Szégyen ami tegnap történt, nagy szégyen. Minden szempontból. A Fradi kudarcot vallott mint csapat, és mint közösség egyaránt. Amikor láttam mi történik, konkrétan úgy éreztem magam, mint bő húsz évvel ezelőtt az angol huliganizmus fénykorában, leginkább arra hasonlított ez az egész.
Elkeseredettek vagyunk: TÉNY. Nagyon messze van a jelenlegi Fradi az egykori nagy Ferencvárostól: TÉNY. Ugyanakkor úgy hiszem, ez sem jogosít fel senkit arra, hogy ilyesmit tegyen. Aki olyan balhét szít, ami miatt hőn szeretett csapatának a meccsét félbe kell szakítani, nem tudom mit gondoljak. Ezzel a magatartással csak azt lehet elérni, hogy egyre többen elfordulnak a csapattól, nem csak a "divatdrukkerek", de régi szurkolók egyaránt. Olyanok, akik kitartottak a csapat mellett az NB2-be való száműzéskor, olyanok, akik a csapattal voltak három éven keresztül, akkor is ha szárnyaltunk, akkor is ha kudarcot vallottunk. De még EZ SEM jogosít fel senkit arra, hogy csőcselék módjára randalírozzon, mert az akkor nem azért van ott, hogy a kedvenc csapatát támogassa, hanem azért hogy egy jót bunyózzon.
Megértem a csalódottságukat, de ez nem megoldás. Sosem volt az, és sosem lesz az. És a legnagyobb baj az, hogy ebből megint a csapat szenved kárt. Ismét a csapatot fogják sújtani milliós bírságokkal, ismét úgy lesz a Fradi számontartva, mint a huligánok bandája, úgy lesz számontartva mint a csapat, amelyikkel jobb ha vigyázol, mert ha skandálni mersz valamit, jól megvernek. Ezek vagyunk mi? Ezért tartunk ki immáron hosszú évek óta a csapat mellett? Azért, hogy ez legyen a jutalmunk? Nézzenek rám megvetéssel, ha zöld-fehérben megyek át Budapesten?