Gabe18#10866
Ideje volt? Miért lett volna ideje?
A tartozást nyugodtan hagyhatjuk,mert vagy rendet rakunk és kizárunk mindenkit aki ezért vagy azért nem felel meg (nem tudom 5 csapat maradna?),vagy nem rakunk ki csak egyet külön.Ez ilyen tipikus magyar focis megoldás volt,hogy aztán kinek a nyomására,kinek az érdekében (Mészöly család) az már megint más kérdés.Ezerszer lerágott,sohasem kiderülő kérdés.
De ez már elmúlt.
Ez a tavasz viszont botrány volt.Hogy itt már megint ki miért játszott ugy ahogy,ez asszem szintén titok lesz örökre.Mert ez a csapat ha NB1-es akkor nem a kiesés ellen küzd az első osztályban az is biztos.És még összel nagyjából úgyis ment minden ahogy kellett,ha nem is lett túl nagy különbség,de ki gondolta volna,hogy nem hogy a feljutás marad el ,de ilyen kiábránditó,lélektelen,helyenként minősithetelen játékot fognak produkálni.
Most a Kuntics viszi a balhét,hogy Ő magára vállalja.Hát vicc.Bár szerintem nem volt jó döntés Őt kinevezni,mert egy sokkal "agresszivebb" ember kellett volna akkor amikor váltottunk.Egy olyan aki leordibálja 1-2 ember fejét mikor csak lézeng a pályán.Nem csodálkoznék hogy a Kuntics csak arra kellet hogy számolva a beégés lehetőségével,valaki vigye a balhát valóban...
De hát egy Budafokot edző nélkül is 3 gólal ütni kellett volna minimum...Erre olyan gólokat lőnek hogy kabaréba illik.
Most aztán lehet várni valaki helyén felnyomnak-e,vagy itt rohadunk meg.Hogy meddig?Hát mostmár a franc tudja... Ha ezzel a (papiron) erős csapattal nem ment,akkor kivel fog?Most hogy valószinű a nagy része szétszéled,nem tudom még egy újab év NB2-re kit lehet rávenni.Na nem mintha némelyikért kár lenne,ha megy...
Most minden adott volt hogy egyből visszamenjünk,félek jövőre már a 2. hely is távol lesz...