23418
  • Csesza
    nov. 11.-én nagy gázban leszek (jövünk hozzánk) :E

Női Magyar Kupa (kézilabda)

Szekszárd - Fradi

:D
  • Zenszkij
    Hmm... A Newcastle kiesett a Premier League-ból. Mégis a szurkolók nem verték szét a stadiont, a második vonalban is telt ház van balhé nélkül, vagy mondjuk a Leeds Unitnél is ugyanez van. ÉS tudod miért? Mert SZERETIK a csapatot, mindegy hogy kikap vagy sem. Aki balhézik, meg szétveri a saját stadionját az nem szurkoló. Ezek a huligánok nem a Fradit, hanem a balhét szeretik, azért utaznak el mindenféle kis faluba drukkolni, hogy féljenek tőlük, nem a foci szeretetéért, HAGYJUK MÁR. Koszos bűnözők, csürhe hulladékok, itt lenne az ideje hogy eltakarítsák őket a rendőrök, de azok is egy gyengekezű barmok, mert Magyarországon szarok a törvények, gyengék suták. Jól össze kéne verni ezeket a barmokat, fél millióra büntetni meg adni 4 év letöltendő börtönt azt kuss lenne. El lehet takarodni ebből az országból, az ilyen nem drukker, húzzatok a picsába. Nem azt kéne skandálni, hogy Bobby, meg Holczer takarodj, hanem hogy ti takarodjatok már végre a csapat közeléből faxom! Hajrá Fradi! Hogy a saját "szurkolóink" egy ekkora tetű rohadt ÁRULÓ állatok legyenek (az a száz semmirekellő), SZÉGYEN GYALÁZAT.
  • banok
  • kicsijanika33
    a Fradi a nyugati csoportbol fel se jutott volna,ezt köszönheti az MLSZ-nek mégis őt szidják. UNDORITO BANDA.
  • karajjj
    és akkor ezt verekedéssel meg a SAJÁT stadion rongálásával el lehet intézni? ugyanmár
  • Grenzjager
    mi van akkor ha ő semmit sem akart a Fradival....

a lényeg nem az a sok sok hektár terület a Népligetben? A metróállomás.... a volánbusz belföldi és külföldi pályaudvar? óóóó micsoda pláza lesz majd.... S a Fradi?
    Ja a csak érettségivel rendelkező Berki -akit intézi az erősítéseket!! - 2 milió Ft nettó/hó ? Van itt zsé!! Nincs válság...
    csak a focira nem áldoznak.... ez látszik a csapat erősítéséből...
  • karajjj
    persze, hogy ez a probléma, de le lehet értelmesen is írni, nem kell szarfosozni
  • karajjj
    én erre csak annyit tudok mondani, amit már leírtam: nem a szurkolóké a klub és örülni kéne, hogy nem szűnt meg a fradi, mert volt aki erre áldozta a saját pénzét (feltehetőleg az üzleti haszon reményében, de ez nem a mi dolgunk), ha nemtetszik, akkor úgyis ki fog ő is vonulni a pénzével együtt és lehet majd járni megye3-as meccsekre
  • mukika
    Minden Fradistának!

és épp ez a problémám, hogy még ők is, így is jobbak voltak nálunk.
  • Grenzjager
    a csapat miatt vagy a szurkolók miatt volt a szégyen nb2?
    a csapat vagy a szurkolók miatt képtelen megverni az FTC hazai pályán a diót, Kecskemétet?

megsúgom neked a Fradi tábor semminyire sem "jobbosabb" mint a Nyíregyházi Szpari, vagy a lilák.... ezt tudom. Ugyanúgy patrióták alkotják a szpari tábort, mint mondjuk a Lokit...

Abdit nem azért verték meg mert néger!!!!!!!!!!! Volt itt sok néger a Fradinál, és érdekes nem volt velük semmi baj, kivétel az ultráknak folyton beintő Gyógyó.. ennyi...
    Vincze Ottó is néger volt, anno azért verték meg ??? Érdekes... Vincze Fradista maradt, s megértette, elfogadta az a pár pofont amit kapott anno az aluljáróban............ Fatusi is néger volt... vele nem volt semmi gondjuk a szélsőjobbosfasisztanácisovénblablabla hordának.......

ez egy ócska kommunista szöveg.......
    nem minden fasiszta Fradista, de minden Fradista fasiszta....

