megint megmutatták... és nekem kell szégyellnem magam helyettük is!

persze minden más csapatnál is van balhé, de mit is szoktunk mondani az ellenfelek szurkolóinak? azt, hogy a Fradi Magyarország legnépszerűbb klubja, ránk figyel mindenki bármi történjék is...
    tehát nekünk kellene példát mutatni a többieknek, igy rajtunk is fogják bemutatni mit kapnak akik a lelátón garázdálkodnak. fáj, nekem is fáj hogy nem mehetek meccsre, nekem is fáj hogy hol áll a csapat, és fáj hogy sokszor nem tudom mit higgyek a vezetők nyilatkozataiból...
    de akármi is történik nekem nem jut eszembe a SAJÁT stadionunkban rongálni, és félbeszakíttatni a meccset...

biztos bennem van a hiba, és a bőrfejű, lonsdale-ben feszítő, minden ok nélkül "mocskos zsidók"-at üvöltő, székdobáló és gyújtogató hoolok viszik majd előre, a bajnoki cím felé a csapatot...

ha addig pont miattuk el nem veszik a ponjainkat...