66770
\"\"
  • Majati
    sajna mi még csak Székesfehérváron, Zalaegerszegen, Pécsen és Győrben nyomjuk. különben magunkat javasolnám. :)
    én a adatnetre szavazok. 50%-al tisztább szárazabb érzés. korpát felejtsed... :)
  • Majati
    ezazvazzeg
  • Rincewind
    Szerintem ez senkit nem érdekel itt a CS topicban...
  • CSOCSO
    Most probűltam ki a Strike Force 1.65 öt nem kicsit jobb mint a CS! bazeg amikor eldobsz egy gránátot a közeledbe akkor sípol a fled meg hasonlok!!nagyon zoral és még kúszni is lehet!!!nem tom mé a CS a király..sokkal jobb az SF vagy az Inf!

mivan vakok vagytok vagy nem akartok válaszolni, jo a CS de az inf meg az sf jobb sokkal
  • Dikkma
    Minket egyre gyakrabban csítereznek, de majd írok egy klános anticsít-nyilatkozatot, hogy mi soha, sehol. :-|
    Egyébként majd ha lesz SG multi parti, akkor az összes macó innét meg van híjva án!
    Jah tom, hogy volt (_o_)PiErCiNg, de ÉN nem láttam a többiek igen. Meg mászkáltunk ott, ahova ki volt írva a C7P de az üres volt.
    Amúgy a 3 bíró egyike C7P volt. Király háttérképe van :P
  • Rincewind
    Ha a -=DA=- játszik egy szerveren, általában ilyenek vannak a képernyőn:

- Nemigaz bazdmeg lövöm aszt nem döglik meg!
    - Faszom a köcsög Scythe megint lé TK-zott a tankkal...
    - Ok, akkor most stratégia gyakorlás!!!!!!
    - Á hagyjuk, inkább hent mint állat!
    - Upszi bocsánat! Nem direkt volt... :))

Meg ilyenek
  • Rincewind
    Csak szólj előtte, hogy tuti ott legyek! :))
  • Shiver
    ja majd együtt betörünk oda :)
  • Hyder
    mint pl klánsörözés...

aztán majd még elhívom bregan 2 képviselőjét is, a többiek úgysem bírják a szagunkat mert sosem jönnek el ;)
  • Hyder
    szerintemis...

na akkor hol és mikor adunk arcunknak közösen söröcskét? :)

aztán ottan majd átrágjuk magunkat az élet értelmén :DDDD
  • Rincewind
    Pont mint nekem!
    Idelye lenne vérmérsékletet váltanumk... ;)
  • Hyder
    :)))

amúgy, a tesztelések után lesznek Paladinosok szerintem a szerverek...mivel sajna még csak béta, de ígéretes...

ja, és semmi bajom, csak ilyen a természetem...(de ezt már tudod ;))
  • Rincewind
    Ja, mert nem a Shiver vagy! Így már érthető... :)
  • Rincewind
    Neked meg mi fasz bajod lett hirtelen???
  • Hyder
    ja, és még pl. azért, mert nem főállású CSszerveradminok vagyunk, hanem a TI szórakozásotokat biztosító "szabadidejét" feláldozó emberek vagyunk...

ezért csak nyugalom, és kitartás..

amúgymeg nincs igazad...az AFen már 1-2 napja fut a Paladin...
  • Hyder
    hi

tudod miért nem látod sehol?

mert most jött ki a LINUXos verzió...

meg: nem kompatibilis a PB, Jedi, AOGC és egyéb anti dolgokkal.

szerinted 1-2 perc alatt megvan egy teljes átkonfigolás? meg azért panpog a nép, ha Paladin van fent, hogy "má megint le kell tölteni valami klienst..." stb.
  • Rincewind
    Egyébként nem értem az adminokat, mert már letölthető a Paladin Linux-os verziója is, mégse látom sehol... :((
    Innen!
  • Rincewind
    Meg nem árt jóban lenni vazzerral, aki szintén admin ott és általában nem sokat tököl, ha valaki csalásgyanús :D
  • Rincewind
    Hát, mi a .shotgun-ra és a .crusher-re járunk! Ott szokott még lenni a HE meg temészetesen a .dot.! Meg van még pár klánnélküli, de ők is állandóak! Így nagyjából minden este ismerem a fentlévők 90 százalékát és tudom róluk, hogy nem cheatelnek! Ha meg néha mégis betéved egy gyanús emberke, akkor rövidúton kiszavazzuk ;P
  • Shiver
    mondd melyik az a server ??? :)
    tesztelném :)
  • Rincewind
    Már orvosolódik a probléma! Legalábbis ezt állítják a fejlesztők házatájáról... Remélem lesz belőle valami! Mondjuk én állandó szerverre járok és atársaság is állandó, így nem igazán találkozom cheaterekkel. Szerencsére!!!
  • Shiver
    Kezdek hányingert kapni a CS-s cheater társadalomtól, már szinte pofátlanul csalnak. 31-2 fregarány , headshot egymás után 5, és stb stb stb....

Pláne hogy a láma szerverüzemeltetők nem képesek legalább egy Punkbustert vagy egy Paladint feltenni.

