Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert teljesen titkos.. szerinted miért? 😊

football without ultras is nothing

amúgy nem értem, hogy mi az a konkért dolog amiben nem felel meg a Fradi egy NBI-es induláshoz, de megfelel egy NBII-es induláshoz..........

"Az elnök azt sem titkolta, ha nem kapnák meg a licencet, akkor a futballcsapat megszûnne, mert a végrehajtók felszámolnák a csapatot."

(INDEX.hu)

gabber_saviola
A másodosztályban indulunk

Története során elõször a másodosztályban indul a Ferencváros.
- 100%Fradi - Az MLSZ licencekrõl döntõ bizottsága azt követõen, hogy május után folyamatosan súlyosan jogsértõ döntéseket hozott, nem adta meg az élvonalban való indulás jogát a Ferencvárosnak, így futballcsapatunk a 2006/07-es szezonban a másodosztályban szerepel.

Az ismeretlen összetételû testület többségi szavazattal döntött úgy, hogy a Vác az elsõ-, míg a Ferencváros a másodosztályban indulhat a következõ idényben.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
bazz márcsak arra vagyok kiváncsi, hogy kik maradnak (játékosok)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és az mlsz.hu ??????

"nincs kapcsolat az adatbazissal"

BRAVÓ
mit Rákosi idején, elzárni minden információt...........

Balog Zoltán, a Fradi válogatott védõje a távirati irodának így fogalmazott:

„Szégyen, gyalázat, ami történt. Azt gondolom, nem nekünk, játékosoknak kell szégyenkeznünk, mi a pályán nyújtott teljesítményünkkel bebizonyítottuk, hogy ott a helyünk az elsõ osztályban. Mindenki számoljon el a lelkiismeretével, aki idáig juttatta a klubot!"

Amúgy kik voltak a tagjai ennek a "legújabb" liszence bizottságnak???????
ezt miért nem tudja leírni egy média sem.................

valakinek egy egy "szaros" fociklub az élete! mentalita ultras!

ezek???

Kisteleki??? mészöly??? mint a sicccccccccccccccc

gabber_saviola
viszlát

abban már biztos vagyok, hogy ezt nem mernék megtenni a csapattal
Muhahahahaha. Szidhatod a muterom. Ha neked igy jobb. De ki sziv nagyobbat?
Mehetsz majd simagorongyosre meccset nezni. Ha egyaltalan megall ott a busz. 😛

Amugy nyugivan. Visszasirjatok magatokat nemsokara. Ahogy a fraditol szokas. Ha nem ugy van valami ahogy akarjak akkor jon a rinya.

de kérdezzétek a Tepszicset!!
06-30-637-1679 (bár ez Fradis szám, de az övé)

A Vasas jogán meg nem indulhat a Fradi, mert a Vasas a saját jogán "marad" bent az NB I-ben, mint a legjobb ki(nem)esõ

az NBII nevezési határideje már lejárt (asszem múlt7 pénteken)

#7725 <- ezt nézd...
durva volt, de õ a kulturálatlanabb -.-
és viseld el az összes szitkot !!! TE JÖTTÉL IDE POFÁZNI!!!

Hm... csak hogy Te is felfogd...

Vannak olyan (elvont) fogalmak, mint például a "haza", vagy akár egy-egy focicsapat, amikhez igenis kötõdhet érzelmileg az ember.

Te meg ne gyere ide szomorú embereket cseszegetni - asszem hogy még anyázással együtt is Te voltál a bunkóbb -.-
és mi van a Váccal?
beszélgettem anno személyesen is Vasas drukkerekkel, és õk is azt mondták, h kiestek a pályán nyújtottak miatt, akkor nb2be induljanak és kész.
mellesleg volt vmi olyanról is szó, h most ha kizárják a Fradit nb1bõl akkor nb2be meg azért nem indulhat, mert oda meg nem is nevezett.. errõl mi hír?
akkor most a Vasas fog indulni a Fradi jogán?

gabber_saviola
jólvan nyugimár, viszlát
nem veszed észre hogy flémet szítasz?

Tényleg azért durva volt Takitól 😛

hát ha ilyen tirpáknak nevelt, akkor vele is gond van....

Tirpak. Salalalala. Azt se tudod mi az teeee. Egyre jobb ez a topic 😄

Egy szaros fociklub bazmeg... Anyadrol mondtam valamit? Nem akkor meg ne szidd az enyem.

Sötét van nem látok...hol vagytok ti tirpákok!!!!!!!!4

KUSS LEGYEN TIRPÁK!!

Elvezem a kis sirankozasotokat. Szanalmasak vagytok 😉

Te faszparaszt... Idejössz gecizni, és neked áll feljebb?

Meghalna valaki, akit szeretsz, és odamennének röhögni rajtad, hogy "háh, mekkora geci volt", örülnél neki?

