Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyíti a népet ez a kretén. Dehogy fog a szlovák beszállni hozzánk. Mesének is gyenge. Miért nem az elmúlt fél évben keresgélt befektetõt ez az ingatlancsaló???
Ináncsy meg Pozsonyba ment, hogy megkérdezze az Artmedia Pozsony tulajdonosát, hogy nem kéne neki a Fradi....

bravó, most boritékolom az eredményt...

BALATONLELLE - FERENCVÁROS 0–3 (0–2)
Balatonlelle, 1500 nézõ. V: Balogh (Kiss, Szilvási)
BALATONLELLE: Kálmán (Nagy B.) – Balogh (Szalafai), Kenéz, Graszl, Himics – Ágoston (Huszka), Földes, Varsányi (Baji I.), Bogár (Futács) – Galgóczi (Sontra), Valla (Baji T.)
FERENCVÁROS: Kemenes (Szabó K.) – Takács, Bognár, Tímár (Ferencz), Balog Z. – Szalai (Fitos), Lipcsei (Zsivóczky), Lazics (Brettschneider), Laczkó – Tököli (Barta, Horváth D.), Jovánczai (Csepregi)
G: Szalai (2), Laczkó

Az a baj, hogy itt egyiknek sincs esze. Ezért lehet egy féleszû (Ináncsy) a király a sok eszetlen, bólogatójános között...
A Kökén én is kiaakadtam.....

Szerintem csak megmondta a maglódi h mire szavazzon, nem lehet annyi esze h átlássa.....

Dehogy megy el magától ez a böllér! Ki kell dobni a székházból! A csatlósaival (Bathó Márta, Kökény Bea, Maglódi Lajos, Debreczeni István) együtt! Ináncsy egy gerinctelen, jellemtelen uzsorás! (www.netkacsa.hu)
De most komolyan... ne legyünk naívak.... mert mi Fradisták leszünk a hülyék, ha azt hisszük hogy majd magától elmegy....

meg kell lökni egy kicsit...

Jakabházy László a Juventus rádióban bejelentette: amennyiben Ináncsy Miklós elnök távozik, érkezik egy külföldi befektetõ, aki AZONNAL 800 milliót tesz a futballcsapatba, és külföldi játékosokat is hoz! INÁNCSY MARS KI A FRADI SZÉKHÁZÁBÓL!
"a T-Mobile-nál felhívták Ináncsy figyelmét: 48 órája van, hogy önként lemondjon az FTC Zrt.-ben betöltött vezetõi pozíciójáról.

Ha Ináncsy úgy dönt, hogy mégis marad, akkor a T-Mobile azonnal távozik a Ferencvárostól, és ez valószínûleg lavinát indítana el az amúgy is nagy bajban lévõ Ferencvárosnál.

Viszont ha Ináncsy távozik, akkor az új tulajdonos érkezéséig a T-Mobile vállalja a tûzoltó szerepet.

Például garantálja, hogy minden futballista idõben hozzájut szerzõdésben foglalt juttatásaihoz."

ha meg nem megy magától, ...........egy moldáv az anyját is megöli is 20.000 forintért.... mindenki hozzon magával 100 ft-ot 😊)))))))))

ITT AZ IDÕ ÖNKÉNTESEK!

Eljött az aktivisták ideje! Akár ez is lehetett volna a hír címe. Többen jelezték, hogy szeretnék segíteni munkánkat ilyen-olyan módon, mert egyetértenek velünk, és nem csak azt látják, hogy kizárták a klubunkat és 1899 óta elõször nem szerepelünk az élvonalban, hanem, hogy a vezetõség –már évek óta- szégyent hoz a Ferencváros hírnevére és távozniuk kell, alkalmatlanok!
Mi ezért egy tüntetést szervezünk és hozunk létre az elsõ bajnoki forduló napján, mely a meccs kezdési idõpontja elõtt 180 perccel, azaz 3 órával a labda elrúgása elõtt kezdõdik! Fontos, hogy figyeljétek naponta az oldalunkat, akár többször is, ha lesz változás és az hivatalos, az itt fenn lesz!
MINDENFÉLEKÉPPEN A MECCS NAPJÁN LESZ A TÜNTETÉS, 3 ÓRÁVAL A KEZDÉS ELÕTT!!!
Jelen pillanatban a hivatalos kezdési idõpont: Augusztus 12. (szombat) 17:00! Tehát a tüntetés 14:00-kor kezdõdik!