Na és itt az angol..

a szurkolók miatt vagyunk azon az úton hogy ismét NBII-be szerepeljünk???
  • Grenzjager
    nem az én hszom (fszsz)

"mit kellene tenni ahhoz, hogy a tegnapi események megszűnjenek!
    Én most nagyon röviden megismétlem: a Ferencváros nevéhez illő csapat, vezetőség, utánpótlás!
    Hogyha a csapat tavasszal szárnyalna, akkor a stadion hétről-hétre tele lenne, karneváli hangulat lenne a meccseken és azt írnád a fórumra micsoda hangulatot teremtettek a drukkerek, jóhogy kimentél!
    Végigszenvedtük a 3év nb2-őt, elmentünk minden szar faluba, volthogy sárdagonyán keresztül kellett átmenni, volthogy egy töltés volt a lelátó de ott voltunk!
    Nem a szurkolókat kell szídni, mint teszik azt az nb1.hugyon! A tegnapi napról csakis a vezetőség, és a játékosok tehetnek!

Nekik csak üzlet, nekünk az élet!"
  • gyepesjoint
    "Mi van ma????
    AZ A SZAR MAGYAR CSAPAT AMELYIK MÉG AZ ÜLLŐIN SEM TUDJA MEGVERNI A EZT A SZAR FRADIT!!!!
    Sajnos ez van. Ezt sikerült elérni az angolszász kutyáknak. "

HA NINCSENEK EZEK AZ "ANGOLSZÁSZ KUTYÁK" AKKOR TI MOST NEM LOKIVAL,UTEVAL,DVTK-VAL JÁTSZANÁTOK,HANEM JÁSZAPÁTIVAL,BALMAZÚJVÁROSSAL STB...EZEK AZ "ANGOLSZÁSZ KUTYÁK" ÚJRA VISSZA AKARJ(T)ÁK TENNI AZ FTC-t A MAGYAR FUTBALL TRÓNJÁRA,DE PONT EZEK MIATT A KUTYAÜTŐ,SOKAD OSZTÁLYÚ EDZŐK,JÁTÉKOSOK MIATT FOGTOK VISSZAMENNI AZ NB2-BE!!! VÁRSZEGI MEGTETTE,AMIT KÖVETELTEK A SZURKOLÓK,AZ ANGOL IS MEGFOGJA TENNI ELŐBB-UTÓBB!!! A SENKIHÉZI,NEONÁCI,FASISZTA ELMÉJŰ "SZURKOLÓITOKAT" PEDIG 50 ÉVRE ELTILTANÁM A FUTBALLPÁLYÁKTÓL!! EZ LETT MÁRA AZ FTC-BŐL!!! ANNO FATEROM(PESTI VOLT)MINDEN HAZAI MECCSEN OTTVOLT,SŐT,5-6 ÉVE IS MEGNÉZTE A FRADIT,HIÁBA MÁR ITT ÉL NYIREGYEN,DE AKKORIS MEGNÉZTE,DE MA...SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!!!!
  • karajjj
    álljunk meg, a diósgyőr csak volt a megszűnés határán, de azóta rendeződtek az anyagi gondok, ha nem tűnt volna fel, akkor épül az új lelátó is a stadionban, mindösszesen a játékosokra nem jutott igazán pénz, de utólag erősítettek a kereten, ahogy csak tudtak, ott nem az NB1 az elsődleges dolog, hanem az, hogy legyen foci idővel, lehet, hogy most nem megy a szekér, de a fradi most "szarabb fosabb" mint a diósgyőr
  • Láma!
    igen tudom hogy ment be az ultráktol is most görögtüz ezt mondtam is hogy ezt leszámitva nincs/nem volt velük gond. becsülettel tették a dolgukat végig.

ne haragudj, de értem én hogy a XVI-os kiséri a csapatot mindenfelé, ahogy szerintem az ultrák jo része is, de még mindig tartom szurkolóknak az ultrákat és bünözöknek a XVI-ost. persze ez az életük, meg ilyesmi, ez idáig rendben van, de a 21. században ilyen azért már ne legyen hogy ha nem megy a csapatnak szétverjük a SAJÁT stadionunkat stb...
  • mukika
    mentalitás. nálunk mindig is ilyen volt... nagy volt az elvárás, és nagy volt a nyomás mindig is szurkolói részről. fordulók óta benne volt a levegőben, hogy lesz valami. mi volt előbb a gyatra alibi játék fordulók óta vagy a balhé? ok-okozat ilyen egyszerű.

egy szar fos diósgyőr szopat minket hazai pályán, az a diósgyőr amelyik a csőd szélén áll épp és kb. megszűnés fenyegeti. az a diósgyőr akinek az edzője előző héten azért nem mond le, mert a fradi is kieső helyen van, holott ott a biztos angol befektető és a nagy comeback kampány.

kemény 10 pontot gyűjtöttünk eddig egy gyenge nb1-ben, gyenge csapatok közt. elmennek az angolok is a picsába, mindennel mással foglalkoznak, mindent ígérnek, és csak a pofájuk jár már egy ideje.
  • Grenzjager
    ok, na végre, kezd normálisabb hangnembe menni át a vita.

