66770
\"\"
  • CSOCSO
    tsáó oldalakat kérnék ahol megvannak a legtönn mappackok és botpackok meg minden4 köszi csáó!
  • Rincewind
    Mindegy feladtam. Marad CS :)=)
  • Rincewind
    Nem t'om, hogy lehet-e ott servere ennek a játéknak, ugyanis ez még csak demo verzió!
  • Majati
    Rincewind, kabeles eleres egy picit weak a server uzemelteteshez. Chello, vagy Tvnet?
  • Majati
    Jo napokat! :D
    De zajlik az elet. Mar csak en hianyoztam. :D
    Ez az Kryn, Bregan D'aerthe puwer. Meg smileypuwer. :D
  • Rincewind
    Ha valaki megérteni ennek a jatinak a lelkét és leírná, hogyan kell egy internetes szervert csinálni, akkor csinálnék egyet. Kábelmodemem van és van egy fölös gépem ilyen célra. Csak nem tudom, hogy kell! Segítsetek...
  • Rincewind
    NEM MEGY :((
    Nem tudom megcsinálni a szervert, csak lanban. Nem t'om, hogy kell, hogy menjen a neten...
  • Rincewind
    Azért csinálom a szervert, hogy lehessen nyomni közösen :))
  • Jockey
    jaja, én már próbáltam, furi..:)
    egy drow-ak kötelező kipróbálni az ilyen progikat:D
    már le is szedtem, de ha van kedved valamikor kenhetünk egyet közösen...
    furi volt firestaff-al lövöldözni az ijász muksókat:)
  • Rincewind
    Na, ha minden igaz, akkor még 2 előtt futni fog a dedicated server a Gamespy-on!
    A neve legyen mondjuk: Forgotten world :))
    a jelszó továbbre is: cshu

A játékot lelehet tölteni bárhonnan a netről, meg azt mondták nekem, hogy a gemeszar-on is rajta van! Na csáá.
  • Rincewind
    Találtam valami kurva jót!!!
    Legends of Might and Magic
    Ez egy fantasy világban játszódó egy az egyben Counter Strike koppintás, de ennek ellenére marha jó!!! Még a kezelése is ugyanaz... b = buy menu, stb
    Itt aranyak vannak dollár helyett és kardok, nyilak, varázspálcák, különböző páncélok, a géppuskák helyett. 2 pálya van ezáltal 2 mod. Az egyik sima túsz kiszabadítás (egy nemest kell kiszabadítani), a másikban pedig meg kell szerezni egy kardot. A pályák viszont szerintem marha jók, bár a játékmeneten még van mit csiszolni. Akit esetleg érdekel az töltse le a demo verzióját és mondjuk 3-tól 4 óráig csinálok egy szervert fent a game spy-on! A jelszó cshu lesz :))
  • Rincewind
    ahha, tegnap buli volt...
    De ma is lesz 8)=)
  • Jockey
    tsók rince:)
    felébredtél?:)
  • Rincewind
    Reggelt!
  • Promi #701
    Ha valaki meg nemtudna, megjelent a POD Bot v2.0 (Nagyon jok)

DOWNLOAD
  • Chris
    Éééés itt van!!!

Kryn [Bregan D'aerthe]

Én mindenek felett!!! Éljek soká.
  • Chris
    Remélem ezzel nagyon elrontom a napotokat. Huhahahahaaa!
    Majati, Hyder jó versengést majd a 700-ért.
    :D Negativ.
    Nameg a Krynpávör....
  • Chris
    698
  • Chris
    697
  • Chris
    696
  • Chris
    695
  • Chris
    694
  • Chris
    Húú, de beindultam.
    Úgy döntöttem, hogy gonosz leszek jól, és elhappolom előletek a 700-at. >)
  • Chris
    Ja, egyébként baromi toleránsak vagyunk az újakkal.

Egy idézettel bizonyítanám ezt, asszem Forbáth:

"Becsüld meg a kezdőt, ő semmi, de még bármi lehet!"
  • Chris
    Ja, és Salvatore nagyon rulez. :D
  • Chris
    Rincewind: a Bregan D'aerthe drowjait nem látni kell, hanem a pengéjük hidegét érezni, amint a tarkódba mélyed! :)
  • Chris
    Hú Hyder, ez a sok hülyeséget, amivel szegény újonc bakák fejét tömöd... :) Méghogy oldalazás meg "látod, hogy bemért" és felállsz és "leszeded, mint állat"...
    Én még ilyenekről soha nem hallottam. :)
  • Rincewind
    :)=)
    Salvatore rulezz???
  • Rincewind
    Kösz a tanácsokat!