Az elsõ feladat, amiben minden aktív szurkoló segítségünkre lehet az a plakátragasztás, melyben minden járókelõt értesítünk a tüntetésrõl.
A hír végén ott a link, amirõl letölthetitek a plakátot fekete-fehér verzióban, ezt kell a lehetõ legtöbb helyen, a Föld nevû bolygón elhelyezni, a lehetõ legforgalmasabb helyeken.
Nincs se példányszámkorlát, se idõ, hogy mikor teszitek, NYOMTASSATOK ÉS RAGASSZATOK!

PLAKÁT - letölthetõ verzió (fekete-fehér, A4-es méretben, JPG - 1,7 Mb)

Grini - Stormy Scamps

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Elnézést, jav: BATHÓ MÁRTA. Õ is TAKARODÓ!!!!
Azért az ingatlantolvaj-uzsorás (www.netkacsa.hu) Ináncsy mellett ezt a BATHÓ ERZSÉBET nevû elnökségi tagot is jól hátba kéne vágni egy szívlapáttal, hogy végre magához térjen (az alkoholizmusából).... Nemzeti Sport.
Jó reggelt! Mai Nemzeti Sport és Blikk. EZ AZ INÁNCSY NEM NORMÁLIS! (ÁLLAT)ORVOSI ESET! ELNÖK ÉS ELNÖKSÉG: T A K A R O D Ó !!!!!!!!
banok
Nah végre valami remény...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kezdek reménykedni, más nincs

a szponzorok a T-Mobile vezetésével megbuktatják ezt a ingatlantolvaj TSZelnök 6 cm hosszoságú orrszõrzettel bíró senkit, majd jön egy a szponzorok és a szurkolók valamint a játékosok és az edzõk számára is kompetens vezetõség, akik nem beszédhibásak, nem egykori Tszelnökök, és nem lóg ki 6 cm hosszúságú szörzet az orrukból.... ekkor már szinte nyert ügyünk van. És majd a leendõ vezetõséggel leül normális befektetõ,,,

nb1.hu
Lapinformációk szerint a labdarúgó-szakosztály egyik fõszponzora, a T-Mobile ultimátumot adott dr. Ináncsy Miklós elnöknek. A fõszponzor képviselõje kijelentette: amennyiben Ináncsy negyvennyolc órán belül távozik, úgy továbbra is fenntartja a támogatást, ellenkezõ esetben azonban megvonja azt.

ez jó hír,,,,, le kell mondatnia a többi kreténnek a fõ kretént

Egy akasztófát össze kéne tákolni a nézõtéren, és minden meccsre vinni....

Ha ez igaz, akkor O.K.! De ennek nézzünk már pontosan utána, mert azért ebben nem vagyok 100 %-ig biztos. INÁNCSY TAKARODJ!!!!!!!!!
Üdvözlöm a döntést <#worship>
Mivel a szombat még mindig jobb mint a vasárnap-munkaszüneti nap.
Akár közvetít a televízió, akár nem (ezt fel kell venni videóra! Örök élmény/emlék lesz! csak a szülõk/testvéreim el ne felejtsék elindítani a recordot 😄)
HAJRÁ FRADI!

ui: Mukika, te kb hány órára fogsz kimenni, ha du. 2kor lesz a tüntetés?
Csakmert úgy gondolom Én már amikor megérkezek a Szentélyhez busszal 9:40re, el se ugrok unokatesóimhoz, majd max ott leszek a Székház elõtt egy-két korai Fradistával 😊

mukika
Augusztus 12-én kezdünk - már hivatalos...

mukika
így van.

Figy ezeket a bérleteket úgy hallottam a T-Mobile cég a saját kölcségén gyártatta le, tehát a befolyó pénz összeg arra a számlára megy, amelyhez kizárólag Hermány Csaba és Lipcsei Péter férhet majd hozzá.

Hanem hol? Lipcsei Peti kezében? Ugyan már...

