• mukika
    "Eljutottunk odáig, hogy a saját vezetőségünk üldözi azokat a szurkolókat, akiknek már nem csak szórakozás egy Ferencváros mérkőzés, hanem az életük."

"A biztonsági cégnek alkalmazottjainál azonban viperát láttam kilógni a zsebekből és volt akinél kettő is volt! Most hoztam el menyasszonyomat először meccsre és nagyon meg volt ijedve.
    Amikor motozásra került sor, akkor lepődtem meg legjobban. Egy velem egykorú férfi motozáskor amikor a bokámtól ment a kezeivel felfele egyszer csak a péniszemet kezdte fogdosni. Nem hittem a szememnek. Úgy szóltam hogy mit csinál.
    Erre felállt a fiatalember és mondta nekem( kb 40 kg súlykülönbség van kettőnk között) hogy: Te fasszopó itt azt csinálok amit akarok, úgy hogy fogd be a pofád, vagy különben meg leszel késelve. A barátnőm is hallotta és akkor döntöttünk úgy, hogy nem kívánjuk megtekinteni a találkozót. Még utánunk ordított a biztonsági cég alkalmazottja, hogy el lehet takarodni ha nem tetszik valami te kislány. A kollégái meg csak röhögtek rajta.
    Azóta nem voltam a Ferencváros mérkőzésén, és nem is nagyon tervezem ezek után."

"BKV elleni találkozóra a barátnőmmel mentünk ki, nekünk a 2. vonalban is Fradi, a Fradi. Igyekeztünk időben bemenni, a kapunyitáskor már itt álltunk a parkoló felöli bejáratnál.
    Pár perc után arra lettünk figyelmesek, hogy egy nagydarab főnöknek kinéző fülbevalós rendező (ha jól tudom Ő a vezetője a szekuritinek) nyakonragad egy srácot és arrébb kísér, igazából rángat.
    Szerencsére képben vagyok a Fradi vezetésével és láttam, hogy Faragó úr is végignézte ezt és nem tett ellene semmit.
    Felháborító, nem is mertünk annál a kapunál bemenni."

"Az első otthoni meccsen a hypós néven ismert egyén sokak, és az én szemem láttára is ütött le 2 szurkolót, bent a stadionban a meccs végén. Bevallom fogalmam sincs mik voltak az előzmények, de ez akkor is elképesztő! Mit képzel magáról? Hogy történhet ez meg? Kigyúrt emberek verhetnek ma fiatal szurkolókat (azok voltak) az üllői úton??"

"Az új szezon első bajnoki mérkőzésén egy rokonomat szó szerint kiütött "Hypós" Ferenc a mérkőzés végén"

"Az első fordulóban, a mérkőzés végén a szemem előtt ütöttek meg többször egy fiatal szurkolót, a bejáratnál megalázó hangnemben beszéltek több szurkolótársammal, akik éppen nem tudták, éppen melyik kapun kell bemenniük."

"Kazincbarcika-Ferencváros: Bár tudom ez magánügy, de erre a mérkőzésre betegen utaztam le, lent pedig kiderült, hogy mindenféle mondvacsinált indokkal nem engednek be a stadionba kb 100 másik Fradi szurkolóval egyetemben. A miért igazából nem derült ki számomra. Így az utcáról nézhettem a stadion falait, a rendőröket és a rendezőket, akik végig önelégült vigyorral álltak az ajtóban, egyikük folyamatosan egy boxert pörgetett a kezében"

"Kazincbarcikára érkezvén T.CS. közölte, hogy nem enged be minket. Majd több szurkolót is úgy engedett csak be, hogy nyakonszorítva közölte a rendszabályokat röviden."

"Kazincbarcikán a beléptetésnél voltam szem és fültanúja, hogy szintén fiatal szurkolókat fenyegettek, hogy ha szidni merik az MLSZ elnököt akkor: "jól meg lesztek baszva a kurva anyátok!" és ehhez hasonló gyöngyszemek! Leutazunk sokan, hogy szurkoljunk, és ezt kapjuk?"

"Tizenéves gyerekeket terrorizál Tóth Csaba és Karsai Ferenc, akik egykor a Ferencváros szurkolói között huligánként voltak számon tartva. Fekvőtámaszok, szóbeli fenyegetések, kitiltások, stb...
    Ne haragudjanak, de mit szólnának ahhoz, ha ezt mind magukkal csinálnák meg kedves Ferencváros vezetés?"

