\"\"
  • Shiver
    Nah újra itt vagyok.
    Hagy kezdjem avval, hogy majati - LAMAKING - mindenáron keresi a balhét.
    Az első megjegyzésem a 861-es hozzászólásra vonatkozik: A képen nem én vagyok, hanem Majati apja (illetve valamelyik állítólagos apja, úgy hivják Vazul, egy nagy kövér láma, de hát ez kiderül a képről, csak össze kell hasonlítani a 856-os szólásnál lévő linkkel. Szembetűnő a hasonlóság, apja fia - mert szerintem ez a hamburgerzabáló az igazi apja ).
    A második hozzászólásom a "FOSHiver"-hez kapcsolódik: Ez, mint már megszokhattátok Majati ovodás játékaihoz tartozik. Majati egy infantilis megabuherköcsög.
    A harmadik hozzászólásom a 864-hez tartozik: Az oldal, amit linkelni lehet egy vicces link. Arról szól hogy megadjuk a nevet amit beír a kipontozott részre és ezt egy oldalra linkeli. Másképp: Nem vagyok buzi, mint egyesek, lásd Majati, aki nem meri magának bevallani, hogy buher, és ezért másokon próbálja saját betegségét -egyik betegségét, mert sok van- tükröztetni.

Hát röviden ennyit erről a Majati nevezetű, középpontba vágyó, magát embernek mondó kis pondróról.

Nem beszélve arról, hogy ő kérkedik azzal hogy utánozom - bagoly mondja verébnek- amikor én elkezdek fotókat mutogatni róla, akkor gyorsan ő is elkezdi ezt. Hát nem szánalmas? DE.

És utoljára még itt van Majati "lakása".