\"\"
  • Dikkma
    :D

Nos több dolog is van.

1. még mindig nem kaptam képet, de azt mondtátok, aztecon mi 8 kört nyertünk (restart után). Ez az egy kép nincs meg nekünk.
    Itt van a többi kép:

Ciki, ezek szerint 15-15. Csak még itt van ez:

Ez nekem úgy néz ki, 17-15. Lehet vitatkozni.

2. Utálom, hogy ha nincs Manyusz, nincsenek shotjaink.

3. Látszik nem jártál érveléstanra :o)

4. Nekem külön öröm nézni a reakcióitokat, nekem élvezet, hogy most fel vagytok háborodva. Lejáratom magam? Ki előtt? Előttetek? És? Kik vagytok ti nekem?

5. Steve ne alázzon még mindig senkit. Van képem ahol 4 C7P-s előtt majd kétszer annyi fraggel vezetek, mégsem alázom őket, és waron EL, vagy MEGvernek minket 28-3-ra. Szal Stevenek ne nagyon legyen igaza.

6. Látszik, nem jártál érveléstanra, nem mondanál ekkora hülyeséget, hogy az anyázást ott tanultam. Én anyázni mentem a fórumotokba, meg is volt. Itt, szerintem láthatod, hogy értelmesen beszélgetek, normális stílusban, esetleg, mivel a téma nem józan, nem elfogadható dolgokról (hogy jólesik anyázni). Tehát elmondhattok szánalmasnak, meg lehet jönni ezzel a felsőbbrendű szöveggel, hogy hű, nem alacsonyodunk ám le hozzád, de ez nekem (köze sincs érveléstanhoz, hozzá sem nyúltam eddig, nem is kell, csak megjegyeztem) teljesen nyílvánvaló volt, hogy így lesz, 3 lépéssel előre látni hogy mit így egy átlagember.

A fórumot köszi, egyébként nekem is megvan az egész docban, ha esetleg elveszik nektek, szívesen elküldöm.

Idézek a PrO honlapjáról!

"Nagyon örülünk, hogy játszhattunk a CSira ellen, vég sportszerűek voltak, nem volt semmi nagyobb incidens, vagy káromkodás. Kilátásba helyeztek egy visszavágót, mi várjuk őket."

Írtam egyébként levelet is, remélem tetszik, és lealacsonyodsz hozzám, és válaszolsz!

Na puszi a homlokodra, pá!