66770
\"\"
  • Majati
    Legyen ez a klan emilcime. :D
    Kar hogy nincs [email protected]. De majd csinalok. :D
  • Majati
    Majd icukan elkuldom a jelszot. Shotgunblues (c)(r)(tm) Jockey. :D
  • Majati
    Nesze vazzeg itt van emilcim: [email protected] :D
    (tenyleg megcsinaltam:)
  • Majati
    AGG: majd akkor oruljel ha kiraly -3/21-et tudsz. Addig lama maradsz.

Chris: Nalunk nincs lepcsohaz, 'szal nem tudtam menni, de ha megirod a cimet jovok.
    Shiver az ropi, te meg modell vagy, nincs mitol felnem (jol megtermett haverjaid ducibolt modellek?:).
    Amugy is ez a "hozom a haverokat" duma nagyon weak. :D

Rincewind: Nezzed meg Korongvilag Nagykonyvtaraban. Ha nem leszel okosabb, akkor majd delutan irok ide valami helpet.

Shiver: Kussolsz mi? Becsirkultal petalama?
  • Chris
    Rincewind, jó körökhöz fordultál akkor ha mágustanonc vagy... Ugyanis én vagyok a főmágus! huhahahahaaa
    Nagyarcpuwer!

Kryn the drow archmage
  • Chris
    Majati, a Shiverrel közösen szerveztünk neked egy kis... "bulit". Este 11 környékén gyere le a lépcsőházba, szeretnénk veled "beszélni" kicsikét.
    Hozom néhány jól megtermett haveromat is, hogy a buli zavartalanul a tetőfokára hághasson

A buli jelszava a "kockafejből-lapfej" lesz!
  • Majati
    Jaes, szeretunk Coine, csak most kussoljal es vagy flameljel mert szijjelbaszom a szadat szaros szmajlival.
  • Majati
    FLAME OFF

Hicks te szoktal nyomulni Goldba?? Mert akkor mar lehet, hogy lattam a kocka fejed. :D
    Reszlet a cshq trabis forumabol:
    "anno vmikor nem mászkáltatok a GoldCrown környékén ezzel a csodajárgánnyal? :)"

FLAME ON

Modellfiju, te meg mennyel a catwalkra es nebeszeljel hulyesegeket. 2-2 muhahahahahah.
    Majd mingya megkapod a magadet, csak most nincs idom.
    szmajliszmajli
  • Chris
    Most Shiver és Majati párbaját figyeljük teljes ámulattal..
    És igen, igen. Jól szólt a versenybíróság elnöke, 2-2 az állás.
    Tessék még többet kihozni magatokból fiúk!
    Nem lehet döntetlen!
  • Chris
    Coine, kit érdekel itt a CS, megmondanád??? :)
    Itt most komoly láng van kialakulóban
  • Coine
    CSáásztok CS fanok, asszem én is függő leszek :)))
    Ugyan 56k-s belső modemem van, de élvezhető a neten a CS és ez nagy előny ám !!!
    CS rulazzzz

• Jockey
    ammenn :D
  • Majati
    Na nehogyma felszivjad itten magadat. Csak mar unom a shierlamat, meg mondjuk azt is, hogy kicsit pang a forum. MEG TOBB FLAMET SZARSZAJUAK! Budosszmajli.
  • Jockey
    ehhh, probálom itt a józan mérleget tartatni, hogy senki ne szevedjen csorbát, és erre én is kapom..
    akkor maradok hű hívetek, és maradok spec módba..
    Veszekedésnemtommiekrulez?! :)
    god is a Dj
  • Majati
    Te meg Jock vazzeg monnya le. Mi az hogy 2-2?
    talan 4-0.
    Olvassa a sorok kozott, mert neked is kepeket fogok kuldeni (vagy szamokat, azt biztos tudod ertelmezni:).
    AZ ELNOK MONNYON LE! Zsirosszmajli...
  • Majati
    Nah bazz, nem birtad tovabb terracsotany, kiborultal. Szaros lelkivilagodat meg behanyod ide kozosbe. Magyarazod itt a bizonyitvanyod, meg lokod a harmar dumat, de semmi. Keves vagy mint STOP tablan a szofordulat.
    Raadasul meg petalama vagy a linkeleshez is. Negyedikre azert sikerult.
    Komolyan mondom, ha elmennel (helyvaltoztatas) azt hinnem tobben lennenk, annyira senki vagy.
    Szarosszmajliazarcodba.
  • Shiver
    nah rájöttem a megoldásra. itt a link
    most már tuti müxeni fog :D
    Majati "lakása"
  • Shiver
    JA
  • Shiver
    na itt a link , 2x is kihagytam ugyanazt a karakter. :D

Majati lakása.