Mert nézetkülönbség továbbra is van, de már látom, jól látod, a helyzetet, s azt nem hagyhatom figyelmen kívül hogy ugye mindketten csak is szubjektívek lehetünk.

Egész konkrétan egyébként ment az ultráktól(Stormy,Monters,Eastern) is görögtűz a pályára... a XVI-os mindig is keményebb vonal volt, van és lesz. A XVI.-os pedig nem hétköznapi csoport..

Nézd ha ez a meccskor döntetlen állásnál következett volna be, lehet szidnám őket.... de így? frankón nem tudom....

Olyan emberek akik 5-15 éve minden, DE MINDEN Fradi meccsen kint vannak, s tök mindegy hogy Európában, vagy azon belül a Tiszántúlon hol játszik csapat, nem lehet csak úgy lenézni, kézlegyintéssel elintézni. S felforrtak. Nyilván nem a DVTK miatt... hanem az eddig nyújtott siralmasnál is rosszabb szereplés miatt. Tudom, ha sima meccs lett volna, akkor is lett volna konflikt a diókkal, de annak semmi köze nem lett volna a stadionhoz és a 90 perchez.

Amúgy meg nincs az a vezetőség, aki bemerné vállalni a XVI-os kitiltását. ...így lettek egyes lilák a megyerin, copfosék picipesten a sec-főnökök.... ez van....
  • Láma!
    ja, szerdán eto, csak kérdés hogy szurkolokkal vagy nélkülül... sanszos az utobbi
  • Láma!
    "az hogy mi volt a stadion kívül a meccs előtt semmi köze sincs ahhoz, hogy mi történt a pályán, a stadionban. TÉGED SZERETTEL FOGADNAK MISKOLCON?? VOLTÁL MÁR FRADI MEZBEN, VAGY SÁLLAL MISKOLCON ???"

anyni köze volt hozzá hogy a 16-osok voltak kinn, és utána ök dobáltak mindent a pályára... csak öket kellene kitakaritani és nem lenne probléma.
    Stormy, gm stb nem balhézott már isten tudja miota néhány görögtüzet leszámitva, és most sem csináltam feszkot, attol a pár vadbaromtol pedig aki dobált majd könynes bucsut veszünk és viszünk be csokit a beszélöre....
  • Grenzjager
    akkor ne kezdj Tetűzni!
    ha gondolod, akkor irthatsz vmelyik izraeli barátodnak hogy vegye meg a Fradit.
  • Grenzjager
    ahogy nézem...... kb tegnap 18.10 körül nálatok is elszakadt a cérna.... másoknál is kint a stadionban, a mérkőzés helyszínén. Ennyi történt, s semmi több... Jön egy kis bünti, 3-0-val a DVTk-nak, ők is kapnak fél millát büntinek, mi sztem 3-5-öt. S megy tovább minden.
    Most majd jön a Győri ETO.... ha kurva nagy mákunk van, akkor hazai pályán talán, talán elérünk egy döntetlent... de erre kevés esélyt látok.... Az ETO jobb... sokkal jobb mint mi...
  • Zenszkij
    Nem vagyok pesti, és nem tudok minden héten felutazni, hogy élőben lássam az előadásod a kapu mögül. Attól mert Te mondjuk pár éve kijársz meccsre még nem vagy jobb drukker mint én. De minek is papolok, úgy sem érted meg, csak nekünk meg a csapatnak ártasz! Várszegit is sikerült elkergetni...
  • Grenzjager
    ...ha lenne foci, nem lenne ennyi balhé
  • Grenzjager
    erre most mint mondjak??? szidtalak én téged??? NEM!!!

tetü-fotel drukker!! felőlem lehetsz lila is.
    Tök egyszerű. váltsál csatornát!!!! TV-DRUKKEREK NEM KELLENEK SEHOVA!!!

