66770
\"\"
  • Rincewind
    Gúnyolódj csak...
  • Feketekéz
    Jajj Rincewind sírva ne fakadjak.
  • Rincewind
    Nyertetek? Nem nyert senki, csak Pietben volt annyi emberség, hogy ráhagyja a dolgot! És mi van, ha nyertetek??? Ez olyan fontos??? A játék nem is számít semmit, csak a nyerés??? Nem is az az igazán szánalomra méltó, ahogy dikkma beszél, hanem ez a fajta felfogás! És elszomorít, hogy ilyenek is játszák ezt a játékot...

És tudod ki nyert igazából? A HE, mert nem alacsonyodtak le erre a szintre, hanem végig emberi módon fogadták a szitkot és a mocskot! És a végén még a győzelemről is lemondtak, csakhogy vége legyen! Az igazi győztes a HE és én már rég nem a WARról beszélek!!!
  • Feketekéz
    én csak szolídan: :-)
  • SeGa

:DDDDDDD

• Dikkma
    Jobban, és célratörőbben nem fogalmazhattam volna meg. Köszönöm. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dikkma
    :)))))

Piet, ugye nem vagy ideges? :))))))))

Szerintem nézz rá mégegyszer a képekre, mert ha nem látnád, akkor 7 van duston Tként... de ha elélvezel arra a gondolatra, hogy 8-at nyertetek, akkor ott van a legalsó kép :)))))

ROTFL.

17-16 lett a war. A Ti 15-16-otokhoz képest azért nem rossz szám.

Piet, nem hiszed el, mennyire büszke vagyok rá, hogy felkaptad a vizet :D
    A filozófiai kérdésedre nem tudok válaszolni, a rokonom volt a tanárom, de nem nagyon figyeltem oda (fikázást megelőzendő: valszeg Piet sem,mert ő is kérdezte).

Lacc, drága elvtársam :) Persze hogy igazam van, nekem mindig igazam van, és ha nem tudtad eddig, mit jelent a dikkma szó, most megosztom veled :)) azt, amit rám használtál... pontosan azt... :)))))
  • SeGa
    Tehat nyertunk, kiraly!!!
  • Lacc
    Igazad vagy Dikkma de te akkor is egy fasz vagy mert utálom ha valaki káromkodva mind el valamit. :) Jártál érveléstanra? Nagyfater meg 9 alatt futja a 100-at :D

Nah inkább valaki azt mondja már meg hogy van-e valahol lista a magyar HLTV-s serverekről? Még nem nagyon próbáltam ki úgyhogy, csak egy servert találtam de azon meg nem volt senki :D
  • Dikkma
    :DDDDD
  • Dikkma
    :D

Nos több dolog is van.

1. még mindig nem kaptam képet, de azt mondtátok, aztecon mi 8 kört nyertünk (restart után). Ez az egy kép nincs meg nekünk.
    Itt van a többi kép:

Ciki, ezek szerint 15-15. Csak még itt van ez:

Ez nekem úgy néz ki, 17-15. Lehet vitatkozni.

2. Utálom, hogy ha nincs Manyusz, nincsenek shotjaink.

3. Látszik nem jártál érveléstanra :o)

4. Nekem külön öröm nézni a reakcióitokat, nekem élvezet, hogy most fel vagytok háborodva. Lejáratom magam? Ki előtt? Előttetek? És? Kik vagytok ti nekem?

5. Steve ne alázzon még mindig senkit. Van képem ahol 4 C7P-s előtt majd kétszer annyi fraggel vezetek, mégsem alázom őket, és waron EL, vagy MEGvernek minket 28-3-ra. Szal Stevenek ne nagyon legyen igaza.

