23418
-
Csesza #12304 jézusom mekkora gólt kaptunk :S
ezt nem érdemelték meg :C -
Solt #12303 ezt nem hiszem el........ -
#12302 Na mennyenek a faszomba!!! -
#12301 11 PERC -
Kanál #12300 ott szopatja ahol akarja, több ilyen középre lőtt labda kéne. persze ez is mákkal pattant dzsodzsó elé de akkoris' -
#12299 Mennyi van még hátra? -
#12298 Engem is! MINDENT BELEEE!!!!! -
#12297 vááá ráz a hideg még most a tv előtt is :D -
Csesza #12296 Bartha eddig jó cserének tűnik -
#12295 Góóóóóóóól!!!!! A falábúúúúú! :D 10 centiről ő sem tud hibázni! :D:DD:D -
#12294 NDJODO :DDDDDDDDD -
Csesza #12293 góóól Ndjodooooo :DDDd a falábúúú -
#12292 Mi a fasznak eőltetik ezt a böszmét? Helyére kéne tenni Shaw-t! Többet fekszik ez a szerencsétlen, mint áll! Wááááááá -
Kanál #12291 én nem értem miért kezd.
mikor felállt a bartha-shaw sor és őt lecserélték rúgtunk 3-at 1x perc alatt a barcikának :D -
#12290 Hát így el is lehet felejteni az NB1-et :):( -
#12289 istenem...ilyen falábút, de komolyan... -
Csesza #12288 NdJodo-nak miért van ilyen rohadtul botlába? -
Csesza #12287 sehol, sztem max 5m volt :S -
#12286 Ez hol volt 9 méter ??!?! -
Csesza #12285 a Fradi "szurkolók" már balhéznak...
szarul játszunk és még azok is csak lehúzzák a csapatot -
Csesza #12284 vezet a Szolnok :S -
Csesza #12283 Kecskemét 4-0 Tuzsér
:C -
Csesza #12282 Souare megsérült edzésen, valszeg agyrázkódás, kórházba is szállították, nagyon fog hiányozni a mai meccsen :S
Jobbulást neki! -
mate317 #12281 Nem tudjátok hová tűnt a 12es mez? Kedden nem volt a helyén. -
Csesza #12280 Grosics meghatódott
Meghatódott attól a fogadtatástól Grosics Gyula, ami őt fogadta a Sheffield United elleni barátságos meccsen.
- 100%Fradi - - Elmondhatatlanul jó érzés volt átélni azokat a perceket, amikor az Üllői úti stadion gyepén lehettem - mondta a legendás kapus. - Természetesen hallottam, amikor a közönség hosszasan a nevemet kiabálta, és nem szégyellem, nagyon meghatódtam ettől.
Remek érzés volt kivonulni a Fradi-pályára, életem nagy álma teljesült, köszönöm mindenkinek, aki részt vett mindebben.
Természetesen azt is láttam, hogy a szurkolók külön transzparenst készítettek, ami nekem szólt, ez egy újabb remek ajándék volt a részükről. Szerettem volna megköszönni ezt a drukkereknek, de sajnos az orvosok utasítására figyelnem kellett arra, hogy semmi kockázatot ne vállaljak, és sajnos most még egy ilyen hosszú séta a másik kapuhoz is megterhelő lett volna. Pont ez a hangulat volt az, amiről már többször is beszéltem, hogy anno emiatt a szurkolói támogatás miatt igazoltam volna szívesen a Ferencvárosba.
-
Csesza #12279 -
Csesza #12278 sajna nekem nem jeleníti meg ezt a képet -
Grenzjager #12277 7végére:
Vasárnap 9.15 Keleti pu
(óraátállításra figyeljetek!) -
Grenzjager #12276 Ferencváros - Sheffield United -
Grenzjager #12275 -
Grenzjager #12274 -
Grenzjager #12273 Grosics Gyula a Fradiban -
#12272 A sport2 adja majd vasárnap a meccsünket, remélem odateszik magukat a srácok -
#12271 Voltam kint, nagyon ász hangulat volt,
elsőfélidőben nem volt vmi jó a csapat támadás téren, de a másodikban volt pár jó percünk, amikor meg lehetett volna többször is az egyenlítő gól, sebaj, Szolnokon kell vitézkedni -
#12270 Ezzel a séróval úgy nézett ki mint Van Bommel :D
Egyébként picit ironikus, hogy egy több hónapig sérült, csapat nélküli játékos adta meg az amúgy lapos játék nagyobb ritmusát. -
#12269 picit nyíltabb játékot vártam volna mind a 2 csapattól, de Lisztes azért tudott egy kis színt vinni a játékba :) -
Csesza #12268 vége a meccsnek, maradt a 0-1
nem volt valami nagy meccs, talán nem is ez volt a lényeg :)
Lisztes nagyon tetszetősen játszott remélem mostmár egyre jobban belejön és majd ha így játszik Szolnokon is akkor nagyon sokat segíthet a csapatnak -
Csesza #12267 1-0ra mennek eddig az angolok -
#12266 Gyönyörű pillanatok voltak ezek!Ilyenkor vagyok leginkább arra büszke, hogy magyarnak és fradistának születtem! -
#12265 Jóez, megmutatjuk, hogy Fradi volt, Fradi VAN és Fradi LESZ mindig! Sztem meglesz simán a teltház.... :)