Nah itt van.
  • Shiver
    Majati lakásához a linkelés nem tom mért nem történt meg. Igy hát itt van a link mégegszer.
    Majati lakása.

Remélem most sikerül :D
  • Shiver
    Nah újra itt vagyok.
    Hagy kezdjem avval, hogy majati - LAMAKING - mindenáron keresi a balhét.
    Az első megjegyzésem a 861-es hozzászólásra vonatkozik: A képen nem én vagyok, hanem Majati apja (illetve valamelyik állítólagos apja, úgy hivják Vazul, egy nagy kövér láma, de hát ez kiderül a képről, csak össze kell hasonlítani a 856-os szólásnál lévő linkkel. Szembetűnő a hasonlóság, apja fia - mert szerintem ez a hamburgerzabáló az igazi apja ).
    A második hozzászólásom a "FOSHiver"-hez kapcsolódik: Ez, mint már megszokhattátok Majati ovodás játékaihoz tartozik. Majati egy infantilis megabuherköcsög.
    A harmadik hozzászólásom a 864-hez tartozik: Az oldal, amit linkelni lehet egy vicces link. Arról szól hogy megadjuk a nevet amit beír a kipontozott részre és ezt egy oldalra linkeli. Másképp: Nem vagyok buzi, mint egyesek, lásd Majati, aki nem meri magának bevallani, hogy buher, és ezért másokon próbálja saját betegségét -egyik betegségét, mert sok van- tükröztetni.

Hát röviden ennyit erről a Majati nevezetű, középpontba vágyó, magát embernek mondó kis pondróról.

Nem beszélve arról, hogy ő kérkedik azzal hogy utánozom - bagoly mondja verébnek- amikor én elkezdek fotókat mutogatni róla, akkor gyorsan ő is elkezdi ezt. Hát nem szánalmas? DE.

És utoljára még itt van Majati "lakása".
  • Majati
    Nah voltunk traktoros lanpartyn, jo volt, szep volt meg minden.
    Kicsit keves volt az aszfalt (remegtem is rendesen), de a KIA-sok teljesen humanoid jellegu lenyek, 'szal jot henteltunk.
    Legjobbak Dante idegbetegsegei voltak, na meg Shiverlama benazasai.
    Errol jut eszembe: ha eddig nem tudtatok volna shiver.isgay.com.
  • Majati
    spacetmegnemirokleszijjatoklemind.
    szarszmajli
  • Majati
    Megyunk ma lanolni valahova a videkiekhez. Egyszer majd lesz a FOSHivernel is valami osszejovetel, kedvcsinalonak ideszurok nektek egy kepet.
    Bar aze' majd ketszer is meggondolom, hogy elmegyek-e (helyvaltoztatas) ehhez a csirahoz.

Multkorilana FOSHivernel.
  • Majati
    Shiver a petalama, mielott meg leadott volna par kilot.
    (azota megrondabb)