...a lényeg hogy te a távirányítóval a kezedben biztos, hogy jó szurkoló vagy!!!
  • karajjj
    "mi szurkolók"? hát ne haragudj meg, de ezek nem szurkolók... és jobb ha tudod, hogy nem a szurkolóké és nem az ultráké, meg a hooloké a csapat, ha gondolod tessék összefogni, megvenni és akkor majd el lehet hinni, hogy a tiétek a csapat, de így azt kapod, ami van... elhiszem, hogy kellemetlen, de valszeg elintéztétek, hogy nemsokára már ennyi se legyen
  • Grenzjager
    az hogy mi volt a stadion kívül a meccs előtt semmi köze sincs ahhoz, hogy mi történt a pályán, a stadionban. TÉGED SZERETTEL FOGADNAK MISKOLCON?? VOLTÁL MÁR FRADI MEZBEN, VAGY SÁLLAL MISKOLCON ???
    - ok Balog lesérült.... s ezért jött Dragó aki 3 hete nem is edzett!!!!!!!!!!!! bravó... talán nem kellett volna az angoloknak elüldözni
    DE VAN RÁ JOGUNK... EZT BIZONYÍTJÁK A TÖRTÉNTEK!!!

most nem provokatíve.....

Te nyilván úgy vagy vele, hogy kijössz a meccsre, leülsz, énekelsz, stb, ha gól van boldog vagy, ha győz a Fradi még boldogabb, s hazamész, ennyi. Ha meg veszít a csapat, akkor majd máskor, majd megint máskor...
    Csak ezzel sokan nem vagyunk így!!!

Olyan szurkolók akik Reykjaviktól Podgoricán át Tuzsérig kísérik a csapatot bárhova, ezt már nem nyelik le. Ennyi. A FRADI nem egy noname magyar csapat, mi ezt nem tűrjük. ennyi.
  • Zenszkij
    No tehát. Te a saját csapatod ellen drukkolsz, szítod a balhét, mi vagy te valami csoda szakértő. Ha nincsenek az angolok nincs Ferencváros se, nemhogy nb1, de megye 3 se. Én aki leülök a tévé elé, elkezdek reménykedni, 1-3-nál mi lesz, erre pár tetű huligán hogy meri elrontani a szórakozásom. "A MI FRADISTÁK hangsúlyt adtak " pont ez itt a baj, hogy hallgatnak rátok, ez a Megyeri tényleg jó kapus érdemes volt berakni, kapott két hatalmas potyát. Lipcsei rég ki kéne vágni, Dragóner, szégyen gyalázat. 100 hülye huligán, akik nem Ferencváros drukkerek, demoralizálják a csapatot. El lehet húzni a picsába, nem kell Fradi meccsre járni. Az kéne mint Angliába, ez csoportos garázdaság volt, mely 1-5 évig terjed. Örüljetek bazz, hogy nem csuknak le. Legjobb az lenne, ha soha többet nem "drukkolnátok" a Ferencvárosnak. Nincs rátok szükség bazz, el lehet húzni, ezt a vezetőség is megmondta. Akik így ártanak a csapatnak, azok szemét, rohadék, nemtörődöm, bűnözők. Titeket kéne eltakarítani a a csapattól. Könyörgöm drukkoljatok inkább az Újpestnek és az Újpestet lássátok el szakmai tanácsokkal, ott balhézzatok, ott okoskodjatok, kit kell a csapatba berakni. Következő Fradi meccsre tervezünk vidékről felmenni úgy 100-200-an, igazi Fradi hívők. Van helyettetek is ember a stadionba. Viszlát. Remélem annyi eszed volt, hogy te nem rohangáltál be a pályára...
  • Grenzjager
    ezt az oltári marha nagy baromságot hogy szurkolók taszították a kieső helyre a csapatot gyorsan felejtsd el.

Vagy ha így vélekedsz, akkor ezt ne csak a fórumon, a biztonságot nyújtó interneten tedd meg, hanem a Népligetben is, bármelyik sörözőben, bármelyik büfé/bodegánál sörözgetés közben!!!!