Néhányattokkal már játszottam együtt:
    [Saints]Vasquez
    [Bregan Da'erthe]Ööö, akárki, rá nem emlékszem.
    Meg még egy csomó klánnal. Már 3 hete játszom neten, meg előtte lanon, csak most kértem segítséget!
    A kedvencem a BUTORPOWER klán :)=) Tök barmok...
    Ha meg fent vagyok, akkor Rincewind illetve [DB]Rincewind néven leledzem és igyekszem a FASIRT szerverre connectelni, de ha ez nem megy akkor tök mindegy!
  • Majati
    Amugy most megyunk a 700-ra? :D
  • Majati
    :DD Ez jo. :DD
    De sajnos azt kell felteteleznem, hogy nem vagy tisztaban a smileypuwer hatalmaval. :DD
    Tizes erofal es savasesovarazs az bakfitty. :D
    Csak azt ered el vele, hogy bemergesedem, aztan meg a "negativ" fele radiomagiat is raduszitom. :D
  • Hyder
    áthangolom borgszondával a trikorderem, létrehozok 1 tizes erőfalat, bele egy savaseső varázst, aztán megetetlek 1 El Djohara-val :)))
  • Majati
    Nemis. Mert egy drow-ot hogy atkozol mar meg? :D
    Foleg hogy ha kisse letidegen smileypuwerrel van felvertezve. :D
  • Majati
    smileypuwer :D
  • Hyder
    Majati: hehehh...már napok óta készülök a 666-ra :))

Rince: ne halgass itten Majati kartácsra, őt már megátkoztam és ezért ilyen ellenes :)))
  • Majati
    Jo delutant! :D

Alig maradok tavol egy 5 orat es csunya Saints bekempeli a 666-ot. :D
    Ricewind: taktikai leirasokat talalhatsz a cs hq-n a hirek kozott, ha picit beszelsz angolul, es mar unod itt a "nagyok" (muhahaha) tanacsait. :D
  • Hyder
    igen-igen

Jock testvérklántársunk jól beszélt...

Rince: milyen néven játszol? mert este keress ránk: Bregan vagy Saints aztán gyere be hentelni velünk

így a legjobb, énis így haverkodtam össze Jock elvtársal és a Bregan Team-el

megéri a jóviszonyokat kiépíteni :))

[SaintS]Hicks
  • Rincewind
    Kösz!
    Ezeket ma igyekszem kipróbálni, de rengeteget kell gyakorolnom...
  • Hyder
    ja mégvalami:

lövésnél guggolj le, ha látod hogy az ellen campel vmi mögött, akkor cserkész be, ugrás oldal-mögé és fire, ha látod hogy az ellen guggol, akkor oldalazva lőjj, mert ha már guggol akkor bemért...ha jól elkapod a rutmust, akkor pont az ellen lövése pillanatában tudsz leguggolni és fölédlő, temeg leszeded mint állat :)))

[SaintS]Hicks
  • Hyder
    rince:

hát a legjobb tanácsokat saját magad kialakított tapasztalatok adhatják, szerintem itt mind így vagyunk vele...ha sokat nyomulsz jó bandával, akkor akár halott módban ki tudod figyelni a campelő helyeket, meg kell tanulni 2-3 fegyver erősségét és hogy hova kell célozni...és ezek után azokkal nyomulni...

pl: AK, 2-3 golyót szabad csak kilőni 1szerre mert utána szór, mellmagasságban és kicsit felhúzva az 1 lövés után...fejes :))
    Colt: messzire tompítóval pontos, érdemes...1-2 mell, aztán 3-4 fej...de közelre tompító nélkül mell és 2-3 után felhúzni fejre...

hát én ezekkel szoktam nyomulni

taktikát pedig saját magad találj ki és az adott NMY lennen vesd be.

pl: a MAP elején meg kell figyelni hogy az ellen merre is megy, hova nem néz be, hova néz be...ahova nem néz be oda benyomulsz, de utána már másik helyet keresel, mert arra már számítani fognak...

esetleg jó ha bebindeled a rádióparancsokat, mert sokat segíthetnek és figyelni mások miket rádióznak...

olyan helyre menj be, ahol jó társak mellé tudsz állni, és SOHA ne menj 1edül, mert ha kemény az ellen, akkor ők 3-4esével járnak és semmi esélyed ellenük, viszont ha csoportban mentek már nyekkennek is

most hirtelen ennyi

csocsika