Nem adok sok időt a CS-nek és elmegy felejtőbe
  • CSOCSO
    Most probűltam ki a Strike Force 1.65 öt nem kicsit jobb mint a CS! bazeg amikor eldobsz egy gránátot a közeledbe akkor sípol a fled meg hasonlok!!nagyon zoral és még kúszni is lehet!!!nem tom mé a CS a király..sokkal jobb az SF vagy az Inf!
  • Shiver
    Sokáigalvásstylerulezmajdnemmindennap :)))
  • Majati
    Analpiercing ott volt eq-n. :)
  • Dikkma
    Ja.
    :)
  • Dikkma
    Tökjótökjótökjó!!!

Amikor egyik nap megjelent az MSN-emen Feketekéz, még nem tudtam, hogy nem csak egy barátság, hanem a CSira is útjára indul. A társalgásba ő hozta Manyuszt, én meg Tomcatet. Mind a 4-en akkor kezdtünk érdeklődni a CS iránt (ez olyan március végén volt). Kipróbáltuk, tetszett. És elkezdtünk játszani, még klán nélkül. Minden nap a C7P szerveren voltunk! A C7P-sek állatok, a legnagyobb fejek, akiket valaha is játszani láttam :)) Mikor aztán 4-en (és tesókat bevéve) megalapítottuk a CSirát, a Picsatágítók (bocs, de hát ez a nevük) minden nap kezüket dörzsölve jöttek a szerverükre, hogy CSirát írthassanak :)
    Earthquake-re is azzal a feltett szándékkel mentünk, hogy találkozunk velük, de nem láttam őket :-/
    De most!! Már nem találkoztam velük régóta, viszont eszembe jutott, meg kéne nézni, mi hova jutottunk ez alatt a 9 hónap alatt. Szóval írtam nekik.. és lesz C7P vs. x-csira!!
    Izom jó lesz, sztem ilyen hangulatú war még nem sok volt, mint a miénk lesz. Most jól érzem magam a bőrömben. :)
    Akkor vasárnap GM, két ünnep közt (27-én kéne) C7P, majd HE. Ha P.F.F-nek jó ez a hét szombat, akkor akkor kéne nyomni.
  • Rincewind
    Akkor a -=DA=- érezze magát megtisztelve, hogy szervezésre késztette a nagy x-csirát???
  • Dikkma
    P.F.F -nek!
    A csira megszűnt, az x-csira viszont nem szervez wart. Segg alá tolt szerveren viszont hajlandó játszani.
    E-mail címünk: [email protected] , #csira az irc-n. Ha van szerver, és pontos időpont, akkor szóljatok. Ha nem tetszik a módi, amit követek, akkor nem warozunk, de bízom benn, ezt nem értitek félre. Mi nem nagyképűek, csak lusták vagyunk. :)))
  • Majati
    engem a q3 helyzete lepett meg a legjobban. nem tudom mennyire tukrozi ez a felmeres a valosagot, de en azt hittem hogy a masodik hely egyertelmu.
    namajdmost a wolf, mohaa. :)
  • Rincewind
    Bocs, de egyszerűen muszály beszúrnom ezt valahova

A GameSpy kimutatásai alapján az alábbi ranglista alakult ki a multiplayer játékok között. A Half-Life 10X-es szorzóval bünteti a mezőnyt, a maga 70000 online játékosával... A második helyen az Unreal Tournament pózol 7000 játékossal, míg a harmadik helyen a Quake 3: Arena ugribugizik a dzsámpolós pályán. Érdekes, hogy a Wolfenstein röviddel a debütálását követően a negyedik hellyel büszkélkedhet. Ez utóbbin nem is csodálkozom, nagyon eltalálták a többjátékos módust.
    1) Half Life - 15682 servers, 69327 players (főként modok)
    2) Unreal Tournament - 2954 servers, 6829 players
    3) Quake 3: Arena - 2870 servers, 5377 players
    4) Return to Castle Wolfenstein -681 servers, 3808 players
    5) Medal of Honor: Allied Assault Demo - 368 servers, 1963 players
    6) Wolfenstein MP Test - 127 servers, 1808 players
    7) Tribes 2 - 638 servers, 1777 players

• Rincewind
  • Shiver
    Rince ráduszítom Büdospenészjencit
  • Majati
    nembeszóni.
  • Rincewind
    A ti szintetek a Bregan
  • Rincewind
    Mégegyszer??? Ne viccelj, a múltkor is szana-szerte-széjjel vertetek! Majd még gyakorlunk egy picit
  • Shiver
    Jó reggelt csőlakok :D
  • Dikkma
    Jockey-m, én láttam A HE-s ajánlásod, de akkor azt hittem, vmi tök jó klán. Ez biztos így is van, de asszem van ellenük esélyünk.
    Amúgy vasárnap GM -war. Kikapunk. :)
    Januárban lesz HE.
    Kérdés: nálunk nincsen kábeles/adsl... vajon játszik-e majd még vki a csirából akkor..? Mindenkinek..?
  • Majati
    ezt probald meg: retailfix
  • Lacc
    Milyen műsort? :))