Sajtóközlemény
A szponzoráció folytatásáról egyeztetett a T‑Mobile és a Ferencváros

A T‑Mobile hosszú évek óta a hazai sportélet egyik meghatározó szponzora, szövetségeket, egyéni sportolókat és rangos versenyeket – aktuálisan pl. Öttusa Eb, Úszó Eb, Kajak-Kenu Vb – támogat. A T‑Mobile számos sportágra kiterjedõ együttmûködésének keretében, támogatóként meghatározó szerepet vállalva a csapat életében segíti a Ferencváros labdarúgóit is. Ez a támogatói szerep a folyósított pénzbeli támogatáson túl valós elkötelezettséget, a csapatba vetett hitet is jelenti.

Az elmúlt évek folyamatainak eredményeként, a nemrégiben meghozott döntések nyomán nehéz helyzetbe került labdarúgócsapatot és szurkolóit a T‑Mobile a bajban sem kívánja hirtelen magára hagyni. A kialakult helyzetbõl azonban a csapat, a sportszeretõ közönség és a támogatók által egyaránt elfogadható módon kiutat kell találni. Ezek a kérdések is napirenden voltak azon a csütörtöki találkozón, ahol a T‑Mobile és a Ferencváros vezetõi megkezdték az egyeztetést a szponzoráció folytatásáról, annak feltételeirõl. Mindkét fél szándéka az, hogy a Ferencváros labdarúgó csapata a lehetõ leghamarabb mind sportszakmai, mind gazdasági tekintetben megnyugtató helyzetbe kerüljön. A T‑Mobile az egyeztetésen egyértelmûen megfogalmazta elvárását, hogy a további támogatásért cserébe a Ferencváros dolgozzon ki tervet a jelen helyzetbõl történõ kilábalásra, biztosítsa az átláthatóságot a mûködési és döntési folyamatok tekintetében. A T‑Mobile várja a Ferencváros válaszát és álláspontját, és ennek alapján hozza meg a szponzori szerzõdéssel kapcsolatos döntését.

2006. Augusztus 4. - T-Mobile.hu

A bérlet megvásárlásából befolyó összeg NEM Ináncsyék kezében landol... Tehát mindeni aki tud vegyen bérletet!

Nagyon úgy néz ki, Ináncsy és csatlósai nem hajlandóak önként távozni klubunk élérõl. SENKI NE VEGYEN BÉRLETET ADDIG, AMÍG DR. INÁNCSY MIKLÓS ÁLL A FERENCVÁROS ÉLÉN!!!! NE TÁMOGASSUK A TÚLÉLÉSÜKET!!!!!
mukika
Mégis 12-én játszunk?

Visszakerülhet a tervezett idõpontba csapatunk Jászapáti elleni mérkõzése.
- 100%Fradi -
A találkozóra az erdeti menetrend szerint augusztus 12-én került volna sor, ám a késõbbiekben - a Magyarország-Villareal mérkõzés miatt - egy nappal késõbbra halasztották az összecsapást. Lévén a spanyolok elleni válogatott meccs elmarad, nincs akadálya, hogy mégis szombaton kerüljön sor a bajnokinkra.

A 100%Fradi információi szerint az MLSZ-ben még a mai nap folyamán véglegesítik a találkozó kezdési idõpontját, amely szombat 17 óra lehet. Ez esetben a mérkõzést közvetítené a televízió.