Mi szurkolók miatt vezetett 0-3-ra a DVTK ???
    Mi szurkolók miatt szoptunk ki a liláktól ???
    Mi szurkolók miatt szoptunk ki a Lokitól ???
    Mi szurkolók miatt szoptunk kia Vasastól ???
    Mi szurkolók miatt szoptunk ki a Nyíregyházától ???
    Mi szurkolók miatt képtelenek voltunk megverni a Paksot ???
    Mi szurkolók miatt képtelenek voltunk megvernia Haladást ???
    Mi szurkolók miatt képtelenek voltunk megvernia Kaposvárt ???
    Mi szurkolók miatt képtelenek voltunk megvernia Videoton ???
    Mi szurkolók miatt töltöttünk 3 évet Tuzsér, Bőcs, Jászapáti között az nb2ben ???
    Mi szurkolók miatt estünk ki a Magyar Kupából ???
    Mi szurkolók miatt omlik az egész stadion ???
    Mi szurkolók miatt nincs erősítés ???
    Mi szurkolók miatt nem épül az új stadion ???
    Mi szurkolók miatt vannak negyedosztályú spanyol védők?

MI SZURKOLÓK TEHETÜnK RÓLA, HOGY TELJESÍTMÉNYE ALAPJÁN AZ NB2-ben IS KISESŐ HELYRE ÉRDEMES CSAPAT KIESŐ HELYEN VAN AZ NBI-ben ????

• Láma!
    "Kikezdte a provokációt?"

talán a meccs elött nem kellett volna annak a 100 baromnak összecsapni a rendőrökkel és várni a diosgyörieket, vagy ezt is az angolok provokálták ki???

"Dragóner hogy került vissza a csapatba ??? "
    ugy hogy Balog lesérült, anélkül a leláton lett volna most is.

"Most pedig mi szurkolók úgy döntöttünk, hogy ez már nem meccs..."
    ezt nem a szurkolók joga eldönteni hogy mikor van vége egy meccsnek, de ha te azonosulsz ezekkel, akik miatt most ez volt, akkor lelked rajta, nekem valahogy nincs hozzá gyomrom....

"Több milliós bünti?
    mi szurkolók már fizettünk... (utazások, belépők, s a fáradtság miatti plussz sörök)... most fizethetnek az angolszászok is....."
    ezek nélkül az "angolszászok" nélkül most a blasz2-be járhatnál meccsre... most fizethetnek megint, azon tul hogy kipengettek egy rakás köztörvényes bünözöért több milliárdot...
  • Grenzjager
    Lehet hogy máshol úgy megy hogy a szurkoló, ultra és hooligan arra való, hogy fizessen utazási költéseket, fizessen belépőt és kuss, a Fradinál nem! Ezt tanulják meg az angolszászkutyák is. Borsodiaknak psszttt az ügyben, mert Miskolcon is szakadt már meg így meccs!! 3 éven keresztül szoptunk az nb2ben, hálás volt a csapat,vezetőség? NEM!

Kikezdte a provokációt? a szurkolók vagy a csapat/vezetőség, akik 3 éven keresztül képtelenek voltak normális teljesítményt nyújtani az nb2ben, a 60. percben pedig simán 3-0-ra alázott minket a DVTK?

A XVI.os-ból és a kapu mögül csak a csapatot mentették meg ezzel, hogy félbeszakadt a meccs. Lehet hogy egy 1-6-ot úsztak meg a nonamesenkiházi negyedosztályú spanyol védők.....

Ja mert a csapat a végre valahára belőtt gól útán lett volna esély??? ESÉLY MIRE?? Az 1-5? Az 1-6-ra???

Régebben azt volt, hogy a Fradi pályán nyerni dicsőség volt a vendégnek, liláknak, borsodiaknak..... Kecskemétieknek, Bőcsnek pedig fel sem merült hogy nyerhetnek. Ez volt........

Mi van ma????
    AZ A SZAR MAGYAR CSAPAT AMELYIK MÉG AZ ÜLLŐIN SEM TUDJA MEGVERNI A EZT A SZAR FRADIT!!!!
    Sajnos ez van. Ezt sikerült elérni az angolszász kutyáknak.

Lipcsei hogy került vissza a csapatba??? A MI FRADISTÁK hangsúlyt adtak annak hogy még ilyen idősen is van helye a csapatban. S lám, idővel az egyik loegjobb lett. Sajna de ez van, öreg...stb, de még így is ő az egyik legjobb....

Dragóner hogy került vissza a csapatba ??? A MI FRADISTÁK hangsúlyt adtak annak hogy még ilyen ügy után is (HA IGAZ AZ ÜGY!!) van helye a csapatban....s lám...2-3 hétig nem is edzett...s lám még így is befért a csapatba....