6. Látszik, nem jártál érveléstanra, nem mondanál ekkora hülyeséget, hogy az anyázást ott tanultam. Én anyázni mentem a fórumotokba, meg is volt. Itt, szerintem láthatod, hogy értelmesen beszélgetek, normális stílusban, esetleg, mivel a téma nem józan, nem elfogadható dolgokról (hogy jólesik anyázni). Tehát elmondhattok szánalmasnak, meg lehet jönni ezzel a felsőbbrendű szöveggel, hogy hű, nem alacsonyodunk ám le hozzád, de ez nekem (köze sincs érveléstanhoz, hozzá sem nyúltam eddig, nem is kell, csak megjegyeztem) teljesen nyílvánvaló volt, hogy így lesz, 3 lépéssel előre látni hogy mit így egy átlagember.

A fórumot köszi, egyébként nekem is megvan az egész docban, ha esetleg elveszik nektek, szívesen elküldöm.

Idézek a PrO honlapjáról!

"Nagyon örülünk, hogy játszhattunk a CSira ellen, vég sportszerűek voltak, nem volt semmi nagyobb incidens, vagy káromkodás. Kilátásba helyeztek egy visszavágót, mi várjuk őket."

Írtam egyébként levelet is, remélem tetszik, és lealacsonyodsz hozzám, és válaszolsz!

Na puszi a homlokodra, pá!
  • Lacc
  • EqUiNoX
    semmi közöm az egészhez, de ha már ott a link, elolvastam a forumot..hehe..egy jotanács, habár szerintem már mondták mások is..dikk: NE menj diplomatának
  • Lacc
    Nagy fasz vagy Dikkma, nem így képzeltelek el, és erre ha megkérhetlek ne is reagálj.
  • Rincewind
    >>>Dikk

Nem akarom elolvasni, mert nem akarok belefolyni mégegy flame-be! Egyébként én hiszem azt, hogy nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani normális, kulturált, emberhez méltó módon! Ebben még esetleg egy kis köcsögözés belefér, de nem az, amit te ott leírtál... El nem tudom képzelni, mi válthat ki olyat egy emberből? de hagyjuk!
    Mondjuk én nem haragszom rád! És, hogy ez a jövőben se következzen be, hát inkább távoltartom magam attol a topictól!

Rince

u.i.: Én azt hiszem durva leanyázni egy egész klánt, csak mert valakinek baja van egy vagy két emberrel! De ezt inkább a sors fintoraként fogom fel, hisz én ezt csináltam anno Hyderrel! Mégha nem is ilyen stílusban...
    De egyet elmondok: A DA talán nem a legjobb klán idehaza! Legalábbis játéktechnikailag (bár rengetegett fejlődtünk az utóbbi időben)! De az tuti, hogy a legrendesebb és leg jószándékúbb embereket a DA tömöríti! Rossz érzés ez a dolog, mert ezt nem érdemlik meg! Mi még soha nem anyáztunk eddig! Ezután se fogunk! :(
    u.i.2: Nem haragszom rád!!! De meg kéne értened, hogy ez játék és egy játék se ér annyit, hogy ilyesmi történjen miatta!
  • Dikkma
    Rincewind, izom jó a fórumotokban fikázni, ha esetleg előbb törlik, mint olvasnád, csak szólj, bemásolom megint, megvan txt fileban. Vagy elküldöm levélben, nekem mindegy.
  • Dikkma
    Rincewind, téged nem, de minden más embert szánalmasnak tartok mind a HE-ben, mind a DA-ban, és tudd meg, x-csira vs. HE 17-15 (esetleg 16,de nemtom miért 16) szóval engem tényleg minősít az, amit levágtam ott, én ilyen vagyok, csak álarcot hordok, jobb lesz, ha megszokod!
  • Dikkma
    Húha!
    NEm az eredmény miatt anyáztam!
    Hoppá!
    Ja, nem kerültöm el a fórumot! Most kitiltatok?
    Engem minősít? Nem tudod, mit jelent a Dikkma szó?
    És kit érdekelsz?
  • Majati
    huha huha. :|
    ja es kuss! :)
  • Rincewind
    Hopp a lényeget kihagytam, de most bepótoltam!

