• Grenzjager
    Semmi bajom vele az tény, de hogy ki lóg a kapa szájából az tuti, de őszinte és ami a szívén a száján, úgy nyersen, lásd pl ahogy Leandróval beszélt.szóval kazinczy díjra ne is terjesszük fel, a foci pedig nem erről szól mondhatni, akkor jó edző.

..csak tényleg rohadtul vad-paraszt...

de ha jól tudom Pinyőnek is sok pénzzel lóg a Fradi és ő nem perelt mint a hrutka... ami +1 pont akárhogy is nézzük.

Repked itt Csank neve is (őt azért kezdték ki szurkolók mert egy vidéki kupameccs után már nem tudom hol a félig telt csapatbuszra egy felkérezkedő szurkolót sem vettek fel (csak páran voltak asszem), és vmi kis település volt, este 9, se busz, se vonat, ilyenkor régebben szokás volt hogy egy pár drukker (pl akik pékek voltak) h segített rajtuk a csapat ha már elkísérték a csapatot, bondhatni jó meetingek voltak ezek, de Csanknak én jobban örülnék, bár szerintem kicsi rá az esély. Csank nem lehet nagyon oda Miskolcért, ha csak a váci vagy főleg az egri légkörből indulok ki, szal ki tudja.

De Csank egyet tud, rohadtul tud, amit nála senki sem tud jobban Magyarországon, akárhány éves focistákat megtanítani szögletet, szabadrúgást és tizeneegyset rúgni. Mondhatni ezért van hogy elivleg képes mindenhol várat gyúrni, kis csapatokkal jó eredményt elérni.

Nyilasi pedig hót'ziher hogy nem lesz, (vicces talán majd akkor lenne, ha BL-be jutottunk, de én szerintem akkor meg már maradjon az aki elvitte oda a csapatot.)

szóval nálam a sorrend :)

Csank
    Kuntics
    Pintér