Takarodjál!
Oncsi
Az MLSZ licencekrõl döntõ bizottságának május után hozott jogsétõ döntései miatt a Ferencváros a Bírósághoz és az Európai Labdarúgó-szövetséghez fordul.
- Az FTC nem ért egyet a bizottság által hozott döntéssel - mondta a 100%Fradinak dr. Petró László, a klub ügyvédje. - Az MLSZ illetékes bizottsága májusban másodfokú(!) ítéletében adta meg a Ferencvárosnak az élvonalban való induláshoz szükséges licencet, majd hozott súlyosan jogsértõ döntéseket. Mindezek miatt a Ferencváros a Bírósághoz, és az UEFA-hoz fordul

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mi a tosznak kell ide irogatnod ??
nagy legény vagy....

mit érdemelt meg???

lett volna anyád magzatvizében cápa.............

Ez beszarás......

a jó k...............

NB II nem lehet, mert lejárt a nevezési határidõ..... !!!!! EZ KOMOLY!!!!

amúgy egy NBII-es Fradinak nem egy mocskos komcsi lenne az elnöke??
amúgy egy NBII-es Fradinak nincs 1MD ft tartozása??
amúgy egy NBII-es Fradi kell a befektetõnek? (amúgy szerintem nincs is befektetõ, a HI Gruppo csak közvetít)

de most az MLSZ-rõl, kizárták a FRadit....

de ez most végleges ?? szerintem nem......

NEM

NEM

SOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oncsi
Ennek ellenére nem értek egyet az ítélettel, és azzal sem hogy ezzel leszünk esetleg NB1-esek Ahogy a jelenlegi Vasas-szurkolók 90%-a is vallja, NB2-bõl szeretnénk felkerülni saját erõbõl! Aki ezt kamu dumának tartja, megnézheti az összes Vasas-jellegû (fél)hivatalos fórumokat!

Nah ez már tényleg.........

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Szerencsed hogy nem allsz elottem hogy a fogaid szamolnad. Ennyi a fradi ocsisajt. Ennyi. Mint amit te most leadtal. Kar hogy nem a tanya 2-be raktak vissza.

Kaplan
Kész, én itt teljesen elszomorodtam. Lazio, Fiorentina Serie A... Milan BL. Juve Serie B; Fradi NB2... Mostmár én is kezdek idegbeteg lenni.. S szerintem ez mind a Vasas kis akciója volt. Hol jutottak volna fel.. Sehol. Itt megvolt a lehetõség. Egy dolgot nem értek. Konkrét okokat leközöltek már amiért minket kizártak?

Ennyit a fociról! Gratulálok, néhány év alatt mindent a pénz hajt már... Hihetetlenül rossz irányba halad ez a sport.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a jó kurva anyád, azt
hát amikor csak tudok, megyek... de most elhatároztam, hogy járni fogok rendesen, szal nem lesz para^^
a.carkey
A Fiorentinát és a Laziot meg visszavették a Serie A -ba ...

A medve nem játék.

Ideje volt. Megerdemelte a zold tarsasag. Kicsit leszallhatnak a magas lorol.

gabber_saviola
aztán nincs semmi kifogás, mint tavaly

Ha NB2-ben folytatjátok akkor a nyugati csoportba kerültök elvileg. Nem?

Láma!
bazzeg😞(((((((((((((((((((((((

na fexem is....

a.carkey
Ez a Kisteleki gyerek reménytelen.

107 év után kitenni a Fradit!?

Azt hiszem saját maga alatt vágja a fát. Hamarosan gondolom jön a rendõri védelem, meg egyebek, ahogy ilyenkor lenni szokott ...

A medve nem játék.

Hát ha én jól értettem az Ináncsy-t a napkeltében akkor az NB2 is csak egy álom igy már.
Megvan ugye az adósság,ezt a hülye pályázatot NB1-es csapatra irták ki,tehát lehet kezedni elõrõl,mert mi már NB2-esek vagyunk.
A T-com adott kb 200 milliót,az is ugrik mert szintén NB1-re szerzödtek,tehát gyakorlatilag valóban igy már egy fillér sincs...
Ismétlem,ha jól értettem a helyzetet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem indulhat a fradesz.

egypszichonauta
<#idiota> bocsi fiúk<#circling>

Láma!
na ezt szeretem hallani

Láma!
még szép hogy megyünk!!!
mindent a csapatért!

taki meg...

mindenképp:| szükségben számíthat rám a csapat:|
gabber_saviola
Horisz NB2-es meccsre megyünk jövõre, oda már Taki is kijön

ez is miatta van 😛

Láma!
köv bajnokság: Ftc- Felcsút: 12-0, -Nyíregyháza: 10-0, stb... lesz értelme...

torrente
Én Kispest szurkoló vagyok, de egyszerûen be kell látni, hogy oly mindegy, hogy ezek a nagymúltú cspatokkal vagy nélkülük játsszák a bajnokságot. Nincs focista, nincs pénz, nincs szórakoztatás. Felõlem a Honvédot visszabaszhatják megye2-be is, engem már úgysem érdekel a magyar foci egy jó ideje.