66770
\"\"
  • ember
    hl patchet is letöltötted?
  • Red
    nem olyan rossz az csak szokni kell :-))
  • Majati
    The concept of connecting to a HLTV server is exactly the same as connecting to a normal game of CS. Simply start Counter-Strike and choose "Play CS 1.3", and then "View Game".

itt egy link ahol irnak a kliensrol es a szerverrol is.
  • Majati
    igen, kozvetiti a meccseket. olyan mint a quaketv, bar gondolom ezzel nem mondtam sokat.
    lenyeg az hogy nem kell elinditani a hltv.exe-t. egyszeruen inditod a cs-t es nyomatod hogy view game.
    az egesz arra jo, hogy ugy tudjal megnezni gamekat, hogy nem mesz be a serverre spectatornak. na meg persze kicsit jobb is a hltv.
  • Lacc
    En vagyok a lama, de valaki arulja mar el hogy mi az a HLTV??? Kozvetitik rajta a meccseket, vagy mi? Megprobaltam elinditani, erre bejott egy DOS ablak, de vegulis nem tortent semmi, csak nehany hulyeseget kiirt. Szoval ha valaki elmondana mi is ez, vagy adna egy linket ahol ezzel foglalkoznak megkoszonnem...
  • Rincewind
    :D
  • Majati
    csiter, munka kozben. :D
  • TIBI
    mik azok a spritek?és hogy lehet megcsinálni hogy pl vizipisztolya legyen ct vagy a t-nek?
    És egyszer egy üzletben olyat láttam hogy csak zöld volt a ct a t pedig tiszta piros mi volt az?
  • Majati
    mar megint megy a negagihi? :D
  • Rincewind
    Én használom! Akkora poén, mint állat! Próbáld ki, hátha megtetszik! A kedvencem a háromdeci köménymag meg a tv maci :D
  • Clip
    Tudnám mi a fenének kell 1s szervereken mindenféle hülye wav fileokat letöltetni azzal, aki CS-zni akar!!! (ARENA)
    Szvsz úgysem használja senki. Játszani akarok, nem letölteni!!!!!!!!!!!!

• Coine
    Elég rák ez a CS 1.3 :-/
    Hmm, lehet nekem eddig tartott a CS ?
    kiderül...
  • Rincewind
    Ha esetleg Ati kártyád van akkor tudnám, de egyébként passz...
  • Leslie1
    Játék közben az 1.3-as ver a NET_Sendpacket ERROR:WSAEINTR hibaüzenettel kilép.Tudja valaki, hogy mi ez?
  • Rincewind
    >>>Shiver

Ja, én voltam az :D
  • Majati
    delig alszol te mocsadek?
    hogy szakadna rad az eg... :D
  • Hehe
    nemá!!
  • Majati
    hat aze figyelembe kell venni az orokervenyu mondast:
    DOLGOZZ KEVESET, HOGY NE ERJEN BALESET! :D
  • Majati
    es mar el is tanultam toled az irninemtudast. :D
    csak nekunk ofkorsz...
  • Majati
    delt a robotoknak.(csak nekeun Jock:)

jelen! en dolgozom. :D
  • Hmuda
    Én voltam az 18672-dik.
  • Dikkma
    Le lehet tölteni, de amit mondtak lenn : HL, HL Opposing Force, és Counter-Strike együtt 5000 ft a media marktban. Tudom jó játék lenne letölteni, de úgy néz ki magyar szervereken nem lesz törés, tehát a won miatt mindenkinek kell vennie HL-t, ha akar játszani. Én jövő héten veszek egyet, másnak is ezt tanácsolom.
  • Rincewind
    Én voltam a 17378-dik!
  • Death Knight
    Csá mindenkinek!
    Egy kérdésem lenne:
    Valaki tudja hogy le e lehet tölteni a sima Half Life-ot?
  • Death Knight
    Csá mindenkinek!
    Egy kérdésem lenne:
    Valaki tudja hogy le e lehet tölteni a sima Half Life-ot?
  • Tomcat
    Pl. ITT
  • _alladin_
    Hol vannak jó skinek ill. modellek ?
    Légyszi írjatok címeket.
    Köszi !
  • Amse
    A media marktba van egy pack amibe benne van a HL a Cs meg meg 1 valami es 5000- ft
  • Majati
    sajat szerver projectet pedig azonnal meginditjuk amint lezarul a neverwinternights.hu project.
  • Majati
    Stawi: csatlakozom Shiverhez. vendegem vagy egy sorre, vagy duplabuborekos bambira, vagy amit iszol. :D
    Jock: szoljal lecci Darkonnak hogy nezzen kepeket o is, mert neki is nagy a ralatasa ezekre a dolgokra.
    meg mondjuk te is leemelhetnel par gyongyszemet a konyvtaradbol, es szkennelhetnel picit. :D
    "zold konyv" itt figyel nalam is, epp ezert mondom, hogy pl nekem egybol bejatszott a "bard" amikor meglattam. :D
  • stawros
    hisztok népek

