Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a Jászapáti B-közép majd síró szájjal jön vszeg ide flémelni a meccs után 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
megvan a bérlet tavaszi szezonra. 😊
Isten éltesse LÁMÁT
A továbbiakban is Hajrá, Csajok!
28-22-rõl végül 28-27 lett de ezzel a gyõzelemmel folytathatjuk a KEK-ben!
félidõben 14-13 volt ide
remélem a kézilabda nem számit OFFnak vagy flémnek... 😄
Knézy közvetitése (H)
Hatalmas Csapat volt akkor !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
én is nagyon remélem, hogy itt nincs vége és látjuk még játszani akár a Fradiban, akár külföldön.
és persze Hajrá FRADI! 😊
&
Nyugodjanak békében a kommunizmus áldozatai 😞
ui: Grenz, nem lenne kedved csatlakozni Márc 17én hozzánk? 😄
Ha jól emlékszem még tavaly nyáron a VB tipp játék után beszéltünk egy összezörrenésrõl 😊
Hajrá, FRADI!
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS!
Kétgólos hátrányból fordított csapatunk a Felcsút elleni edzõmeccsen.
- 100%Fradi - A mérkõzés pikantériája az volt, hogy az NB II Keleti és Nyugati csoportjának két éllovasa csapott össze, a találkozót végül mi nyertük 3-2-re.
Gellei Imre az alábbi kezdõcsapatot küldte pályára: Kemenes – Ferencz (Fitos, 46. p.), Dragóner, Lipcsei, Buz – Bartha, Deme (Brettschneider, 73. p.), Lazic, Laczkó (Csepregi, 73.p.)- Tököli, Horváth (Jovánczai, 46. p.).
Már a 3. percben elõnybe kerültek a vendégek: Kemenes "kísérte" volna ki a labdát, amely azonban meglepetésére nem hagyta el a játékteret, hanem visszapattant a kapufáról, az érkezõ Földes pedig nem hibázott (0-1). Tíz perccel késõbb második kapuralövésébõl is betalált a Felcsút, a védõk közül kilépõ Földes higgadtan helyezett a léc alá (0-2).
A folytatásban a mieink küzdöttek a szépítésért, mi irányítottuk a játékot, a Felcsút teljesen a kontrákra rendezkedett be. A 27. percben aztán Tököli lépett ki egy remek kiugratás után, kicselezte a kapust, és a hálóba gurított (1-2).
Egy perccel késõbb Tököli ballábas lövése ment mellé, majd a hajrában még Lazic egyenlíthetett volna: Dragóner passza után mellel tette maga elé a labdát, ám a védõk az utolsó pillanatban tisztáztak elõle. Csapatunk végig nagy fölényben játszott az elsõ 45 percben, a kontrázó Felcsút pedig tökéletesen használta ki lehetõségeit.
Fordulás után is nagy erõfeszítéseket tett együttesünk a jobb eredmény elérésének érdekében, és sikerült is aránylag gyorsan egyenlíteni: az 55. percben Bartha 16 méterrõl lõtt a kapuba (2-2).
Egy perccel késõbb ugyanõ találta el a kapufát. Levegõben lógott az újabb gól, és ez a 65. percben kishíján megszületett: egy remek, sokpasszos akció végén a kilépõ Laczkó a hosszú sarkot célozta meg, de ismét a kapufa "hárított".
Mégis sikerült megszerezni a vezetést: a 68. percben Jovánczai lépett ki a baloldalon, majd Tököli elé tálalt, aki 10 méterrõl a kapuba helyezett (3-2). A folytatásban Barthának és Brettschneidernek is volt még lehetõsége, de az eredmény már nem változott, a mieink teljesen megérdemelten nyertek 3-2-re.
Szép volt, FIÚK!
A rajt elõtti sikerek erõt, hitet, reményt adhatnak Csapatunknak!
FRADIKA!
Veled és Takival iszunk egy két sört, Lámával meg beülünk csocsózni valahova 😊
Hajrá, FRADI!
Ideje rászokni, hogy legközelebb már én hívjalak meg titeket sörözni 😄
De jön mer' megkérjük hogy jöjjön, meg névnapom lesz szal jön 😄
Lámának meg dobok egy püt, idõben, hogy 2 hét alatt tudjon válaszolni :ASDasdasd
Márc 17?
Márcsak 2 hétvége 😛
Fradisták!
Február 26-ától kezdõdik a tavaszi futball idényre szóló bérletek árusítása. Nagyon fontos, hogy mindenki, aki teheti, váltsa meg féléves belépõjét, mert ez az egyetlen jelentõs bevétel, melyet kézhez kap klubunk. Csapatunknak is rendkívül fontos, hogy érezzék, hogy a bérletet megváltók száma nem csökken, sõt, talán növekszik!
Érdekes, izgalmas szezon elé nézünk, hiszen a jelenlegi második és harmadik helyezett csapatot is itthon fogadjuk, és ismerve az õszi hazai teljesítményünet - amely 100%-os -, nemcsak, hogy visszavághatunk az õszi szezonban elért idegenbeli döntetlenekért, de könnyen lehet, hogy hazai pályán ünnepelhetjük a bajnoki címet és a visszajutást megérdemelt helyünkre. Ne adj rá esélyt, hogy minderrõl lemaradj! Vegyél a bérletet, és döntsünk közösen rekordot ismét!
"A" kategóriás ülõhely (1-8 és 9-16-os szektorok)
7 800 Ft (6 mérkõzésre)
3 900 Ft (3 mérkõzésre : 1., 2., 3. vagy 4., 5., 6. mérkõzésekre vonatkoztatva)
Fradi Clubtagoknak és Tagsági Kártya tulajdonosoknak
7 500 Ft illetve
3 750 Ft
"B" kategóriás ülõhely (A,B,C szektorok)
6 300 Ft (6 mérkõzésre)
3 150 Ft (3 mérkõzésre)
6 000 Ft illetve
3 000 Ft
"C" kategóriás ülõhely (G,H,J,K,L,M,N,O szektorok - a Tábor)
4 400 Ft (6 mérkõzésre)
2 200 Ft (3 mérkõzésre)
4 100 Ft illetve
2 050 Ft
Sajtópáholy
28 000 Ft (6 mérkõzésre)
14 000 Ft (3 mérkõzésre)
Nyugdíjas és 70 év felüli ülõhely
3 000 Ft (6 mérkõzésre)
1 500 Ft (3 mérkõzésre)
2 800 Ft illetve
1 400 Ft
Jegyárak a tavaszi szezonra
"A" kategóriás ülõhely 1 450 Ft
"B" kategóriás ülõhely 1 100 Ft
"C" kategóriás ülõhely 800 Ft
Vendég szektorok 1 000 - 3 000 Ft
Sajtópáholy 5 500 Ft
Magyar Telekom munkavállalói belépõ kártyával 1 000 Ft
Nyugdíjas és 70 év felett 500 Ft
A pénztárak nyitvatartása: hétköznaponként 10-17 óráig
MINDENKI VÁLTSON BÉRLETET, IRÁNY A PÉNZTÁR!
Grini - SS98'
www.fradidrukker.hu