\"\"
  • Rincewind
    >>>Dikk

Nem akarom elolvasni, mert nem akarok belefolyni mégegy flame-be! Egyébként én hiszem azt, hogy nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani normális, kulturált, emberhez méltó módon! Ebben még esetleg egy kis köcsögözés belefér, de nem az, amit te ott leírtál... El nem tudom képzelni, mi válthat ki olyat egy emberből? de hagyjuk!
    Mondjuk én nem haragszom rád! És, hogy ez a jövőben se következzen be, hát inkább távoltartom magam attol a topictól!

Rince

u.i.: Én azt hiszem durva leanyázni egy egész klánt, csak mert valakinek baja van egy vagy két emberrel! De ezt inkább a sors fintoraként fogom fel, hisz én ezt csináltam anno Hyderrel! Mégha nem is ilyen stílusban...
    De egyet elmondok: A DA talán nem a legjobb klán idehaza! Legalábbis játéktechnikailag (bár rengetegett fejlődtünk az utóbbi időben)! De az tuti, hogy a legrendesebb és leg jószándékúbb embereket a DA tömöríti! Rossz érzés ez a dolog, mert ezt nem érdemlik meg! Mi még soha nem anyáztunk eddig! Ezután se fogunk! :(
    u.i.2: Nem haragszom rád!!! De meg kéne értened, hogy ez játék és egy játék se ér annyit, hogy ilyesmi történjen miatta!