Ugye nem haragszol, ha nem minősítem azt az anyázást, amit ott levágtál? Ez csak téged minősít! De szerncsére a többiekben volt annyi tartás, hogy ne alacsonyodjanak le a te szintedre! Sajnállak! És tudod, miért? Mert te még nem fogtad fel, hogy ez csak játék és képes vagy egy var miatt olyat mondani más emberekre, akik neked semmit nem ártottak!
    Javaslom, hogy a közeljövőben messzire kerüld el azt a fórumot, mert nem szeretnénk mégegy üzenet ott látni tőled! Remélem világos voltam?
  • Rincewind
    mármint NEM neked...
  • Rincewind
    Igen már látom
    Miért nem lehet normálisan megbeszélni a problémás ugyeket én nem értem? Ez neked ment csak úgy általánosan a világba, viszont mondtam, hogy ne ''kurva anyázz''!
    Nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni kulturált, normális formában!
  • Dikkma
    Lehet, hibát követtél el, Rince...
  • Dikkma
    thanks
  • Dikkma
    küldd el lécci ide: [email protected]
  • Rincewind
    Bazze ez kurva értelmetlen lett :)
    Szóval az a fórum nekünk van fenntartva, az ő oldalukon! Afféle közös barátság-fórum! Ezt minden nap látogatják, úgyhogy itt elérheted őket! Csak ne anyázz sokat, és a címet nem tőlem kaptad!!! Meg ne add tovább!
  • Rincewind
    Elküldtem a mi fórumunk címét HE-jéknél! Ezt minden látogatják!
  • Dikkma
    Rincewind, vagy aki tudja a HE elérhetőségét, az kérdezze meg azt a láma bandát, mennyi lett a végeredmény, mert sztük egyel nyertek, sztünk egál, de nincs meg egy kép, asszem a dust T-nk, szóval jó lenne tisztázni. Mi a csatijuk?
  • Dikkma
    Pff. ez király, 4 vs 5 megy, mert lámmer HE-nek nincs rconja, a pass amit mondtak, már nem jó, pause-olni nem tudnak, így most 4-en kéne nyernünk. Mindegy, nem fogom hivatalosnak tekinteni a wart, kis ... kár hogy nem használhatok ronda (de kurva ronda) szavakat, most olyan ideges vagyok mindjárt széttörök valamit, ekkora gyökér egy bandát!!!!
  • Dikkma
    Nemtom, hostneved adsl-es, de egyébként ez ess szerver volt, biztos van gyorsabb is. Itt nem volt kisebb ping mint az enyém :o)

Még egy dolog! Most indult el egyébként az x-csira vs. HE war.

De nem ezt akartam mondani, hanem, hogy az elkövetkezendő két napot használjátok arra, hogy leszokjatok a kuss!-ozásról, mert ugyan poénos, jópofa dolog, de 1.kicsit már uncsi 2.ha jön vki, és segítséget szeretne kérni, csak kussozást lát, nem fogja megkérdezni, ,árpedig ezért vagyunk. Jövő héttől minden kuss ki lesz vágva :o)
  • Majati
    kulonben is, mondtam en hogy nekem adsl-em van? (ha igen akkor jo:) vagy a hostnevembol talalta ki a csalo Dikkma? :)
  • Majati
    megjegyeznem hogy ez a q3 endzsin jobb netkodjanak koszonheto.
    Shivernek meg kuss.
  • Shiver
    a témát váltsuk le , a témát váltsuk le, a témát váltsuk le

DE AZONNAL
  • Shiver
    mostszívjálledebőnyállal
  • Majati
    amugy wolfba 9-12 kozott mozog a pingem. cegtol 3-5. :)
  • Dikkma
    hát, bekaphassátok, ma jácottam 30-as pinggel, csak az nem fejes, amit nem annak akarok.. kicsit jó a net abban a koleszban, 1.5 mega/sec down :o)
  • Rincewind
    Upsz, bocs! T'om KUSS van
  • Majati
    nemlinkelkepet
  • Rincewind

• Rincewind
    Aztek tuti, a többire nem emlékszem... :)
    De nem kell szarni megveritek őket! Minden este velünk gyakorolnak, ami Magyarra lefordítva annyit tesz, hogy a folyamatos leépülésük garantált