Bobboy FUCKYOU edző hogy takarodott el? A MI FRADISTÁK hangsúlyt adtak annak hogy húzzon innen a búsba....

Most pedig mi szurkolók úgy döntöttünk, hogy ez már nem meccs, nem kell megvárni a végét, mert már vége volt a meccsnek. Nem csak a szurkolóknak nema meccsről szólt már, hanem a Ferencváros labdarúgói "nem a mérkőzésen voltak agyilag".... akkor minek a meccs? Sokan ezért fizettek.........

S az angolok?????
    Az erősítések mindig holtszezonban előkerült. Na most, de most, most aztán télleg megerősítjük a csapatot.... jhaaaa..... nehogy már elhiggyétek ez a faszságot!!! Ha erősíteni akartak volna, miért most tennék, s miért nem tették meg eddig????

Új stadion? Most frankón, van olyan aki még elhiszi, hogy az angolszászok valaha is akartak új stadiont építeni?
    Én is hittem nekik anno, mert nem volt más esélyünk...

S szerintetek mióta nem a foci miatt megyünk ki????
    ....amióta nincs focihoz sem hasonlítható valami? arról mi tehetünk ?

Jelenleg a félbeszakadt meccs nélkül, mert tökmindegy hogy 1-3, vagy 0-3, DE 0-3-AL KAPJA A DVTK...szal kieső helyen várjunk majd a tavaszt is? Bravó!!!! Idehozzák Váczi Dénes a védelembe???

Több milliós bünti?
    mi szurkolók már fizettünk... (utazások, belépők, s a fáradtság miatti plussz sörök)... most fizethetnek az angolszászok is.....

ÉS????

A DVTK IS MEGLESZ BÜNTETVE!! EZ 100% Mint a Videoton, ugyanaz. A borsodiak is rágyújtottak egy pár görögtűzre. Ezt az MLSZ enm tűri, mert nem tűrheti, ez már bűnözés, ferde hajlam szerintük....
  • sb1
    „25 perc nagy idő, a rendőrök felállhattak volna a pálya körül, és akkor lehetett volna folytatni a találkozót. Szükségünk van a szurkolókra, de lehet, hogy bezárják a stadiont."-Craig Short

Gyönyörű....
  • karajjj
    várom már kuczo barátunkat, hogy le"borsodicigányozzon"... :D
  • Láma!
    pontosan, a "szurkolók" megfosztották a fradit a lehetőségtöl (akármennyire is csekély volt, de a vidi ellen is felálltunk...) és lényegében kiesö helyre taszitották a csapatot...

ahogy Aczélnak (aki korrekten nyilatkozott) ugy Robinsonnak is igaza van...tragédia.
  • karajjj
    Aczél Zoltán nyilatkozatát érdemes még végigolvasni, mert szerintem igaza van és tényleg pont akkor kezdődött a balhé, amikor feltámadhatott volna a fradi
  • karajjj
    hivatalos álláspont
  • karajjj
    holnap biztos lesz majd az összefoglalóba a vidi meccs után
  • Láma!
    nemrég értem haza... kinnvoltam...

bár ne lettem volna...

korrekt viselkedés volt 3-0 után drapikat leszedni és elvonulni, de amikor visszajöttek... ez tényleg a balkán...

ezek szerint dragoner könyökölt, mi ott nem láttuk jogosnak de hát nincs ismétlés... a meccs szinvonalán nem rontott...

tény, lelketlenül és nagyon gyengén fociztunk, nem tudom hol ennek vége...
  • Mor3llo
    Volt...a francokat volt. Itt pár éve megy a szarkavarás, ez semmit sem von le abból, hogy a Ferencváros VOLT, most is, és lesz is Magyarország legpatinánsabb klubja. Aki ezt nem látja be, az tényleg egy elvakult antifradista.
    Félreértés ne essék, a 9-10-es szektor hooljait énis gyűlölöm.
  • karajjj
    nem ez egy erős NB2
  • Kaplan
    Hát én végtelenül szomorú és csalódott vagyok, ez így messze nem nb1... Inkább megye ha lehetne.
  • gyepesjoint
    VOLT...jah,és engem nem tisztelsz meg azért mert nem írom le a Ferencváros nevét?? akkor mit mondanál annakz 50-60 vagy nem is tudom mennyi ÁLLATnak,akik a KEDVENC csapatuk HAZAI meccsén elérték azt,hogy félbeszakítsák a meccset a szépitő gól után...