Smajligecik
  • Majati
    Szerencsetlen dzsihados sraccal meg nem tudom mi bajod van. Meg mindig jobb mint te.
    "hanem oda linkelek, mert nem akarom rondítani a supergamez oldalát a képeddel"
    Aha, nem inkab akkora megoverterralamaoverkingcsotany vagy, hogy nem megy az a kep beszuras? Smajlineked.
  • Majati
    Na figyeljel buzinyul! En ilyen alavalo tevekenyseget nem vegzek, 'szal a droidok neztek neked szaros vizsgaeredmenyt.
    Kovetekezo mondatod alapjan pedig nem tudom eldonteni, hogy az olvasashoz is hulye vagy, vagy csak siman nem latod szemeddel a monitort. Majd jelezzed, hogy melyik mert ha csak analfabeta vagy akkor legkozelebb kepeket kuldok.
    Terracsotany dumamat is batran koppintsad, hiszen valami ujhoz keves vagy. Nincsenszmileyleszophattok vazzeg.
  • Shiver
    MAJATI KÉPE
  • Shiver
    Na vazzeg Majati, mocskul nem érdekel, hogy megnézted a vizsgaeredményeimet. Viszont azért örülök ennek, mert fárasztottad magad és ziháltál :D meg minden. Há Há Hááá Muhahaha. És különben is Majati az internetet nem lehet megnézni :DDDDD Muhahaha.
    Ésnálamannyiasmileyhogycsaknaésnemálloklevele te TERRACSÓTÁNY TE TE ... :D.
    Sajnos téged nem lehet leírni szavakkal, inkább küldök egy képet rólad, hogy az ide látogatók megismerjenek és és és elszőrnyűlködjenek. Muhahaha. Sőt nem is küldök, hanem oda linkelek, mert nem akarom rondítani a supergamez oldalát a képeddel. :D MAJATI KÉPE
  • Majati
    Szaros vizsgaeredmenyeid meg nincsenek meg kint mert idoerzeked kb. annyi mint nyelverzeked.
    Pedig egyedi nyakkendos arcodert meg az internetet is "megneztem"
    (csak a kedvedert, mert hiaba is magyaraztam, hogy egy elvont fogalmat nem lehet megnezni).
    Remelem megbux. Nincsenszmajliazertsemdogoljelmeg.
  • Majati
    Muhaha. Ennyit tudsz shivercica? Hat milyen FLAME ez?
    Az ilyen dumakkal ("kedves tarsaim, bocs") meg huzzal a halalba verlamaoverkingcsotany. Szmajlipuwersincsenmar vazzeg.
  • Shiver
    Ne kedves jelenlévő társaim: E szöveg alatt látható az a szöveg, melyet egy kisebbségi komplexusba szenvedő és mellé torkusz-mediamusz-finibusz-káromkodákusz kórral sújtott alany írt, nevezzük nevén a(z) (agy)károsultat: MAJATI. Igen, ő az, kinek gondozása orvosi kezekben van. Jelenleg 3 ápoló(nem nő, hanem férfi) van kirendelve mellé, hogy biztonságunkat garantálják. Sajnos a mai világban, már nem elég a szoba fogsága és pár kötél. Eme gyermek, rátalált arra az útra, melyen keresztül szinte jobban károsítja társadalmunk tagjait. Igen, jól mondjátok, az interneten keresztül terjed, mint egy vírus. Egy fajta módon védekezhetünk ellene, hogy nem reagálunk szavaira. Ám ez igen nehéz dolog egy ilyen MOCSKOS SZEMÉT LÁMA FLAMELŐ LAMA LAMA LAMA esetében. :D
    Bocs egy kicsit elragadtattam magam :D
    Szóval ne figyeljetek rá, mert ragályos e kór.
    Mára is megvolt a jótétemény. :D
  • Majati
    FLAMEpuwer. Vazzeg!
  • Majati
    lamashiverlamashiverlamashiverlamashiverlamashiver
    lamashiver linkelnisemtudok lamashiverlamashiver
  • Shiver
    Majati, te túlgondozott kertiuborka, én nem mondok soha ellent magamnak. :D
    Aki itt Flamepuwert csinal az elmehet a sunyiba. :D
    A CS egy nagy CSalád, ne bomlasszad már itten e. Megtorlás követi a rosszakarókat. :D
    A könyörgés elkerülése végett: A serverek ott vannak a counter-strike hq oldalán.
    És Majati, hagydd már a lámázást, meg a "saját magadnak mondasz ellent" mert nagyon unalmas. :D
  • Majati
    SokadikGaB: Ha olyan ripped van amit nem lehet patch-elni akkor nem. Ha lehet akkor patch es mehet is a game.

Shiver: te terracsotany, sajat magadnak mondasz ellent, akkora lama vagy. :D

FLAMEPUWER. :D
  • Shiver
    Tehát:
    kihagytam a receptből, hogy "Ne lámázzunk le senkit" -Ezt a pontot Majati kollégámnak ajánlom :D

Másik: én már nem vagyok megamaster, ezt tudni illik a nem lámáknak is :D (ez nem rád vonatkozik Majati, neked elnézzük)
  • Majati
    Amugy 3-ik pontban sajat magadat zarod ki a jatekbol. :D

MrT: igen, durvan.
  • Majati
    Na bazz, alig jott meg, maris ossza az eszt.
    Mert aztan a megamaster az kurva frappans verlama. :D
    Benasagod meg nem kell a pingre fogni.
    Azt hiszem beindul a topic hamarosan. Kerekitek itten olyan flamet hogy a hajatok is leeg. :D (ez mar csak megszokasbol van itt, mert most nem illik a flameba)
  • Assassin
    OK.Majd még próbálkozok,bár mostanában inkább az IGI-t csinálom pihentetésképpen.