\"\"
  • Dikkma
    Á nekem a f****m kivan mindennel meg mindenkivel utálom az egészet.
    SBC egy felcsing klán, ilyen lámákat még nem láttam egyetlen erényük hogy régebb óta fennáll a klánuk és már játszottak wart az aztecon.

Ami a legnagyobb gáz, hogy 19-től volt miénk a szerver, benn voltunk 18:45 körül, 19:30-kor ÉLES! erre 19:33-kor Rambo (annak a gyök, fórumban is fellelhető Tomcatnek az öccse) bejelenti hogy ő elmegy kajálni mert pizza van. 7-1 volt már mikor elkezdtük felhozni, és 8-7 re kaptunk ki... még 10 másodperc, és 8-8.. de ha meg nem megy el, akkor kb. 12-6 nekünk... most komolyan, ez nem spekuláció.
    Ez volt CT-ként, Terrorként elvertük őket mint a rongyot, de aztecon még soha nem játszottunk, ki is kaptunk CT-ként.
    Terrorként elkezdődik játék, vezetünk, erre 6-7 perc múlva restart. Erre széttörtem a 2 hetes optikai egerem, és ki is fagyott. Újraindítok, netre fel, CS indítás... Kék Halál. Restart, mire bemegyek már 1-7 és végül lett 1-9, 4en öt ellen nehéz.
    Mondjuk kihívjuk őket majd megint, nehogy azt higgyék ők a jobbak, osztán összeroppantjuk a puha testüket.
    Ja és Rambonak van még egy dobása. SOD war előtt már gyakorlás van a szerveren, erre elmegy. Másfél óra múlva megérkezik láma Tomcat, aki nem játszott két hónapja, elkezdjük játékot erre elmegy 3 körre.
    Ott az múlt ezen, hogy mennyire kapunk ki (bár azt a mapet nyerhettük volna simán, főleg a pénz miatt lett volna fontos hogy ott van) most viszont ha CTként és Tként is nyerjük a dust2-t, már 2-0, és úgy megyünk az aztecra (ahol egyébként tényleg jobbak voltak) hogy ki már NEM kaphatunk.

+Botot nem ismeri vki?