• kemgyuri
    Érdekes a helyzetünk. Általában csak olvasom a hozzászólásokat, de most csak annyit mondanék: volt itt Ndjodo balé,meg ha fizettem a bérletért akkor minőségi futballt kellene látnom. Sőt emlékszem, hogynem is olyan régen arról tanakodtak, hogy a néhány csapatot 1 ft.-ért, minket miért nem. Mondanék egy-két dolgot. Szinesbőrű labdarugónkról csak annyi, hogy az új edző Davison csak ennyit mondott: az én hazámban font milliókat fizetnek azért, hogy emberek gólokat tudjanak rugni. A bérletes dolgokról: sajna mostanában előfordult velem, hogy tulzott reményeket tápláltam a csapatunk (akár válogatot) iránt. Annyira kívántuk a sikert, leszáltunk a buszról, 2x annyiért megvették volna a jegyünket, de nem adtuk el, a siker részesei akartunk lenni. Aztán Fradi-Kecsó, Magyarország-Norvégia (régebben). De soha nem gomdoltam arra, hogy megloptak.. Ugyan már, bajnoki 1500-2000, válogatott 3500-ért mit várunk. Szálljunk le a foldre. Nálunk a szurkolók nagy része- és ezzel utalnék a következő ponta - meg sem tudná..., illetve még a fradita sem áldozna annyi pénzt, ammennyiba az igazi futball kerül (igaz, ez a nmagyar kereseti viszonyokkal is magyarázható, de akkor is). 5-10e Ft-ért a világon sohol nem lehet igazán jó mékőzést látni. Én nem hibáztatom a mostani csapatot, sőt, ennyiért, ennyi jár. Ami engen bosszant az az - és ezt sokan elfelejtik és védik a bűnöst -, hogy Tuzséron, Baktarórántházán, Bőcsön (istenem Bőcsön, az a szánalmas győzelem) résztvevők a másodosztélyhoz képest gallyra keresik magukat. De lépjünk tovább. Sokan azt hiszik, hogy néhány csapat 1 Ft.-ért mindent megkapott. Pedig nem igaz. Az égész stadion fennatartása vele együtt rájuk szállt, állami hozzájárulás nélkül. Ez a Fradnak is kijárt volna. De furulyásék, ezt nem akarták. Igaz az ország legnépszerübb egyesületénél ez évi közel 500 M-Ft-ot jelentett volna. A Csapat 3 éve, még egy villanyszámlát sem fizetett be, de az állami támogatást elvárná...,mint a régi időkben. Gondolja bárki is is, hogy pénz nélkül, piacgazdaságban(ill. rabló kapitalizmus) ki lehet bírni egy éven túl. Itt nem üsszaesküvés elmélet áll a házzérben, hanem az úgymónd igazi fradis okosok hozzáértése...+ aki még csippenteni akar. Tudom, hogy néhányunknak megbántottam a érzéseit, és bocsánatot kérek tőlük. Én így látom. Hajrá Fradi 1992-1996.