Nem látom, hogy sorban állnának az FTC Zrt-ért a befektetõk... Félre ne érts, nekem pont senkim Rácz, de eddig még senki sem állt elõ azzal, hogy az asztalra dobna egy komolyabb összeget. Lehet, õ sem fog, hiszen ez nem 100 %-os infó, csak kb 70 %-os. Márpedig sürgõsen kellene valami megoldás, mert tök üres a kassza... Ináncsy "rengeteg" szponzort hozott az elmúlt fél év alatt, és a saját vagyonából is "sokat" áldozott klubunkra... SEMMIT!!!!!!!
szanics
Szerintem éppen azt kell látni, hogy ha már megvan a lehetõség arra, hogy a jelenlegi vezetõket elküldjék, akkor nagyon meg kell nézni, hogy kit engednek a szurkolók a csapat környékére.
Bárki veszi most át a hatalmat, azt legitimálni fogja jó pár évre az elõzõ vezetés leváltása. Úgyhogy szerintem most kell igazán megnézni, hogy ki lesz az új tulajdonos.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Egyet látni kell: csapatunk jelen helyzetében nem túl vonzó a befeketõk számára, úgyhogy nagy válogatási lehetõségünk nincs. Egy biztos: Ináncsyéknak el kell kotródniuk minél elõbb!
szanics
És biztos, hogy éppen Rácz Gáborban kéne megbízni? Pár helyen már õ is megfordult hazánkban, és nem emlékszem, hogy bárhol maradandót alkotott volna...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Én nem bízom ebben a külön bankszámlaszámos adakozásban. Összejön max. 2-3 millió, ami csepecske (sem) lesz a tengerben. Egyszer már volt ilyen gyûjtés, akkor 330 ezer Ft jött össze. NEM EZ A MEGOLDÁS! Tiszta kezû, felelõsen gazdálkodó vezetés (a mostani nem ilyen!) és új, TÕKEERÕS tulajdonos lehet csak és kizárólag a megoldás. Adakozásból nem lehet egy profi futballvállalkozást fenntartani. Ez álom. Annak is komolytalan. Állítólag Rácz Gábor hajlandó 800 millióval beszállni, ha Ináncsy és bólogató csatlósai eltakarodnak végre.
A Sport TVn bemondták hogy mûsorukra tûzték a Ferencváros-Jászapáti meccset, tehát szombaton 17órakor kezdõdik a meccs, és valószínûleg elõtte 3 órával (14kor) lesz a tüntetés.

Hivatalos bejelentésrõl még én sem hallottam...

mukika
van már valami hivatalos forrás arról, hogy szombaton játszunk?

Egy csoportba kerültetek városom csapatával =)
kíváncsi leszek rátok, a zte már volt itt, semmi gond nem volt velük ^^

[Jakuza]
Es meg valami, ha azt akarjak a Fradi szimpatizansai elerni, hogy ne fordulhasson megegyszer elo ilyesmi,a FTC labdarugo szakosztalyat le kellene valasztani a tobbi sportszakosztalytol.
Nyugaton mindenhol igy van, nem veletlenul.
Csak igy lehet elerni, hogy nyereseges legyen a mukodes.
Mar pedig ez elengedhetetlen manapsag a sikeresseghez a labdarogueletben.

Itt meg csak diktaturat latok, ahol bandakba verodve a penzsovar gyokerek ellehetetlenitik a legpatinasabb magyar klubot.
Lattuk ezt mar a Furulyasnal, ahol allandoan megvalasztottak azt a genygocot, most meg ilyen helyzetben is ugyanazt akarjak eljatszani.

Mi az, hogy lemondott es a klubelnokseg nem fogadta el a lemondast ?
Es ?????
Ellehet huzni a sunyi p....ba.
Egy egyenes embert nem erdekli ez a dolog, hanem eltunik. Ha elfogadjak, ha nem.
Hiszen a szeretett klubjarol van szo, ami elobbre valo az onos erdekeknel.
(Na persze ez csak az igazi Fradit szereto emberekre igaz)
Tehat itt is leszerepelt ez a szanalom. Embersegbol is es klubszeretetbol is megbukott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mukika
a külön számlaszámot már csinálják. 😉

de a bérlet pénz sem a vezetõség markába csöppen, hanem a tmobil zsebébe megy a pénz. de most ki tudja marad-e a tmobil vagy sem. :C szóval amíg nincs számlaszám tudod támogatni akár a csapatot 9000 forinttal... (ez a legdrágább bérlet idén)

ui: a vezetõségnek arra sem volt pénze, hogy a bérleteket megcsináltassa, ezért csinálta meg a tmobil, és ezért megy hozzájuk a pénz. és õk nagyon nem nyúlnák le a pénzt.

remélem Ináncsy elmegy a búsba. és vele együtt a sok pénzéhes tetû is elmegy.

Teljes mértékben igazad van!
A számlaszámmal már elég erõsen foglalkozik az FSZSZ, tehát napokon belül meglehet az eredménye 😊

[Jakuza]
Mar most is takarodhatnanak.
Egy volt TSZ elnok mit keres az FTC elen amugy is.
Az FTC mindig is a szembenallas csapata volt.Erre egy volt TSz elnok lett a vezeto ?
Es takarodhatna veluk egyutt, a Kisteleki, akinek koszonheto a kizaras es a puszipajtasa a Meszoly, akinek most koszonheto lett, hogy a Vasas a fiacskajaval indulhat az NBI-ben.

