\"\"
  • Dikkma
    Tökjótökjótökjó!!!

Amikor egyik nap megjelent az MSN-emen Feketekéz, még nem tudtam, hogy nem csak egy barátság, hanem a CSira is útjára indul. A társalgásba ő hozta Manyuszt, én meg Tomcatet. Mind a 4-en akkor kezdtünk érdeklődni a CS iránt (ez olyan március végén volt). Kipróbáltuk, tetszett. És elkezdtünk játszani, még klán nélkül. Minden nap a C7P szerveren voltunk! A C7P-sek állatok, a legnagyobb fejek, akiket valaha is játszani láttam :)) Mikor aztán 4-en (és tesókat bevéve) megalapítottuk a CSirát, a Picsatágítók (bocs, de hát ez a nevük) minden nap kezüket dörzsölve jöttek a szerverükre, hogy CSirát írthassanak :)
    Earthquake-re is azzal a feltett szándékkel mentünk, hogy találkozunk velük, de nem láttam őket :-/
    De most!! Már nem találkoztam velük régóta, viszont eszembe jutott, meg kéne nézni, mi hova jutottunk ez alatt a 9 hónap alatt. Szóval írtam nekik.. és lesz C7P vs. x-csira!!
    Izom jó lesz, sztem ilyen hangulatú war még nem sok volt, mint a miénk lesz. Most jól érzem magam a bőrömben. :)
    Akkor vasárnap GM, két ünnep közt (27-én kéne) C7P, majd HE. Ha P.F.F-nek jó ez a hét szombat, akkor akkor kéne nyomni.