Majati: :) igen; ezek feleltek meg leginkább az előzetes elképzeléseimnek, és amúgy a "zöld könyv" ott hevert a polcomon, leszedtem, beszkenneltem és kész :), amúgy pont azért, hogy ne tűnjön annyira "lopásnak" hagytam ott minden kép mellett (már ami mellett volt) az aláírást (sokszor még egyszerűbb is lett volna, ha elhagyom)
    minden hasonló jellegű képet szívesen fogadok, csak lehetőleg fekete-fehér legyen, vagy legalábbis valamilyen 2 színből álljon csak
    a screenshotok kellenek
    láttam, hogy shivernek ez az emilje itt a sg-n, de gondoltam ez csak valami kamu cím lehet :), ezek szerint nem...
    örülné(n)k gondolom mindannyian a saját szervernek :), de én azt úgy értettem, hogy már az extrán lesznek a fájlok, és nem csak máshonnan belinkelgetve (most cs.hu)
    addig is csináltam egy olyat, hogy: bregan.ini.hu (még egy ideig lehet, hogy nem él)
    index cs fórum belinkelve
    mozilla 0.9.4 beírva

Rincewind, Shiver: köszi :)

Jockey: icq javítva... az benmaradt, de a members résznél a jó volt eddig is

megmondhatnátok Darkon elérhetőségeit is, hogy kirakhassam a sok ? helyére, thx

ennyi voltam mostanra, mert csak 6tól olcsó a net :)
  • Shiver
    Hát Stawros kitettél magadért!!!

Majd ha netán összegyűlik a Bregan klán valami valós helyen - nem a virtuális valóságban - akkor majd nagyon megköszönjük neked e dolgot.
    Remélem erre hamarosan sorkerül :))

Addig is fogad szóbeli elismerésemet :)

GRATULA for STAWROS
  • Majati
    mondtam hogy konig a design, csak aki ismer az FR-t az tudja, hogy Zsilvolgyi muveken kivul is van vilag. :D
  • Majati
    ja esmozilla 0.9.4-el is megy az oldal :D
  • Rincewind
    Szép oldal!
    És szerintem Zsilvölgyi mester munkái is éppen odaillőek, bár nem akarok beleszólni komolyan. Szal szerintem design-os...
  • Majati
    honlappal kapcsolatos megjegyzeseim:

design rulz, Max szerintem az egyik legjobb magyar fantasy grafikus, de
    ezek a kepek mar fel lettek hasznalva a zoldkonyves szerepjatekhoz. :)
    sokan oda kotik, szal szerintem kene szerezni egy ket jo forgotten realms-es kepet
    es azokat kinyomni. majd en is elkezdek keresgelni.

ha kell en el tudom kuldeni par elozo waron keszult screenshotjaimat.

shiver emilcime: [email protected] :D

linkek koze ki kene rakni az indexes forumot is. errol jut eszembe
    nem ert valaki itt php-hez, hogy legyen sajat forumunk?

sajat servert intezi is valaki vagy csak parasztvakitasnak van kiirva? :D
    csak mert akkor sajatomnak ereznem a projectet.

osszefoglalva: gratula stawi :D
  • Majati
    kiveve amikor a Dikkma-t tkzom alneven. :D
    amugy Nekem es Shivernek is van wonkey. szal mehetunk cpl-be...
    honlap nagyon konig, majd alkotunk valami domaint is hozza hogy ne extras legyen ma.
    mondjuk breganrulezdaworld.hu :D
  • stawros
    ja, mi is kezdjük rászánni magunkat az eredeti hl vásárlásra...
    a héten vettem én is (haverral közösen), és szereztem párt chris-nek is így neki is van mától eredeti hl (és persze wonkey)
    ezenkívül ha jól tudom jockeynak már rég az van

azt a valamit, hogy tk meg, hogy bregan nem is lehet egy sorban említeni :) szóval erre nem térek ki :)

na csá
  • Dikkma
    2 héten belül meglesz eredeti HL-em. Egyébként az id több pénztt szed be a HL-ből, mint a Q3 eladásából!
    Szal veszek
    Úgyis kell majd, CSHUn írták, hogy így majd ki lehet tiltani a Breganosokat, amikor álnéven TK-znak
    Hú mit kapok ezért
    :DDDDDDD
    szájlipúver!
    (volt hírtartalma a hozzászólásnak! read cshu)
  • stawros
    sziasztok

lehet örülni bregan, mert feltettem az új hpt... de azért több segítség kellett volna és kell a későbbiekben a karbantaráshoz/frissítéshez (ugye jock, ugye chris :P )

a lényeg, hogy fent van itt

remélem tetszeni fog (ez kb a végleges verzió)

(csak azoknak akik innen értesülnek a dologról elárulok egy kis titkot: ha a kezdőlapról már beléptél, tehát a news-t meg ilyeneket látod, akkor nyomkodd a browser BACK gombját és várd míg betöltődik, aztán újra, és újra... és láss csodát :) )