UI:
Kellene egy kulon szamlaszam, ahova a Fradiszurkolok elkuldhetnenek barmilyen osszeget, amivel hozzajarulhatnanak a klub nehez helyzetebol valo kimentesere.
Nem veletlenul irtam kulon szamlaszamot, mert ezt nem tudnak az ilyen volt TSZ elnokok lenyulni.
En a magam neveben tobb ezer forintot is hajlando vagyok aldozni, annak ellenere, hogy nem vagyok anyagilag eleresztve.
Csak tegye ugyanezt rajtam kivul meg 10000 ember, mar az is lehet akar tobb tizmillio forint.
Aztan az ev vegen atadni nekik egy szurkoloi osszejovetel alkalmabol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sport2 😮
Húúúúú.....
17kor kezdõdik a meccs, akkor a tüntetés 3 órával elõtte... Szal délután 2 kor 😛

Hétfõig 😮
Akkor VEZETÕSÉG TAKARODJ!...

Mai Nemzeti Sport és Sport plusz hetilap: cikkek Ináncsyról és a csatlósaiból álló elnökségrõl. Azt nyilatkozta korábban többször is Ináncsy karajkirály, hogy nem tudta, milyen helyzetben volt a Fradi, amikor átvette. A Sport pluszban ott a tételes átadási-átvételi jegyzõkönyv, rajta Furulyás és Ináncsy aláírásával... Tehát HAZUDOTT! Még valami: amikor átvette az FTC Labdarúgó Zrt. vezetését Ináncsy, akkor 371 millió Ft. volt az adósság. Most 480 millió Ft! Ináncsy fél év alatt 110 millió Ft.-tal növelte az adósságot! A T-Mobil ultimátumot adott Ináncsynak: ha hétfõig nem mond le, a T-Mobil azonnal kivonul az FTC Labdarúgó Zrt-bõl! (Magyar Hírlap) INÁNCSY TAKARODJ!!!!! ELNÖKSÉG TAKARODJ!!!! CsakaFradi!!!!
Subw00fer
nem a sport2-n hanem a üllõi úton!
legalábbis én kimegyek...
remélem sokan leszünk
Hajrá FRADI! Ináncsy léc!

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Augusztus 12. -én (szombaton) 16:45-tõl a Sport2-n Ferencváros - Jászapáti

Oncsi
Lehet elszámoltam magamat,de www.ftc.hu-n 9nap van még vissza(8nap 21ora amikor néztem).szalakárhogyis számoltam nekem a szombati nap jön ki !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Én már nem is tudom hogy szánjam-e hogy ekkora hülye ez az ember, vagy pedig szídjam... Inkább maradok a szánalomnál, és a szídást meghagyom köv hétvégére 😊
De tény, hogy Náncsy nénje és ALBERT FLÓRIÁN között csillagászati különbségek vannak már csak az emberi tulajdonságaikban! A többiben nem is érdemes hasonlítgatni, közel nincsenek egy súlycsoportban semmiben sem...

HAJRÁ FRADI! MEGTISZTULÁST! VEZETÕSÉG TAKARODJ!

djemba-djemba
Mit képzel ez a gerinctelen gennyláda magáról...

Lõné már le vki ezt a barmot, a furulyással együtt!!!!<#violent>

Takarodjatok már a qrva anyátokba!<#falbav>

erre már szavakaz sem lehet találni...

egyáltalán hogy meri szájára venni ez a szar az "ALBERT" nevet... ?:??????

Ez a sáros faszi (Ináncsy) támadni merészel még??? NYOLC jogerõs bírósági ítélet mondta ki, hogy azt a 200 milliós villát, amiben lakik, egy 25 milliós uzsorakölcsönt leplezõ, színlelt, fiktív adásvételi szerzõdéssel kaparintott meg - törvényellenesen! Egy családot kiforgatott a vagyonából, földönfutóvá tett! Milyen "ember" ez az Ináncsy??? Nézzétek meg a www.netkacsa.hu portálon róla megjelent cikkeket! És terjesszétek! (Ináncsy akta I-II-III. rész)
INÁNCSY TAKARODÓ!!!!!!!!!
Ezaz Flóri bácsi, nem szabad hallgatnunk! Hangot kell adnunk az igazunknak!