• Zenszkij
    Most néztem az M1-en, Berki nyilatkozott. Pfff. Szomorú ez. Tényleg mindegy mit mond,alapjaiban kéne a biztonsági rendszeren változtatni, persze drukkolni lehet, meg szidni bárkit, de nem kell balhézni, arra ott a kocsma. Szerintem csapatunk ki fog esni az NB1-ből. Az exangol edzőnk rettenet gyenge igazolásokat vitt végbe. Ezek a spanyolok gyalázatosan gyengék. Node nem a spanyolok tehetnek arról, hogy ilyen gyengék, ennyit tudnak és a Fradi is ennyit tud, ez a realitás eddig. Nem Győrben fog megváltozni a világ és az MLSZ is elmehet a picsába, mért a Fradit bünteti a huligánok miatt. Aki bűncselekményt követ el le kell csukni, nem a Fradit milliókra büntetni. A Fradi egyfajta "fiókcsapat" lett, ez ilyen egyszerű, köszönhetően Szívóséknak meg Furulyásnak, nem az angoloknak. Rájuk lehet haragudni, rohadjanak is meg ott ahol vannak. Aki itt kettőt fog rúgni a labdába sajnos viszik Angliába (rem azért nem, de ki tudja). Hölgyeim, uraim ez volt az ára, hogy ne szűnjön meg a csapatunk. Utánpótlás, erre kell építeni, Szabics idejön loál, általánosba osztálytársam volt, jól cselezett de egy primadonna pöts. Vele nem lesz jobb. Fiatal magyar srácokat kéne játszatni nem ilyen spanyol, meg kiöregedett magyar játékosokat. Az idei év elúszott most már kár balhézni, lássuk meg mi lesz, nyugodjanak le a kedélyek végre, örüljünk annak, hogy van még Fradi egyáltalán és viselhetem a csapatom mezét. Tudom kis öröm, de ebből lehet építkezni, majd meglátjuk mi lesz ebből az új stadionból is! Hajrá Ferencváros, hajrá fiúk!