• Zenszkij
    Sok igazság van abban amit mondasz. Magas jegyárak, reklámok, sorozatos szemét büntetések, mocskos MLSZ. Ezekben mind maximálisan igazad van. Viszont nehogymár arról szóljon egy tetű meccs, hogy kivonul 20 ezer maki részeg huligán és őrjöng, zúz, verekszik a lelátón. Mondjuk teszem azt én ki akarok menni a barátnőmmel vagy a gyerekemmel meccsre, akkor ne kelljen már attól tartanom hogy egy marha barom petárdával megdob. A mi szurkolótáborunk európai viszonylatban amúgy még nem is olyan vészes, de az amikor bajnokok lettünk és a nép berohant a pályára letépni a hálót a kapuról, az minek kellett? Én is kint voltam az egyik ilyen meccsen, Tököli akkor kapott a pofájába egy tockost (mellesleg megérdemelte), azt megértettem, de nem kell az állandó balhé. Nem kéne egyébként a rendőrségnek sem ennyit foglalkoznia a szurkolókkal, csak szítják a balhét. Meccsre viszont ki fogok és ki akarok járni, lehet az ultra-snak is "aránylag" normálisan szurkolni, sokszor én is ott állok. Görögtűz oké, az még szép is, de petárda, legyen inkább hangosbemondó! Ésszerű szurkolást gyerekek, hajrá Fradi!