Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
(INDEX.hu)
Története során elõször a másodosztályban indul a Ferencváros.
- 100%Fradi - Az MLSZ licencekrõl döntõ bizottsága azt követõen, hogy május után folyamatosan súlyosan jogsértõ döntéseket hozott, nem adta meg az élvonalban való indulás jogát a Ferencvárosnak, így futballcsapatunk a 2006/07-es szezonban a másodosztályban szerepel.
Az ismeretlen összetételû testület többségi szavazattal döntött úgy, hogy a Vác az elsõ-, míg a Ferencváros a másodosztályban indulhat a következõ idényben.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"nincs kapcsolat az adatbazissal"
BRAVÓ
mit Rákosi idején, elzárni minden információt...........
„Szégyen, gyalázat, ami történt. Azt gondolom, nem nekünk, játékosoknak kell szégyenkeznünk, mi a pályán nyújtott teljesítményünkkel bebizonyítottuk, hogy ott a helyünk az elsõ osztályban. Mindenki számoljon el a lelkiismeretével, aki idáig juttatta a klubot!"
ezt miért nem tudja leírni egy média sem.................
Kisteleki??? mészöly??? mint a sicccccccccccccccc
Mehetsz majd simagorongyosre meccset nezni. Ha egyaltalan megall ott a busz. 😛
Amugy nyugivan. Visszasirjatok magatokat nemsokara. Ahogy a fraditol szokas. Ha nem ugy van valami ahogy akarjak akkor jon a rinya.
06-30-637-1679 (bár ez Fradis szám, de az övé)
durva volt, de õ a kulturálatlanabb -.-
Vannak olyan (elvont) fogalmak, mint például a "haza", vagy akár egy-egy focicsapat, amikhez igenis kötõdhet érzelmileg az ember.
Te meg ne gyere ide szomorú embereket cseszegetni - asszem hogy még anyázással együtt is Te voltál a bunkóbb -.-
beszélgettem anno személyesen is Vasas drukkerekkel, és õk is azt mondták, h kiestek a pályán nyújtottak miatt, akkor nb2be induljanak és kész.
mellesleg volt vmi olyanról is szó, h most ha kizárják a Fradit nb1bõl akkor nb2be meg azért nem indulhat, mert oda meg nem is nevezett.. errõl mi hír?
akkor most a Vasas fog indulni a Fradi jogán?
nem veszed észre hogy flémet szítasz?
Tényleg azért durva volt Takitól 😛
KUSS LEGYEN TIRPÁK!!
Meghalna valaki, akit szeretsz, és odamennének röhögni rajtad, hogy "háh, mekkora geci volt", örülnél neki?
Takarodjál!
- Az FTC nem ért egyet a bizottság által hozott döntéssel - mondta a 100%Fradinak dr. Petró László, a klub ügyvédje. - Az MLSZ illetékes bizottsága májusban másodfokú(!) ítéletében adta meg a Ferencvárosnak az élvonalban való induláshoz szükséges licencet, majd hozott súlyosan jogsértõ döntéseket. Mindezek miatt a Ferencváros a Bírósághoz, és az UEFA-hoz fordul
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nagy legény vagy....
mit érdemelt meg???
lett volna anyád magzatvizében cápa.............
a jó k...............
NB II nem lehet, mert lejárt a nevezési határidõ..... !!!!! EZ KOMOLY!!!!
amúgy egy NBII-es Fradinak nem egy mocskos komcsi lenne az elnöke??
amúgy egy NBII-es Fradinak nincs 1MD ft tartozása??
amúgy egy NBII-es Fradi kell a befektetõnek? (amúgy szerintem nincs is befektetõ, a HI Gruppo csak közvetít)
de most az MLSZ-rõl, kizárták a FRadit....
de ez most végleges ?? szerintem nem......
NEM
NEM
SOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nah ez már tényleg.........
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Ennyit a fociról! Gratulálok, néhány év alatt mindent a pénz hajt már... Hihetetlenül rossz irányba halad ez a sport.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
107 év után kitenni a Fradit!?
Azt hiszem saját maga alatt vágja a fát. Hamarosan gondolom jön a rendõri védelem, meg egyebek, ahogy ilyenkor lenni szokott ...
A medve nem játék.
Megvan ugye az adósság,ezt a hülye pályázatot NB1-es csapatra irták ki,tehát lehet kezedni elõrõl,mert mi már NB2-esek vagyunk.
A T-com adott kb 200 milliót,az is ugrik mert szintén NB1-re szerzödtek,tehát gyakorlatilag valóban igy már egy fillér sincs...
Ismétlem,ha jól értettem a helyzetet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez is miatta van 😛