\"\"
  • Hyder
    rince:

hát a legjobb tanácsokat saját magad kialakított tapasztalatok adhatják, szerintem itt mind így vagyunk vele...ha sokat nyomulsz jó bandával, akkor akár halott módban ki tudod figyelni a campelő helyeket, meg kell tanulni 2-3 fegyver erősségét és hogy hova kell célozni...és ezek után azokkal nyomulni...

pl: AK, 2-3 golyót szabad csak kilőni 1szerre mert utána szór, mellmagasságban és kicsit felhúzva az 1 lövés után...fejes :))
    Colt: messzire tompítóval pontos, érdemes...1-2 mell, aztán 3-4 fej...de közelre tompító nélkül mell és 2-3 után felhúzni fejre...

hát én ezekkel szoktam nyomulni

taktikát pedig saját magad találj ki és az adott NMY lennen vesd be.

pl: a MAP elején meg kell figyelni hogy az ellen merre is megy, hova nem néz be, hova néz be...ahova nem néz be oda benyomulsz, de utána már másik helyet keresel, mert arra már számítani fognak...

esetleg jó ha bebindeled a rádióparancsokat, mert sokat segíthetnek és figyelni mások miket rádióznak...

olyan helyre menj be, ahol jó társak mellé tudsz állni, és SOHA ne menj 1edül, mert ha kemény az ellen, akkor ők 3-4esével járnak és semmi esélyed ellenük, viszont ha csoportban mentek már nyekkennek is

most hirtelen ennyi

csocsika