Állunk a sorban haverral jegyért, egyszercsak odajön egy olyan 20-23 körüli srác, hogy nem kell-e nekünk két tiszteletjegy és mutogatott nekünk egy nyomtatvány Berki aláírásával. Elolvastam, a dagálystrand csocsóbajnokságán nyerték egy fő + egy kísérőre szólt. Na mondom pazar 1500ból van két jegyünk vagy átcsesztek minket. Megyünk a kapuhoz beengednek, az egyik rendező csávó elviszi a papírt megkérdezi mi is a helyzet. Addig vettem egy comebackes pólót és kitöltöttem a kérdőívet. Jön vissza a srác, mondja menjünk a székházba vegyük fel a jegyünket. Na akkor már sántított a dolog, és itt jött a lehető legkellemesebb meglepetés. VIP jegyet kaptunk kérem szépen, és megadták az irányt is nekünk vele együtt. Legfelső emelet, ezekben a percekben már tudtam hova tartok, és oda is értem. VIP terem, kedves pincér gyerek, Pölöskei, és jónéhány fekete FTC játékos.(Na meg a gecijó hostess csajok) Megmondom őszíntén álmomban sem gondoltam, hogy egyszer oda kerülök. Ott volt még a tököl elnöke a családjával, Pölöskei néha igen igen primitív módon kritizálta a saját csapattársait de ez legyen az ő baja.