\"\"
  • stawros
    hisztok népek

Majati: :) igen; ezek feleltek meg leginkább az előzetes elképzeléseimnek, és amúgy a "zöld könyv" ott hevert a polcomon, leszedtem, beszkenneltem és kész :), amúgy pont azért, hogy ne tűnjön annyira "lopásnak" hagytam ott minden kép mellett (már ami mellett volt) az aláírást (sokszor még egyszerűbb is lett volna, ha elhagyom)
    minden hasonló jellegű képet szívesen fogadok, csak lehetőleg fekete-fehér legyen, vagy legalábbis valamilyen 2 színből álljon csak
    a screenshotok kellenek
    láttam, hogy shivernek ez az emilje itt a sg-n, de gondoltam ez csak valami kamu cím lehet :), ezek szerint nem...
    örülné(n)k gondolom mindannyian a saját szervernek :), de én azt úgy értettem, hogy már az extrán lesznek a fájlok, és nem csak máshonnan belinkelgetve (most cs.hu)
    addig is csináltam egy olyat, hogy: bregan.ini.hu (még egy ideig lehet, hogy nem él)
    index cs fórum belinkelve
    mozilla 0.9.4 beírva

Rincewind, Shiver: köszi :)

Jockey: icq javítva... az benmaradt, de a members résznél a jó volt eddig is

megmondhatnátok Darkon elérhetőségeit is, hogy kirakhassam a sok ? helyére, thx

ennyi voltam mostanra, mert csak 6tól olcsó a net :)