• Grenzjager
    A szervezett szurkolói csoprotokat kitiltotta a Ferencváros. (Berki a Zrt elnöke, Rieb az FTC elnöke, valamint Tóth Csaba, as "TCS", "Tócsa", aki a biztonsági alfönők (na pl ő egykor az a hool volt, akiért büntették meg a fradit, randalirozás,), mondván 100 millió ft büntetést fizetett a Fradi az MLSZnek meg az UEFA-nak büntik miatt (- a szám erős túlzás amúgy, gyenge médiafogás), de fontos kiemelni, hogy a Fradinál a biztonsági szolgálatot adó Leo Security (honlapján ott figyel a DVTK link, mivel 30%os tulajdonrésue van a DVTK-ban) alkalmazásban állók, egy jelentős része egykori hool. De majdnem elfelejtettem, hogy Berki egyébként Sallói pityu sógóra. A LeoSec amúgy Kisteleki hathatós segítségének köszönhetően egy csomóhelyre rátette a kezét, asszem csak Újpest, Egerszeg és Debrecen kivétel, a Honvédtól meg most rúgják majd ki őket). Nagyobb gon hogy ezt a hool a bandát, a Leosecet elég nehéz lesz kirakni, mivel nyilván nem az a társaság amely szó nélkül elsunnyog. Nyilván pénzzel is lóg nekik a Fradi, szal még ők zsarolhatják a klubot, h pl perelni akarják a zséjüket,

"A mérkőzéseken elhangzó trágárságok, rasszista felhangok távol tartják a kulturált körülmények között szórakozni, kikapcsolódni kívánó nézőket, családokat, gyermekeket, a rendbontások és felelőtlen szurkolói cselekedetek pedig a jelentős szponzorokat. Ez utóbbi kár is több tíz millió forintot jelent évente a csapat költségvetésében."

Áll a Fradi közleményében, h korrektek legyünk.
    És ezért kitiltják az ultrákat. Ezek f@szok, okés megértem a rigmusok veszélyesek lehetnek, de a Kisteleki b'meg az anyádat, már rég nem ment, mert a szurkoló is találékony, "kisteleki a többit már tudod.."

De emlkészem a Szlovákiázás miatt is volt, hogy egy két domináns fradsita leállította azokat akik elkezdték (-igaz ez a büntetés után volt, de tény, hogy az ultrák között nagyobb a kontroll, mint a mi most megy erre visszatérek.

Nem az ultra balhézik egyébként. balhé? kinek mi jut eszébe, melyik volt az utolsó nagy balhé, vilgágos, Debrecenn ellen az Üllőin. Kérdem én az ultra, odaért volna egyáltalán balhézni?? Kirúgta le Szentes Lázárt?? Egy oldalról befutott kétgyermekes postás, aki bevoltrúgva..

" A Ferencváros-Vecsés labdarúgó mérkőzésre érvényes jegy birtokában sem engedett be Tóth Csaba, biztonsági igazgató, mintegy 200 Fradistát. Tette ezt Rieb György (az FTC elnöke), Berki Krisztián (a zRt. vezetője) és Lapid Lajos (biztonsági főigazgató) tudtával és beleegyezésével.
    Semmiféle írásos indoklást nem adott, mindenkit ránézésre tiltott ki.
    Név szerint megjelölve többeket, köztük két közismert Fradistát: Magyar Balázst, az FSZSZ elnökét, az elnökségi ülések állandó meghívottját és Boros Bánk Leventét az FSZSZ alelnökét, az FTC elnökségének és a zRt. Igazgató Tanácsának korábbi tagját.
    Őket és a többieket is a "rendezvény biztonságára veszélyesnek" minősítette."

Ez az eljárás jogilag erősen kifogásolható..., nincs ügyvéd aki elveszíteni..+érvényes jegy...

De a durva az, hogy ez úgy mükődik, hogy a TCS arcra bemondja (érdekes egy azonosítási módszer, jogilag dettó kifogásolható), h te "mehetsz",vagy "nem mehetsz"... van egy pár ember akiknek pl semmi közük sincs egyik csoporthoz sem, de nem engedték be őket. mintahogy a csoprotok tagait sem, + a szutkolók szövetségének elnökét, sokakat. ÉRVÉNYES JEGGYEL!, na ezzel el is szúrták.

egyébként:

4/2004 (III.31.) Korm. rendelet a sportrendezvények biztonságáról

17. § (1) A sportrendezvény látogatásától való eltiltást a szervező köteles az eltiltott személlyel írásban közölni. Az eltiltás az erről szóló szervezői közlés kézbesítése napjától hatályos.

(2) Az eltiltásról szóló írásbeli közlésben ismertetni kell:

a) az eltiltás alapjául szolgáló cselekményt, annak időpontját és helyszínét;

b) az eltiltás időtartamát;

c) azokat a sportrendezvényeket, illetve sportlétesítményeket, amelyekre kiterjed az eltiltás hatálya."

"Sajnos ismét olyan események vezették be Csapatunk tegnap esti bajnoki mérkőzését, ami mellett nem mehetek el szó nélkül. Mivel olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Klub vezetősége hivatalosan is kitiltotta a Szentélyből két Ultra csoportunkat - Green Monsters, Stormy Scamps - a 7SIDE úgy döntött, hogy elkísérjük barátainkat a beengedő kapuhoz. A bejáratnál a biztonsági szolgálat nagy létszámú brigádja és vagy egy tucat állig felfegyverzett rohamrendőr fogadott minket. A biztonságiak főnöke kedélyesen mosolyogva elmagyarázta, hogy a Fradi leghűségesebb és legfanatikusabb szurkolói nem kívánatos egyének az Üllői úton, mert kockázati tényezőt jelentenek. Szerinte, ha beengedi őket, akkor viselkedésükkel kárt fognak okozni a Klubnak és ő ezt nem engedheti meg. Külön elbeszélgetett a Ferencváros Szurkolók Szövetségének Elnökével és alelnökével és biztosította őket, hogy ők ketten végképp nem látogathatják kedvenc csapatuk mérkőzéseit. Arra a kérdésre, hogy meddig tart ez a kitiltás, azt a választ kaptuk, hogy ameddig a biztonsági főnök úgy látja jónak. Jogállam, 2007. Magyarország. No comment.

Ezután a Székház elé vonultunk, ahol Ultráink a földre terítették le a drapijaikat. Ekkor érkezett a helyszínre Takács és Jakabházy úr elnökségi tagok. Nekem úgy tűnt, hogy fogalmuk sem volt a kitiltásról, felháborodva értesültek az eseményekről. Jakabházy úr azonnal telefonálgatni kezdett, mivel mellette álltam, hallottam a beszélgetést. Szó szerint azt mondta a telefonba, hogy felháborító, hogy ezek a derék Fradista fiúk, akik mindenhova elkísérik a Csapatot, nem mehetnek be a stadionba. Nem tudom, hogy ki volt a vonal másik végén, de az volt a válasz, hogy nincs szükség rájuk…" (7side) - Ferencváros, 2007.

Most egyébként kis tinédzser senkik lettek hirtelen a nagyurak a kapu mögött.. akik utána mattrészegen nekimentek az 1es villamosnak... mert lényeges (hopsz! a "hat általános hipos ferikét" kihagytam), ezek között már nem lesz semmi kontroll, nem is ultrák.. senkik... szóval bravó vezetőség...

Játékosok is segíthetnének...

Innentől kezdve mindenki tudja.

A lényeg, kedden a Paks elleni Magyar Kupa meccsen, TÖBBENT KINT, mint bent!