Grenzjager#11748
igazatok van, higgadtabb fejjel átlátható, hogy nem Rieb a főhunyó, dettó mint az MLSZ elleni pernél, kontra Kisteleki, de mintha most is letérdelt volna és bukott volna a nyitott sliccre. -ok lehetett bizonyos kényszerű helyzetekben -de ezt meg én nem tudom elfogadni magyarázatként.
Nagyjából annyi a lényeg, hogy ha én eladom a lakásom, 7 miliót szeretnék érte, de úgy adom, hogy ha senkinek sem kell 7ért, akkor másnap -30% árból, hát persze hogy nem lesz ember aki 7et ajánlata. és akkor ki a hülye? na itt az állam... Miért gondolták hogy ez a Fradival máshogy lenne? Már ez is jellemző Magyarországra, hogy kérhetek egyáltalán vmiért X-et, ha azt X-30%X-ért árulom??? az angol/vagy skót - hát persze skót - egyből az ár 70%-val nyitott, ne az a hiányzó összeg, ezért ÉRVÉNYES a pályazat de EREDMÉNYTLEN - na ez pl rogadtul balkáni, olyan tuti magyaros, ezt azért elég nehéz lehet elmagyarázni egy GENTLEMAN-nak, szakmai felsőfokúval se fog menni:) -
MI LESZ MOST????
- McCabe perelni fog -ez eleve jó hírverés lehet külföldön, negatív értelemben, de már TUTI sameszoknak jó, s lehet hogy az angol eláll a bolttól, az gáz lenne
- ZÁRTKÖRÜ MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATOT TART az állambá', a Nemzeti Vagyonkezelő... ez a tuti sameszoknak ismét jó hír eddig 0-2 nekik, igaz ha az angol nem lép vissza csak 1-2.
SZOMBATON MINDENKI JÖJJÖN A TÜNTETÉSRE, MERT LEHET TAVASZTÓL NEM LESZ MILYEN MECCSRE MENNI !!! Ha CSAK 4-500an leszünk végünk!!!
(szerintem még a bannert is cseréljük ki, ha már meg lesz hogy mikor hol pontosan.. jöjjön hát a végső óra)