Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
köszi

Oncsi
Végre már valami pozitivum !!!! Remélem jó helyre kerül...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

banok
az MLSZ meg az Újpestnek tartozik...
jó ez a magyar bajnokság mi? 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez a hétvége a nem semmi kategóriába tartozik 😊
Amúgy kösz az infót, teljesen elfeledkeztem róluk 😞

Hajrá CSAJOK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Lehet én vagyok túlinformált de ha jól tudom a lilákoknál sincs minden rendben...
Más dolog mint mond az mlsz(0)

banok
idén a Vácnál és a Fehérvárnál voltak problémák a 16 csapatoból.

gercse
de nehogymár valaki azt mondja nekem, hogy az összes többi nb1-es csapat meg anyagilag ennyire a toppon van...

banok
szerintem igaza van az MLSZ-nek. Én is így döntenék mert az, hogy sikeres lesz a pályázat és lesz cash csak FELTÉTELEZÉS. Mi van ha nem sikerül (megtörtént már!), vagy valami más gebasz üt be. Az MLSZ nem kockáztat, aki nem tudja garantálni, hogy a következõ idényt végig tudja játszani és finanszírozni is tudja annak csá és Fradi jelenleg és még kb. 2 hónapig nem is fogja tudni. Emberek a NBII. is veszélyben volt télen...

bmffm856
újvárosban gyõztek a lányok 3-mal, úgy hogy a kohász 1-0-nál vezetett utoljára. azért ez nem semmi. 😊

HAJRÁ FRADI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

<#idiota>

miért ne lenne??

egyszer már megtették...

õket ez nem érdekli...

,,ha mégis megteszik, nincs az a rendõri brutalitás ami megmenti a szép új székházukat"

Megbeszéltük 😉

bmffm856
szerintem nem lesz bátorsága az mlsz-nek meglépni hogy megint nem ad licenszet...
ha mégis megteszik, nincs az a rendõri brutalitás ami megmenti a szép új székházukat........ (ez legalábbis sejthetõ...)

rendben, de õket nagyon nem érdekli a jövõ, õket az fogja érdekelni szvsz, hogy akkor mi van amikor eldöntik ezt a kérdést, ami már egyszer eldöntöttek...

mert õket nem érdekli, hogy a bajnokság indulás utána fél évvel már lesz kesse a Fradinak, õkat csak annyi, hogy most jelen pillanatban nincs :S

Nah, ezt azért még ne jelentsük ki ilyen formában. Május 20-30 között írják ki a pályázatot, és ha figyelemmel lesznek (már miért is lennének de "feltételezzük") az elõrelátható pozitív változásokra, akkor kapunk licencet...

Nekünk a pályán (és a táborban) kell bizonyítani, a többi az Elnökség feladata. Kikell perelni igy is úgyis a zsebébõl az mlszt és kistelekiéket(0).

bmffm856
hát ez a Budafoki BKV-s túra ölég komoly volt <#vigyor1><#hehe>
(csak sajna eredménytelen...)

a nyíregy fog feljutni mert minket nem fog felengedi a f@sszopó mlsz...

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>FERENCVÁROS<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Shep
Úgyis a fradi jut fel ezt szerintem mindenki tudja, de sebaj azért most legalább végre van egy jó csapatunk és jövõre mi következünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ánem

Keress valami nyíregyházi fórumot, ott nyugodtan ünnepelheted a góljaidat.

ui: úgy látom 10 emberrel folytatjátok 😛

messze még a vége.

Lippai rosszul eltalált lövését Montvai rúgta tovább a budafoki kapuba 1-2.

Ez így van.
Hozni minden meccset, gólarányba ezen a meccsen sem érnek be minket 😛

gercse
jaja..., mindegy, magunkkal kell foglalkozni, és nyerni minden meccset, minél több góllal

OFF
1-2... Mozgósítani kéne a budafoki támadósort.

Az is jó nekünk 😊

(fõleg hogy tizenegyesbõl volt az egyenlítés)

1-1<#nyes>

gercse
vezet 1-0-ra a Budafok, reméljük kitart az eredmény

Ez a "lol 10. ez a valami ami egy shit" csapat legyõzte a nyíregyházát, és tavasszal eddig még nem kapott ki hazai pályán.

caseih9400
lol 10. ez a valami ami egy shit csapat

khm...khm...

Hajrá Budafok 😄DD

bmffm856
na most pedig irány Budafok <#vigyor1>

Ez a csabai módosítás meg sztem senkinek nem jött jól...

Én már csak júniusban megyek meccsre, de akkor reményeim szerint 3ra is.
Nagyon szép nyarunk lenne ha minden összejönne.

mukika
bõcs a helyszín miatt lesz egy kicsit nehéz, sztem jó pár diósgyõri ki fog jönni. csabán meg köztudottan nem megy nekünk(bár a csaba most nagyon szar)... de ha ezt a 2 meccset is hozzuk, akkor garantált teltház a SZENÉLYBEN és akkor már 100% hogy megvan a bajnoki cím. erre a 2 túrára spóroltam azzal, hogy most nem mentem(amit utólag nagyon bánok 😄) de csaba bekavart, hogy hétköznap lesz... :C majd meglátjuk. 😊

Akkor egyezik az álláspontunk 😊
Ha ilyenre is képesek, tessék végigcsinálni így.

A következõ meccsekre ez elég erõt adhat, de Küzdeni kell diósgyörben is, csabán is. na meg itthon is 😊

ui: a budafok ellen remélem siófokon játszunk, nagyon jó hangulat lenne itt is biztos.

banok
grat. a fiúknak!!! Ez szép volt!!

mukika
nem kell elnézést kérni, én is boldog vagyok. 😛 de többször vártam volna el ezt a teljesítményt, hisz ahogy látszik képesek vagyunk erre. no de mind1, a lényeg, hogy a következõ meccseket is ilyen biztosan hozzunk, és akkor ez elmúlt pár meccset mindenki elfelejti. 😊

Jójó, de a Ferencvárost minden körülmények között lehetne óriási betûkkel írni 😊

Igazad van nb2, de amikor legutóbb voltam egy kecskemét ellen kaptunk ki 3-1re... Elnézést, de BOLDOG VAGYOK! 😊

CSAKFERENCVÁROS!

mukika
azért ne essünk túlzásba. 😊) ez még mindig az nb2... 😊 de ezek után nem izgulok, jövõre az elsõ osztányban leszünk az tuti.

Riddick73
Tököli Attila egyszerûen fantasztikusan, zseniális!

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Kaplan
2-7 ennyi...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nagyobb betûkkel azt a 7est 😊
És nemutolsó sorban a FERENCVÁROSt!

mukika
4bõl 2 kipipálva. 😊

😛PPPP

A GYÕZELEM A FERENCVÁROSé, FERENCVÁROSÉ, A GYÕZELEM A FERENCVÁROSÉ!

mukika
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

gabber_saviola
Kuntic is vágott egyet? 😄DDDDDDdddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.