Meghatódott attól a fogadtatástól Grosics Gyula, ami őt fogadta a Sheffield United elleni barátságos meccsen.
- 100%Fradi - - Elmondhatatlanul jó érzés volt átélni azokat a perceket, amikor az Üllői úti stadion gyepén lehettem - mondta a legendás kapus. - Természetesen hallottam, amikor a közönség hosszasan a nevemet kiabálta, és nem szégyellem, nagyon meghatódtam ettől.
Remek érzés volt kivonulni a Fradi-pályára, életem nagy álma teljesült, köszönöm mindenkinek, aki részt vett mindebben.
Természetesen azt is láttam, hogy a szurkolók külön transzparenst készítettek, ami nekem szólt, ez egy újabb remek ajándék volt a részükről. Szerettem volna megköszönni ezt a drukkereknek, de sajnos az orvosok utasítására figyelnem kellett arra, hogy semmi kockázatot ne vállaljak, és sajnos most még egy ilyen hosszú séta a másik kapuhoz is megterhelő lett volna. Pont ez a hangulat volt az, amiről már többször is beszéltem, hogy anno emiatt a szurkolói támogatás miatt igazoltam volna szívesen a Ferencvárosba.