• Csesza
    Lipcsei: Nem adom fel!

Mikor műtenek?

- Ezt pontosan még nem tudom, hiszen szerdán még Berkes főorvos úr is megvizsgál a Sportkórházban. Kedden már Lejkó doktor is megnézte a térdemet, sajnos jó hírekkel nem tudott szolgálni.

Emlékszel rá, hogy hogyan történt az eset?

- Éjjel ezerszer visszapörgettem az eseményeket, és megbántam, hogy 5-0-s vezetésnél belementem egy ilyen kétes szituációba. Szerettem volna megszerezni egy labdát, igyekeztem harcosan közbelépni, de sajnos letapadt az egyik lábam, ez volt a legnagyobb gond.

Az első hírek szerint a visszavonuláson törted a fejed.

- Az első gondoltam valóban ez volt. A feleségem, mint oly sokszor, most is mellettem van, és az ő hatására most már optimistábban látom a dolgokat. A "második" gondolatom már az, hogy nem szabad feladni, mindenféleképpen megpróbálkozok a visszatéréssel. Meglátjuk, hogy hogyan sikerül majd a rehabilitáció, de amíg megvan az esély, hogy újra játszhassak, addig hiszek ebben. Sajnos az első diagnózisok szerint legalább féléves kényszerpihenő várhat rám. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, szerencsére érzem, hogy sokan vannak mellettem, ők is erőt adnak ahhoz, hogy ne adjam fel.

HAJRÁ PETI!!!