"A múlt heti Kazincbarcikai meccs előtt épp, mentünk be jegyet venni, mikor a biztonsági főnök, azt mondta az egyik kb 13-14 éves kissrácnak, hogy csak úgy mehetsz be ha csinálsz vagy 30 fekvőtámaszt"

"két 15 körüli gyerek szó szerint remegő kézzel
    tartotta oda a jegyet a biztonságiak felé. biztos kijönnek
    következőleg is és Fradista válik belőlük."

"Munkám miatt elég sok külföldi stadionban megfordultam az elmúlt években, de mindenhol kulturált, segítőkész rendezőkkel találkoztam. Kopasz, kigyúrt verőlegényekkel sehol.
    Elvárom ezért Önöktől, hogy nagyon rövid időn belül vizsgálják ki a történteket,és végre egy európai normáknak megfelelő biztonsági szolgálat dolgozzon a stadionunkban."

"Tudtommal több, börtönviselt "úr" is szolgálatot teljesít a biztonsági szolgálatnál...
    Valamint késekkel, viperákkal állnak a beengedő kapuknál."

"Ajánlom Önöknek nézzenek jobban körül a Ferencváros háza táján, mert a bűnözők nem mi vagyunk..."

"végtelenül megalázó, mikor Hipos Ferenc azt ordibálja
    sztentori hangon az arcomba közelről, hogy a "teknősbéka
    fejű" Bánknál csak én vagyok "faszszopóbb here" a Fradinál.
    és még vagy 5 percig ilyesmit, cifrázva"

"Sokak azért nem járnak meccsekre, mert ezek az emberek elveszik sok ember kedvét az egésztől. Én nem vagyok egy rinnyás ember, de lassan én is meggondolom, hogy járjak e ki, és hogy fizessem e a 12ezer FT-os tagdíjat!!!"

"A kirekesztett szurkolók között az FTC több Rendes Tagja is megtalálható volt."

"Sajnálattal kellett tudomásul vennem a tegnapi FTC - Vecsés mérkőzés előtt, hogy tucatmagammal egyetemben ki vagyok tiltva az Üllői úti stadionból. Legalábbis én még csak erről tudok, ugyanis még nem kaptam meg a hivatalos, erről szóló levelet, melyben pontosan le van írva, hogy milyen és mikor elkövetetett cselekedetemért tiltottak ki. A levelet továbbra is várom az Önök részéről, ugyanis ha tudják kit tiltanak ki, akkor feltételezem, azt is tudják, hogy hova kell a levelet küldeni"

"Először "Hypos Feri" most már mellényben történő verbális kifakadása már meg se lepett, amikor is kis buzinak, köcsögnek nevezte a stadion mellett elhaladó Ferencváros szurkolókat, de mikor a pálya sarkánál egy családapát, aki a fiával és a feleségével volt kinn a mérkőzésen a korlát másik oldaláról fenyegetett 4-5 sárga mellényes rendező, hogy "szétbasszák" stb, az már tényleg sok volt és felháborító."

"Utolsóként távoztam én is a helyszínről, csak úgy mint egy apa kisfiával.
    Kifelé menet megpillantottak egy a "szemetek" közé rakott ANGOL nyelvkönyvet és el akarták vinni, bár a securitysek nem is tudhatták, hogy esetleg ők az igazi tulajdonosai, habozás nélkül 4-en, 5-en mentek az apának!
    Ahol érték ütötték, rúgták, esélyt sem hagyva arra, hogy jóvá tegye "bűnét" és visszaadja a könyvet!
    Meggyőződésem, hogy a biztonsági őrök nagy része, csak a balhét keresi, és ebben még egy 12 éves forma kissrác sem akadályozza meg őket..."

"Az elmúlt két fordulóban rengeteg olyan,számomra teljeséggel elfogadhatatlan esemény történt,ami miatt,úgy döntöttem,hogy amíg a jelenlegi biztonsági cég az Üllői úton megtalálható lesz,sem én ,sem pedig családom nem látogatjuk a Ferencváros labdarúgó mérkőzéseit.
    Nem vagyok hajlandó kitenni sem családomat, se saját magamat, rendezői mellény mögé bújó
    bűnözők kénye, kedvének."

"2 hónapja még a nem egészen 1 éves ikreimmel, családostól
    voltam meccsen. most sehogy sem mehetek."

"Ha úgy gondolják, hogy mindez így rendben van, kérem ne
    tegyenek semmit."